Fredag 12/10- söndag 14/10

12 okt, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir rolig och lite flirtig. Du tycker om en kollega och du bjuder gärna till lite extra för att han/hon ska trivas. Under lördagen satsar du på familjen. Det kan vara hela släkten eller bara de närmaste. Just nu har du väldigt lite tid över för dina vänner och det kan skapa en del diskussioner. Låt dig inte påverkas, du måste prioritera det som är viktigast för dig just nu. På söndagen får du tid över att ägna dig åt en hobby eller att umgås med kompisar. Ta vara på den här dagen.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en rolig och lite annorlunda helg. Fredagen blir stressig men rolig. Du får vara både kreativ och driven på samma gång. Stötta en kollega som inte har samma entusiasm som du har. Under lördagen tycks din dag kretsa kring ett projekt i hemmet eller arbete. Det blir en rätt så tung dag och på kvällen är du inte på humör för annat än att ta det lugnt. Söndagen bjuder på en hel del variation. Det kan vara alt från shoppingrundor till utomhusaktiviteter.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vet hur du ska göra för att reta en kollega. Ni är aldrig överrens om någonting och du tycker det är roligt att driva honom/henne till vansinne. Under fredagskvällen ska du passa på att träffa en person som du tycker mycket om. Det finns goda chanser att kvällen blir romantisk. Lördagen handlar om att vara aktiv och att våga ta ut svängarna. Under söndagen är det läge att ta tag i ett familjeproblem. Du har skjutit upp det här samtalet för länge.

Kräftan 21/6-22/7

När Venus går in i en gynnsam position i förhållande till ditt tecken så påverkas du positivt både när det gäller din utstrålning och ditt humör. Just nu så framstår du som attraktiv för väldigt många människor. Bli inte överraskad om du får ett brett leende från en främling. Under hela helgen kan du njuta av den här uppmärksamheten. Under lördagen kan ett visst mått av svartsjuka uppstå. Söndagen blir lite förvirrande. Det du har planerat blir helt eller delvis inställt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu är din ekonomi ganska ansträngd. Avstå från de där inköpen som du planerade i helgen. Allt som inte är ett måste kan vänta till nästa månad. Om du är ledig bär du ta den här helgen till att strukturera upp din ekonomi. Gör en budget för de kommande månaderna. Om du arbetar så bör du vara försiktig med alla former av vassa verktyg så som knivar, mejslar mm.  Ditt horoskop varnar för att du är lite klumpig just nu.

Jungfru 23/8-22/9

Under fredagen får du passa på att utnyttja dina kontakter. Om du hör dig för kan du både skaffa värdefull information och vinna fördelar. Under lördagen satsar du på att träffa kompisar och ha det mysigt. Om du arbetar så lägger du de mesta av aktiviteterna på kvällen, annars så blir det en riktig heldag. En vän har råkat ut för något och hon behöver dig för både råd och en axel att gråta emot. Söndagen blir förvånansvärt harmonisk trots att du är rätt så upptagen.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du har en trevlig, men ganska lugn helg att se fram emot. Även om du planerat in en del aktiviteter är det inget som gör dig stressad. På fredagen kan ett kärt återseende göra att hela din dag blir bra. Oavsett vad som går fel på morgon suddas ut av det här korta mötet. Under fredagskvällen passar det bra med fysiska aktiviteter så som sport eller träning. Lördagen handlar om att skämma bort dig själv lite extra. Låt lördagen bli en riktig må bra dag. Söndagen kan bli stressig om du inte ser upp.

Skorpionen 23/10-21-11

Under fredagen får du en fråga som du inte vill svara på. Din kollega måste respektera att du vill behålla vissa saker för dig själv. Var öppen om hur du känner dig, men rucka inte på dina principer. Under lördagen kan du råka ut för ett dilemma som har med ett val att göra.  Söndagen blir en bra dag utan några överraskningar. Passa på att göra allt det som du inte hinner i veckan. Ett samtal från en vän kan få dig på gott humör.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under fredagen passar du på att umgås med vänner/kollegor. Det blir en bra dag och en trevlig kväll. Ett tips är att du vågar släppa loss lite. Visa vem du egentligen är. Under lördagen känner du dig håglös. Du vill inte ta tag i någonting. Det är okej att ha sådana här dagar. Strunta i alla måsten och gör bara vad du känner för. Under söndagen bör du undvika att bråka med en familjemedlem. Du tycks ha en förmåga att bli irriterad på den här personen.

Stenbocken 22/12-19/1

Under fredagen passar du på att avsluta en del saker som du påbörjat tidigare i veckan. Hela den här dagen handlar om att runda av. Det blir en bra dag där du kommer till många avslut. På lördagen tycks du lovat att hjälpa till med något. Till viss del ångrar du dig eftersom du är så trött, men eftersom du är lojal så sviker du inte din vän. På söndagen ska du passa på att vila. Du behöver sömn för att orka med nästa vecka som kan blir rätt så påfrestande.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen blir bra om du slutar reta dig på saker som ligger utanför din makt att påverka. Under lördagen umgås du mycket med djur eller barn. Det ser ut att bli en bra dag, även om du skulle önska att du hann med mer än du gör. Under söndagen kan en utflykt eller en kortare resa förändra ditt sätt att se på vissa områden i ditt liv. Det blir en bra energikick och en möjlighet att se problemen från en annan synvinkel.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu har du svårt att fokusera dig på jobbet. Du har planerat något den här helgen och dina förväntningar är höga. Försök att inte sväva i väg i dagdrömmeri. Är du disträ kommer dina kollegor att bli lidande. Fredagskvällen blir trevlig, men sen. Egentligen borde du gå och lägga dig tidigt, men du har för roligt för att sova. Under lördagen satsar du på att göra klart ett projekt hemma. Söndagen blir en ganska jäktig dag eftersom du verkar vara bortlovad på flera håll.

Annons