Måndag 15/10- torsdag 18/10

15 okt, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har en seg start på veckan. Det handlar främst om att det just nu är lite virrigt på jobbet och att ingen tycks vilja fatta beslut. Nu har du din möjlighet att kunna agera lite friare. Du har idéer som är bra och människor lyssnar på dig så ta din chans. Under tisdagen ska du se upp lite extra eftersom du är olycksbenägen. Onsdagen handlar om att våga vara stark. På torsdagen kan ett råd hjälpa dig.

Oxen 20/4-20/5

Den här veckan arbetar du hårt, men du har roligt på samma gång. Du får mycket uträttat och du imponerar på din omgivning med din positiva inställning och din förmåga att se förbi problemen. Under måndagen får en komplimang dig på gott humör. Torsdagen handlar om att ta initiativ. Då kan dina idéer vara till värdefull hjälp för andra. Onsdagen och torsdagen blir kreativa dagar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen ska du undvika att dras in i ett gräl. Du är inte direkt inblandad och det bästa är om du kan fortsätta så. Under tisdagen är det främst effektivitet som gäller. Onsdagen blir en lugn och harmonisk dag med betoning på vänskap. Under torsdagen får du chansen att göra saker på ditt sätt. Det här är verkligen en möjlighet för dig att göra något unikt.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Under början av veckan går det mycket åt mycket energi till att lyssna på en vän som har problem. Han/hon är så upptagen med att må dåligt att han/hon inte märker hur han/hon drar ned andra personers humör med sin negativa energi. Under tisdagen ska du satsa på att vara punktlig. Kommer du för sent kan du missa viktiga saker. Onsdagen och torsdagen är bra dagar för fysiskt arbete och träning. Du behöver få röra på dig de här dagarna.

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen får du chansen att hjälpa en vän som har problem. Tisdagen handlar om att vara förutseende och att visa hur mycket du bryr dig om ditt jobb. Under onsdagen bör du vara försiktig med utgifter av alla slag. Et gott råd under torsdagen kan förkorta arbetstiden på ett visst projekt. Du måste bara ta till dig den information som du får. Envisas inte med att följa din egen linje bara för att du vill vara självständig.

Annons

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen uppstår en situation som kan rubba din balans. Tisdagen handlar mest om att ha framförhållning och om att planera. Du är bra på att strukturera så använd dig av din förmåga. Under onsdagen flirtar du gärna. Du tycker att vardagen behöver lite spänning och att hösten är alldeles för tråkig. Även torsdagen ser social och trevlig ut. Tänk på att vara försiktig med ditt flirtande så att du inte hamnar i en situation som blir pinsam för alla inblandade.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en vecka som handlar till stor del om vardag och rutiner. Både måndagen och tisdagen kan upplevas som stressiga om du inte lägger upp arbetet rätt. Under onsdagen får du möjlighet att visa din kreativa sida. Ta gärna ut svängarna lite extra den här dagen. Torsdagen blir en ganska tråkig dag där arbete och olika måsten kommer i första hand och dina privata intressen i sista hand. Under torsdagskvällen ska du inte missa att ringa en vän eller släkting.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här veckan fokuserar du mer på ditt eget arbete och lägger mindre energi på att irritera dig över dina kollegors misstag. Du kommer att inse att det här är en bra metod för att skapa lugn i vardagen. Tidigare har du ödslat alldeles för mycket kraft på att blir arg över saker som du ändå inte kan påverka. Under tisdagen och onsdagen är det bra om du är flexibel. Din vilja att samarbeta kan öppna dörrar de här dagarna.

Skytten 22/11-21/12

Du vill väldigt mycket just nu och det gör att du gärna startar upp projekt som du har svårt att hinna med att avsluta. För att underlätta i din vardag måste du bli bättre på att göra en sak i taget. Snegla inte på dina kollegors resultat utan fokusera på vad du ska leverera. Under tisdagen får du stöd och uppmuntran från en chef. Onsdagen handlar mest om att ta för sig. På torsdagen kan du unna dig något som du velat ha länge.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en bra start på veckan. Just nu finns det mycket värme och närhet i ditt horoskop. Det kan vara kärlek till en partner, en vän, ett barn eller till ett husdjur. Hel den här perioden genomsyras av en vilja att få andra att må bra. Din omtänksamhet uppskattas mer än du tror. Särskilt tisdagen och onsdagen blir bra dagar. Under torsdagen kan ett missförstånd ställa till problem. Du måste reda ut den här härvan innan den växer sig större.

Vattumannen 20/1-18/2

Veckan handlar om arbete och privata projekt. Du har inte så mycket tid för familjen som du skulle önska, men samtidigt vet du att det du gör är för viktigt för att avstå. Under tisdagen jobbar du länge med ett projekt som behöver avslutas. Onsdagen handlar om att vara lyhörd för dina kollegors synpunkter och råd. Under torsdagen har du svårt att sitta stilla. En oro drar in över ditt horoskop och gör dig rastlös.

Fiskarna 19/2-20/3

Veckan blir ganska energikrävande. Du har många idéer, men du har svårt att få fram dem på ett säljande sätt. Merkurius, kommunikationens planet, står i fel position i förhållande till ditt tecken och det kan skapa samarbetssvårigheter. Under tisdagen bör du vakta på dina tunga. Onsdagen blir en produktiv dag som slutar ganska sent. Under torsdagen vill en vän få råd av dig. Du vet inte hur du ska kunna hjälpa din vän på ett bra sätt.

Annons