Boktips

18 okt, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Just den här veckan har det inte hänt så mycket eftersom jag har lyckats med konststycket att sträcka en ryggmuskel och jag har varit husbunden sedan i måndags. Att man kan göra sig så illa när man ska sätt in en koppla i en sladd i ett eluttag  är en gåta, men uppenbarligen en talang som jag besitter. Så när livet har passerat förbi där utanför har jag roat mig med att läsa den ena ruggiga kriminalaren  efter den andra. Är det nu så att någon annan ofrivilligt sängbunden person behöver ett par lästips så är det bara att höra av er.

Tove är en Stenbock som undrar om hon kommer få arbete eller om det är läge att flytta. Ditt horoskop talar om förändringar och nya vägar det här året. Om det innebär att du ska flytta eller fundera över ett nytt yrkesval är oklart, men förändringen är oundviklig och djupgående. Du kommer inte att se den fulla effekten av dina beslut i år utan först om ett bra tag.

Kristina är en Fisk som står och velar mellan en seriös Jungfru och en flirt med en Kräfta. Jag tror att om du tvekar är du inte till fullo engagerad i förhållandet med din Jungfru och därför bör du fundera igenom er relation innan du låter den bli ännu mer allvarlig. Rent horoskopsmässigt passar du bra med både Jungfru och Kräfta. Vem som är rätt för dig eller inte vet du om du rådfrågar ditt hjärta.

🙂

Felicia

Annons