Fredag 19/10- söndag 21/10

19 okt, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Helgen inleds med intensivt arbete som accelererar under lördagen. Du har projekt som du måste avsluta och då får både din familj och dina vänner ta ett steg tillbaka. Just nu indikerar planeterna på att du är ambitiös och att du vill visa din arbetsplats att du har vad som krävs för att få mer ansvar. Under lördagskvällen kan du äntligen pusta ut med lite god mat och ett härligt sällskap. Söndagen handlar främst om att planera.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir stressig både privat och på arbetet. Jobbet är just nu krävande och det gör att du ofta kommer hem sent. Lägg till en hel del måsten i hemmet som inte kan ignoreras så har du summan av din fredag. Lördagen ser trevlig och social ut. Du umgås medvänner och familjen. Det blir en rolig vändning under lördags eftermiddagen. Kvällen blir senare än du tänkt dig, men du har så trevligt att du inte vill gå och lägga dig. Söndagen blir seg. Du är utmattad efter en påfrestande vecka.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här helgen ska du skämma bort dig själv ordentligt. Det är viktigt att du unnar dig lite extra ibland annars kommer du inte orka med den här långa hösten. På fredagen får en komplimang från en kollega dig att må bra. Venus är stark i ditt tecken och gör din utstrålning krismatisk. Ska du gå ut och roa dig eller ställa till med en fest är det lördagskvällen som gäller. Då är både din sociala energi och din ork på topp. På söndagen ska du inte glömma ett löfte som du gett.

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen finns det en rastlöshet som är ovanlig för ditt tecken. Du känner dig frustrerad över att saker inte går din väg. Låt inte din ilska gå ut över din partner. Under lördagen tar du tag i ett antal saker i hemmet. Det blir en produktiv, men inte allt för rolig dag. På kvällen myser du gärna med vänner och familj. Under söndagen tycks fysiken stå i centrum. Det kan vara att du tränar eller att du arbetar hårt med ett projekt i hemmet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under fredagen får du möjlighet att vara lite mer i en ledande roll. Du tycker att det roligt samtidigt som du undrar om det är något som du skulle vilja göra på heltid. Under lördagen är det främst familj som gäller, även om du har lite svårt att mentalt släppa jobbet. Du umgås med dem som står dig nära och du hämtar energi från deras närvaro. Under söndagen får du inte möjlighet att göra det du planerar. Antingen så känner du dig för trött eller så kommer det andra saker i vägen.

Jungfru 23/8-22/9

Helgen handlar om att räcka till för alla. Du jobbar så mycket i veckorna att alla som du känner, både vänner, bekanta och familjen vill ha en del av kakan nu när du äntligen är hemma. På fredagen är det främst disciplin som gäller om du ska komma från jobbet i tid. Under lördagen funderar du mycket över en vän och hennes bekymmer. Kvällen blir avslappnad och trevlig. Under söndagen försöker du vara ute så mycket som vädret tillåter.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under fredagen vill du visa att du inte är rädd för att ta för dig. Det är bra att du är framåt, men se upp så du inte trampar någon kollega på tårna i kampen att nå dina mål. Lördagen blir förhållandevis lugn. Du har någon enstaka aktivitet inplanerad, men inget som varken tar tid eller är jobbig. Söndagen blir den mest aktiva dagen den här helgen. Då är du utvilad och du ser till att få en hel del saker gjorda.

Skorpionen 23/10-21-11

Under fredagen försöker du övertyga en kollega om att din ståndpunkt är den rätta. Lördagen tycks handla om fest eller festligheter av något slag. Det kan vara att du ska gå ut med kompisar, äta en god middag hos någon vän eller så har du gäster hembjudna. Kvällen blir både lyckad och sen. Under söndagen har du en del saker som du lovat att göra. Trots att du är trött tar du itu med dina förpliktelser. Det blir en lång, och rätt så stressig dag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en riktig slö helg för din del. Det finns en antydan till stress under delar av fredagen men annars ser det lugnt ut. Fredagskvällen kan bjuda på romantik, särskilt för nyförälskade Skyttar. Under lördagen tar du dagen som den kommer. Du njuter av att slippa uppgjorda planer utan att du kan vara precis så impulsiv som din natur tillåter. Söndagen speglar lördagen, men där är det främst vila som gäller. Det kan hända att du inte ens kliver ur sängen den här dagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Under fredagen tar du ställning för eller mot en kollega. Du är ett gott föredöme så det kan hända att fler följer ditt exempel i det här faller. Problemet är att du inte tänkt igenom ditt ställningstagande. Du kan komma att ångra dig. Lördagen handlar om familjen och deras behov. Under lördagen och söndagen kombinerar ni nytta med nöje. Det blir en helg fylld av värme och skratt. Du njuter av att slippa fundera över den komplexa situationen på jobbet.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Under fredagen får du lov att stressa om du ska hinna. Mars skänker ditt tecken både energi och ett visst mått av dåligt temperament. Det finns risk att du blir irriterad över småsaker den här dagen. Lördagen tycks handla om en resa av något slag. Under söndagen försöker du göra lite nytta, men kroppen protesterar. Tillåt dig att slippa vara nyttig för en gång skull. Ibland behöver man få vila och den här söndagen är en sådan dag.

Fiskarna 19/2-20/3

Under fredagen får du möjlighet att påverka ett beslut och det gör dig glad. Du trodde att du inte skulle få chansen att lägga fram dina argument, men du hade fel. Under lördagen träffar du vänner och njuter av ledighet. Det kan bli så att du gör av med en del pengar den här dagen, men det tycker du att du förtjänar att göra. Under söndagen tar du ställning till något som rör det här julens firande.

Annons