Måndag 22/10- torsdag 25/10

22 okt, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under början av veckan undviker du att ta ut dig på jobbet. Du tar det lugnt även om du vet att du borde stressa. En kollega irriterar sig på ditt sävliga tempo som är väldigt okaraktäristiskt för dig. Under tisdagen är det mod som gäller. Du försvarar någon som inte har samma styrka som du. Under onsdagen ägnar du dig gärna åt fysiska aktiviteter. Torsdagen handlar främst om att vara saklig och att inte vika i sin tro. Visa vem du är.

Oxen 20/4-20/5

Under måndagen ägnar du dig åt att slita hårt. Du tar en sak i taget och är förvånansvärt effektiv trots att du är så trött. Under tisdagen förgyller ditt glada humör dina kollegors dag. Du strålar som en sol och nynna gärna för dig själv. Onsdagen blir en lång men givande dag där du lär dig massor av saker. På torsdagen får du positiv feedback och det hjälper dig när du ska planera för framtiden. Du inser vad det är som du kan förändra och vad det du är bra på idag.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen försöker du vara effektiv, men Uranus motverkar dig och det slutar med att det mesta blir fel. Ägna dig åt saker som du inte behöver fundera på. Var noggrann med detaljer och överlåt tänkandet åt någon annan. Under tisdagen och onsdagen får du vara lite för dig själv och det tycker du är skönt. Det är sällan som du har ett behov av att vara ensam, men den här veckan har du det. Under torsdagen måste du vara på din vakt mot skvaller.

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen handlar främst om visa att du är trygg och pålitlig som person. Under tisdagen får du vara i ledande roll och det trivs du med. Du förstår intuitivt hur du ska vinna människors förtroende och få dem att göra som du vill. Onsdagen blir stressig, annorlunda och ganska jobbig. På torsdagen bör du undvika att fatta beslut som rör större summor av pengar. Ditt omdöme är inte på topp och risken är att du handlar fel.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Måndagen blir en bra dag som bjuder på stress, hårt arbete och varm vänskap. Under tisdagen försöker du smita lite tidigare av någon anledning. Onsdagen handlar om att fatta rätt beslut och om att inte stressa. Under torsdagen har du lovat en vän att hjälpa till. Oavsett hur trött du är det viktigt både för dig själv och för din vän att du inte sviker ditt löfte. På kvällen får du höra ett smaskigt rykte om en granne eller kollega.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar måndagen med ro. Oavsett vilka överraskningar som den bjuder på så är du fullt medveten om att du jobbar bäst när du inte stressar. En del kollegor uppfattar dig som seg, men det är främst dem som inte känner dig. Under tisdagen vill du inte vara den som dömer mellan två vänner. Du vet att det behövs en medlare, men du vill inte axla den rollen. Onsdagen och torsdagen går försvinnande fort. Du har mycket att göra och timmarna flyger iväg.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det blir en vecka fylld med kontraster. I perioder stressar du enormt och under vissa dagar händer det ingenting. Det finns även en motsägelse i ditt horoskop som varnar för starka känslor och en del utbrott. En vän tycks vila uppmärksamma dig på ett problem, men du väljer troligtvis att fortsätta blunda eftersom det är den enklaste utvägen. Just nu orkar du inte ta tag i jobbiga saker som har med ditt privatliv att göra.

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen och tisdagen testar du lite nya sätt att arbeta på. Du pröva dig fram till en bättre och mer effektiv modell att jobba efter. Under onsdagen får du både positiv och negativ feedback på ditt initiativ. Ta åt dig av kritiken och arbeta vidare med dina idéer. Under torsdagen blir du uppmärksammas på en miss som du gjort tidigare i veckan. Det är inget allvarligt, men det krävs att du rättar till den omedelbart och det kan förlänga din arbetsdag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är rädd för att inte hinna avsluta det du påbörjar den här veckan. Ditt största problem är du kastar dig in i nya projekt utan att fundera på hur du ska lägga upp dem. I det här faller har du tagit dig lite vatten över huvudet och du gör klokast i att be om hjälp. Tisdagen och onsdagen blir både stressiga och väldigt givande dagar. På kvällen tycks du har flera aktiviteter inbokade. Under torsdagen får du som du vill i en viss fråga och det känns bra.

Stenbocken 22/12-19/1

Under måndagen och tisdagen får du chansen att agera lite efter eget huvud och resultatet blir riktigt bra. Det är sällan du tar dig tid att göra något så grundligt som du gör de här dagarna. Under onsdagen händer det något särskilt som få dig att tänka om i en viss fråga. Det verkar ha att göra med något som handlar om jul eller nyår. Under torsdagen tar du initiativet och bjuder en vän på en överraskning.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Måndagen blir den dag då din auktoritet kan bli ifrågasatt. Hur du reagerar beror på vilket sätt kritiken framförs. Om du inte känner dig hotad tar du åt dig av kritiken. Under tisdag och onsdag ska du passa på att göra saker som är mer hantverksinriktade än teoretiska. Ditt horoskop har en praktisk influens de här dagarna. På torsdagen kan ett samtal från en vän få dig att göra något impulsivt som att gå ut och ät på kvällen.

Fiskarna 19/2-20/3

Under måndagen och tisdagen har du massor att göra så det gäller att du lägger upp dagsplaneringen vettigt. Du behöver ha lite mer struktur i ditt sätt att arbeta och det kan du få från en vän som är mer organiserad än vad du är. Under onsdagen är det nyheter som står i centrum för både dina och dina kollegors uppmärksamhet. Torsdagen blir en stressig dag eftersom du både måste hinna med att påbörja och att avsluta olika projekt.

Annons