Fredag 26/10- söndag 28/10

26 okt, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Helgen kan bli riktigt lyckad om du bara står emot impulsköp. Just nu varnar stjärnorna för att du gärna shoppar onyttiga saker som du sedan ångrar På fredagen flirtar någon med dig och det gör dig på gott humör. Lördagen blir en blandning av arbete och nöjen. Även söndagen fokuserar en del på att färdigställa privata projekt. Du vill gärna bli klar med det som du satt ingång innan vintern är här på allvar.

Oxen 20/4-20/5

Under fredagen får du stå ut med en hel del skämt av arbetskamraterna. Det gäller främst något som du sagt eller gjort under veckan. Lördagen blir en blandning av det mesta. Kvällen ser social ut med dagen ser ut att bestå av arbete. Se till att inte låta din ilska över ett personligt problem gå ut över människor som du inte känner. Söndagen blir en ganska lugn dag där hemmet står i fokus. Du tycker om att pyssla och göra fint.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen får du en lysande idé och du blir irriterad över att behöva vänta till nästa vecka för att testa din teori. Under fredagskvällen går du gärna ut eller träffar vänner. Det finns gott om energi och sociala influenser i ditt horoskop. Under lördagen stannar du gärna hemma med din familj eller din partner. Kvällen kanske inte blir så romantisk, men den blir hemtrevlig och mysig. Under söndagen passar du på att vara ut så mycket som möjligt.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du vill gärna vara helt ledig en helg, både från arbetet och från privata intressen. Tyvärr rimmar dina drömmar illa med din fulbokade kalender. Vill du ha en frizoon den här hösten får du allt boka in den i förväg. Under fredagen är du på ovanligt gott humör. Lördagen blir kreativ men arbetsam. Du verkar vilja avsluta ett projekt som har med en hobby eller hemmet att göra. Söndagen blir lika intensiv som lördagen, men skillnaden är att den här dagen är du betydligt piggare och har fler idéer.

Lejonet 23/7-22/8

Under fredagen vill du visa dig på styva linan inom ett område som du inte behärskar så bra. Det blir inte som du tänkt dig, men alla får sig ett gott skratt i alla fall. Under lördagen passar du på at träffa så många släktingar och vänner som du hinner med. Det blir en intensiv och stökig dag, men du känner dig rätt så nöjd med dig själv när kvällen kommer. Söndagen handlar mest om att vara hemma och mysa. Unna dig en riktig ta hand om dig själv dag.

Annons

Jungfru 23/8-22/9

Under fredagen ska du undvika att konfronteras med arbetskamrater. Du behöver lugn och ro om du ska hinna avsluta veckans arbetsuppgifter i tid. Lördagen blir rolig och annorlunda. Då får du prova på att använda dig både av din snabbtänkthet och av din kreativitet. Under söndagen får du möjlighet ett ge tillbaka till en vän eller släkting som alltid funnits där för dig. Personen ifråga har ett problem som du vet den perfekta lösningen på.

Vågen 23/9-22/10

Helgen handlar mest om att vara flexibel och om att kunna sätta dig in i andra människor situation. Fredagen blir stressig och timmarna flyger fram. Här gäller samarbete och en vilja att prestera. Under lördagen umgås du gärna med vänner. Det blir en trevlig dag där du njuter av att bli ompysslad. Under söndagen tar du på dig ett ansvar som egentligen inte är ditt. Det här är en uppgift som du länge vela pröva på.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Under helgen visar du upp ett glatt leende även om du känner dig både trött och uppgiven inombords. Det verkar som du har svårt att dela dina tankar och känslor just nu. Du föredrar att låsa in dina problem inom dig och visa upp en glättig fasad utåt. Under lördagen är det någon som finner dig attraktiv. Du vet inte om du ska bli smickrad eller irriterad över all uppmärksamhet. Söndagen handlar om att vara effektiv och hinna med många saker på kort tid.

Skytten 22/11-21/12

Fredagen utvecklas på ett bra sätt. Du har roligt samtidigt som du faktiskt får en hel del saker gjorda. Oftast är du inte särskilt effektiv så här i slutet på veckan, men Solen ger dig extra energi så att du orkar med. Under lördagen är det främst den närmaste familjen eller din partner som står i centrum. Helgen tycks bjuda på mycket värme och närhet. Under söndagen försöker du pussla ihop en historia som du hör fragment av från många olika håll.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Under fredagen passar du på att vara med familjen. Det blir en riktig myskväll med betoning på samhörighet. Under lördagen tycks det ske en hel del. Dagen handlar om att se och uppleva nya saker. På kvällen tycks social samverkan och trevligt umgänge stå i fokus. Det blir en lyckad, om än ganska sen kväll. Under söndagen vill du visa upp din trevligaste sida mot en bekant eller granne. Ni har haft svårt att dra jämt och det vill du kompensera för nu.

Vattumannen 20/1-18/2

Under fredagen har du en hel del att göra. Dagen tycks handla om att knyta konter och hitta lösningar på problem. Under lördagen är det din förmåga att få människor att hålla sams som kommer till användning. Du hittar sätt att medla där andra som försökt tidigare har gåt bet. Det är din humor och din intelligens som hjälper dig. Under söndagen vill du avsluta ett projekt som du påbörjat. Hur det går beror till stor del på dig själv.

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen blir intellektuellt livlig och stimulerande. För att få ut det mesta av den här dagen bör du vara utvilad. Under kvällen passar du på att träffa vänner och planera inför något i framtiden. Lördagen blir en stimulerande och lite stressig dag. Även här krävs det ett stort mått med fantasi och en vilja för att lyckas pussla ihop alla olika måsten. Under söndagen försöker du hitta tid att vara för dig själv.

Annons