Måndag 29/10- torsdag 1/11

29 okt, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen och tisdagen har du svårt att koncentrera dig på jobbet. Något eller någon i ditt privatliv upptar en stor del av dina tankar. Dina kollegor upplever dig som disträ och svår att få kontakt med. Under onsdagen får du flera komplimanger om ditt utseende. Du blir glad. Venus förstärker din utstrålning och gör dig extra charmig den närmaste tiden. Under torsdagen är det socialt umgänge snarare än arbete i fokus.  Då smiter du undan allt som är jobbigt.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir seg. Du är ovanligt trött och du orkar inte med för komplexa uppgifter. Tisdagen blir en lång dag med en trevlig avslutning. Du kan vara på resande fot den här dagen. Under tisdagskvällen möter en eller flera personer som imponerar på dig. Under onsdagen tar du det rätt så lugnt. Den här dagen behöver du inte stressa. Då låter du dina känslor styra. Torsdagen handlar om fokus och om att inte vara rädd för att ta ut svängarna lite extra.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en bra start på veckan. Du har hög energi i ditt horoskop och du har ovanligt lätt för att fokusera. Under tisdagen reder du ut problem och hjälper en kollega att lösa sina arbetsuppgifter. Under onsdagen vill du vara ifred. Ditt horoskop varnar för att du arbetar för hårt och att det inte kommer att hålla i längden. Unna dig dagar då du bara tar det lugnt och vilar. På torsdagen har du möjlighet att lära dig nya saker om du bara är flexibel.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en bra vecka, men starten kunde ha varit lite roligare. Av någon anledning kommer du inte igång så tidigt som du skulle önska på måndagsmorgonen. Det här kan påverka hela dagen. Under tisdagen är det fokus på små problem och enkla lösningar. Onsdagen och torsdagen handlar om att medla och om att vara ärlig. Ibland skulle du vilja linda in sanningen så att den inte blir så tuff att höra, men du göra bar dig själv en otjänst. Under torsdagen faller du för en frestelse.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu fokuserar du mycket på familjen och det är bra. Genom din närvaro och ditt smittande leende håller du en hel del konflikter på stången. Under måndagen och tisdagen är det fokus som gäller. Onsdagen handlar om att våga be om hjälp. Var inte för stolt för att visa att du har problem. Under torsdagen närmar du dig en person som d u har haft svårt att dra jämt med. Det visar sig att i mångt och mycket är ni mer lika än du vill erkänna.

Jungfru 23/8-22/9

Veckan handlar om att ta initiativ och om att vara fokuserad. Ditt största problem just nu är att din är rätt så fladdrig. Du påbörjar gärna projekt, men du låter andra avsluta dem. Det är ett inflytande från Solen och från eldtecknen som påverkar dig och gör dig mer stressad än vanligt. Tisdagen och onsdagen tycks handla om pengar på ett eller annat sätt. Under torsdagen får ett möte dig att må bra. Du blommar ut till fullo och din charm är oemotståndlig.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Måndagen och tisdagen är bra dagar om du vill undvika hårt arbete. Även om tempot är högt så handlar de här dagarna om roliga uppgifter och kreativt tänkande snarare än slitgöra. På onsdagen bör du undvika att trampa en kollega på tårna. Torsdagen blir en bra dag med en balans mellan arbete och fritid. Dagen går fort och på kvällen är du tillräckligt pigg för att träffa släkt eller vänner. Det blir en lyckas kväll.

Skorpionen 23/10-21-11

Under starten på veckan fokuserar du på saker som har med ditt arbete att göra. Just nu känner du ett behov av att få visa hur kompetent du är. Du vill gärna glänsa inför en speciell person. Tänk på att det inte alltid handlar om att vara bäst. Du kan vinna på att vara hängiven och visa upp en god vilja.  Under onsdagen och torsdagen tar du till vara på en hel del information som du kommit över under hösten. Du använder din kunskap till din fördel.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en intressant vecka med fokus på arbete och motion. Det finns en iver i ditt horoskop. Du vill att något nytt ska börja och du ser fram emot den här händelsen så mycket att du tappar fokus på nuet. Måndagen och tisdagen blir rätt så intensiva och lärorika. Under onsdagen får du beröm för ditt sätt att hantera en kris. Under torsdagen tar du ställning till ett problem som egentligen berör en vän eller kollega mer än dig, men du vill vara snäll och hjälpa till.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en ganska tråkig men lärorik vecka. Mycket handlar om rutiner och att få dem att fungera så smidigt som möjligt. Under tisdagen blir du uppmärksammad på ett misstag som du ofta gör. Det kommer ta lite tid innan du kan rätta till det eftersom du har lärt dig fel från början. Under onsdagen vill du vara med i händelsernas mitt. Du känner dig lätt utanför den här dagen. Torsdagen handlar om att vara beredd på det oförutsedda.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Måndagen handlar mest om möten och om att fatta beslut. Det blir en innehållsriks dag med betoning på att fokusera på målet. Under tisdagen vill du gärna vara med i något som egentligen inte är ditt jobb. Här gäller det att vara öppen med dina åsikter. Under tisdagskvällen träffar du vänner eller familjen och ni umgås på ett lättsamt sätt. Onsdagen blir en ganska lugn dag. Kvällen blev lite sen så du är en smula seg. På torsdagen är det tempo och fokus som gäller.

Fiskarna 19/2-20/3

Under måndagen får du utlopp för din kreativa sida. Det blir en rolig dag där du lever dina drömmar. Under tisdagen tycks djur eller barn stå i fokus och det blir både givande och krävande på samma gång. Tänk på att vara lyhörd och att visa att du är intresserad av de personer som du möter. Under onsdagen och torsdagen passar du på att ta hand om hemmet och att göra det trivsamt. På jobbet är det fokus på nya idéer och på framtiden.

Annons