Fredag 2/11- söndag 4/11

02 nov, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här helgen har du en hel del saker att se fram emot. Det finns en positiv känsla i ditt horoskop och en tilltro till framtiden som är trevlig. Fredagen handlar främst om vänskap och om att ha roligt på jobbet. Under lördagen försöker du planera framtiden med din partner eller din familj. Åsikterna kan gå isär, men ni har roligt när ni försöker hitta en kompromiss. Under söndagen spelar vädret stor roll för hur du planerar din dag.

Oxen 20/4-20/5

Den här helgen handlar till stor del om familj och om eftertanke. Har du möjlighet eller tid så besöker du gärna en kyrkogård och tänder ett ljus för dem som du har förlorat. Annars tänder du några extra ljus hemma och sitter en stund i lugn och ro och bara går in i nuet. För dig är det viktigt att bara få vara. På vardagarna handlar allt om att planera och tänka framåt så den här helgen vill du inte fundera så mycket utan bara ta det lugnt och njuta av att vara ledig.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Helgen blir lika intensiv som veckan men på ett annat sätt. Det handlar om att kompromissa och om att kunna umgås med personer som du egentligen inte tycker så mycket om. Du är en social varelse och har lätt för de flesta så därför tycker du det är jobbigt att stöta på personer som du inte klickar med. Lördagen blir den mest intressanta dagen den här helgen. Då får du både öva på din sociala förmåga och få chansen att briljera med dina kunskaper.

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen och lördagen försöker du att planera så lite som möjligt. Söndagen har du redan vigt åt vänner eller familj så du vill ha minst en dag där du slipper att svara för något. Under fredagen kan en kollega få bekymmer på grund av uppgifter som du gett honom/henne. Under lördagen är det en person som du inte får glömma bort. Han eller hon förväntar sig att du hör av dig. På kvällen äter du gärna god mat med personer som står dig nära.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under fredagen och lördagen satsar du på att visa upp ditt allra charmigaste jag. Det finns en person som du gärna imponerar på, men då gäller det att du inte låter ditt humör ta överhanden. Försök att tänka positivt när du känner att du börjar bli irriterad. Under lördagen får du flera chanser att visa din kompetens inom ett visst område. Söndagen handlar om empati och om att kunna sätta sig in i andra människors problem. En vän är ledsen och hon behöver ditt stöd.

Jungfru 23/8-22/9

Den här helgen blir en oas av lugn i en väldigt hetsisk period av ditt liv. Du är bekymrad både för din privata situation och för arbetet. Som tur är lyckas du släppa dina negativa tankar redan när du slutar jobba på fredagen. Genom att bara fokusera på nuet uppnår du en inre frid. Lördagen bjuder på små överraskningar i form av komplimanger och trevliga stunder. Söndagen handlar om att lära sig att uppskatta nya talanger hos gamla vänner.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det blir en bra helg som lägger fokus vid utomhusaktiviteter. Det kan vara allt från långa promenader, idrott till lek och stoj med familjen. Fredagen blir ganska intensiv och du stressar för att kunna sluta i tid. För dig är det viktigt att du är klar med det du planerat att göra för att kunna slappna av när du är ledig. Lördagen blir rolig och lite festlig. En god middag och trevliga vänner blir kvällens underhållning. Under söndagen försöker du att slippa undan ett löfte som du gett.

Skorpionen 23/10-21-11

Under fredagen får du möjlighet att vara med om något som du vanligtvis inte är inblandad i. Det blir en intressant och lärorik upplevelse. Kvällen ser ut att bjuda på en hel del nöjen och slutar senare än du tänkt dig. Under lördagen är du inte så pigg så du föredrar att vila hemma framför att vara aktiv. Under söndagen planerar du en resa eller en semester. Det blir en skön dag där du både hinner aktivera dig och att vila dig en hel del.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här helgen har du fokus på familjen. Det blir en stillsam fredag där rutinarbetet står i fokus. Du får en hel del gjort trots att du är rätt så trött. Under lördagen försöker du tänka framåt. Du vill gärna träffa vänner, men frågan är om du inte är ute i sista minuten för en spontan lördagskväll. Söndagen handlar om att våga frigöra sig från sina rädslor och satsa på framtiden. Det blir en lukrativ dag med fokus på dina talanger.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir en riktig familjedag med god middag och trevligt umgänge. Du njuter av att kunna skämma bort dina nära och kära. Lördagen handlar mest om att vara alert så att du inte missar värdefulla chanser. Under söndagen satsar du på hemmet och på att hinna med saker som blivit liggande i veckan. Det här är en bra dag att knyta ihop söcken så att du kan börja om på ny kula på måndagen.

Vattumannen 20/1-18/2

För dig är det viktigt att få stanna upp och bara ta det lugnt mellan varven. Den här helgen handlar om just det. Vila och vänskap. Det blir en skön inledning på helgen på fredagen. Du träffar en vän och du både äter och dricker gott. Lördagen handlar om att träffa familjen och om att tända ett ljus för dem som inte finns i livet längre. Det blir en dag där saknad och sorg kantar familjevärmen. Under söndagen försöker du hinna med flera olika projekt.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu är du väldigt impulsiv. Du gör det som faller dig in utan att funder så mycket över konsekvenserna. Om du påverkades av jord tidigare så är den influensen ersatt av en påverkan från eld. Det ger dig mod att pröva nya saker och en vilja att ge vika för dina impulser. Under lördagen träffar du en eller flera intressanta personer. Söndagen handlar om att orka med det som du förutsatt dig att göra den här dagen.

Annons