Måndag 5/11- torsdag 8/11

05 nov, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen söker du råd hos en person med mer erfarenhet än du. Det blir en trevlig pratstund där du får en hel del information. Under tisdagen och onsdagen är det bra om du medveten om dina egna begränsningar. Visst är det bra med ett gott självförtroende. Men du måste hitta gränsen mellan att tro på sig själv och mellan att anse att din inte kan göra fel. Torsdagen blir en kreativ dag då du får användning av din förmåga att driva på andra personer.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir lugn och ganska tråkig. Du har saker som du måste göra, men inget som tar särskilt lång tid. Under tisdagen är det främst din nyfikenhet som leder vägen. Det finns saker som du tycker verkar spännande, men som du inte hunnit testa på grund av tidsbrist. På tisdagen har du chansen att se om dina idéer håller. Onsdagen och torsdagen är en utveckling av det projekt som du påbörjar tidigare i veckan.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen blir en ganska intensiv dag där tidsbristen blir uppenbar, särskilt fram emot eftermiddagen. Tyvärr hanterar du hög stress rätt illa så ditt humör försämras i takt med att pressen ökar. Under tisdagen och onsdagen ska du vara noga med att du inte glömmer att hjälpa en kollega. Hon har funnits där för dig många gånger och nu är det hennes tur at behöva hjälp. På torsdagen går Månen in i en positiv position och förstärker din kreativa sida och din empatiska sida.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att säga nej i början av veckan och det leder till att du får problem med en del av dina kollegor som utnyttjar din svaghet. Just nu är du extra känslig och har svårt att vara bestämd. Även senare i veckan kan din velighet ställa till problem. Du tvekar när det behövs stark och snabba beslut, något som gör att dina arbetskamrater tvivlar på ditt kunnande inom de här områdena. På torsdagen ska du vara mycket noggrann med att uttrycka dig tydligt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen och tisdagen fokuserar du på att vara effektiv och det gör att du glömmer de estetiska bitarna i jobbet. Försök att hitta balansen mellan att vara snabb och kreativ. På tisdagen finns det risk att du får kritik och det stör dig. Du anser inte att den feedbacken är befogad och du blir arg. Ventilera dina känslor istället för att stänga in dem. Onsdagen och torsdagen handlar om att kunna leverera service med ett leende på läpparna.

Jungfru 23/8-22/9

Din effektivitet är som högts i början av veckan och sedan sjunker den undan för undan. Det finns en varning för sjukdomar i ditt horoskop. Du har lätt för att bli krasslig samtidigt som du inte drar dig för att arbeta både långa och jobbiga dagar. Under tisdagen och onsdagen gäller det att du kan samarbeta med en kollega. Torsdagen handlar om bevara en hemlighet, hur frestande det än är att göra motsatsen.

Vågen 23/9-22/10

Annons

Under början av veckan är du ganska lugn. Du stressar inte upp dig även om det är mycket att göra. Tyvärr försvinner den här jordiga påverkan från ditt tecken under veckan och det gör att du har mycket svårare att hantera press. Måndagen och tisdagen blir harmoniska dagar med mycket skratt. Under onsdagen känner du dig nervös och stressad. Du har svårt att ta kritik. Torsdagen blir en överraskningarnas dag. Det enda man kan säga är att vara beredd på det oväntade.

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen och tisdagen får du chansen att vara lite mer självgående än annars. Du tycker det är roligt och du tar gärna egna initiativ. Under onsdagen förändras något i ditt horoskop och du känner dig ständigt arg. Du har svårt att inte brusa upp i konflikter och du tvekar hela tiden till hur du ska hantera besvärliga personer. Torsdagen blir en bra dag förutom att du känner dig väldigt trött hela dagen. Du behöver mer sömn.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen och tisdagen testar du gränser på olika sätt. Det blir roliga, men lite jobbiga dagar. Du vill gärna få utveckla idéer som du har, men en chef som är rätt så traditionsbunden sätter hela tiden stopp för ditt sätt att arbeta. Under tisdagen väntar goda nyheter. På onsdagen ser det ut som du köper något som är onödigt dyrt, men som du gärna vill ha. Torsdagen blir en bra och givande dag på flera olika sätt.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här veckan går du helt upp i ett projekt som är både kreativt och svårt. Du har som tur är mycket praktiska grunder inom det här området och det hjälper dig när du nu vill göra något mer vågat. Måndagen och tisdagen ser ut att inrikta sig på praktiskt arbete. Under onsdagen är det främst din fåfänga som är ett hinder, våga fråga om hjälp. Torsdagen handlar mer om vara flexibel än att driva igenom sina egna idéer.

Vattumannen 20/1-18/2

Annons

Du har stor tilltro till ett projekt som du håller på med, så därför blir du väldigt besviken på en kollega som inte hyser samma tilltro som du. Försök att inte gräma dig. Han/hon har inte din visionära förmåga. Under onsdagen styr du din dag efter familjeförhållandet. Något i ditt privatliv kräver att du är flexibel. Under torsdagen vill du inte sluta med det du håller på med. Du upplever den här dagen både som roliga och annorlunda.

Fiskarna 19/2-20/3

Under måndagen och tisdagen vill du visa upp dina talanger inom ett visst område. Onsdagen handlar mer om att kämpa med ett svårlöst problem än att vara kreativ. Under torsdagen visar du prov både på uppfinningsrikedom och på en härlig positiv anda. Du lyckas locka fram skratt hos dina kollegor trots att de är väldigt stressade just nu. Din empati och din vilja att hjälpa andra är din största tillgång den här veckan.

Annons