Fredagen 9/11- söndagen 11/11

09 nov, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir rolig och lite krävande på samma gång. Det gäller att du orkar hålla ut när alla andra ger upp. Under kvällen kan det bli romantiskt om du bara bjuder till lite. Lördagen handlar mer om att fokusera än att ha roligt. Det finns saker som måste göras. Under söndagen vill du gärna visa dig från din trevligaste sida. Det blir en lugn och harmonisk dag där familjen står i centrum. En vän saknar dig eftersom du inte har hört av dig.

Oxen 20/4-20/5

Under helgen är du beredd på det mesta och du ser till att inte boka in för mycket eftersom du vill vara flexibel. Under fredagen är det koncentration som gäller. Lördagen handlar mest om att våga sticka ut. Du har idéer och visioner. Genomför dem. Under söndagen försöker du kombinera lite arbete med nöje. Det blir en annorlunda och givande dag. Kvällen blir social och familjeinriktad. Du får ett besked i en viss fråga och det gör dig glad.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen vill du bli bekräftad, men den person som du vill ska se dig tycks att tankarna på annat håll. Lördagen handlar om sammanhållning och om förmågan att se bakom masken. En vän mår dåligt, men hon gör ditt bästa för att dölja sina känslor. Få henne att öppna upp sig. Under söndagen väntar friluftsliv och härliga stunder tillsammans med din närmaste familj. Kvällen blir tidigt och du får äntligen en chans att sova ut.

Kräftan 21/6-22/7

Den här helgen blir rätt så stressig eftersom du har flera aktiviteter inbokade. På fredagen är det viktigt att du inte viker när det gäller något som di tror på. Lördagen ser trevlig ut. Du är gärna utomhus om vädret tillåter. Du tycker det är skönt att kunna komma ut i naturen när du är ledig. Under kvällen träffar du vänner eller din familj. Det blir en lättsam kväll. Söndagen blir rätt så seg. Du har inte energi at ta dig för några mer avancerade projekt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Fredagen blir rätt så slitsam. Du har många saker som du måste klara av innan du kan ta helg. På eftermiddagen varnar ditt horoskop för en gryende konflikt mellan dig och en kollega eller en vän. Lördagen handlar mer om att vara ärlig och att våga stå för den du är. Du hamnar i en situation där den enklaste utvägen vore att ljuga, men du inser att det inte är du. På söndagen får du svår på en fråga som du har. Det blir en bra dag fylld med roliga aktiviteter.

Jungfru 23/8-22/9

Under fredagen får du möjlighet att vara lite mer med en kollega som du inte sett på länge. Det blir en bra dag med många glada skratt. Din humor sprider värme genom hela din arbetsplats. Under lördagen ska du inte ignorera ett problem som har med din framtid att göra. Ta tag i problemet nu, innan det är försent att göra något åt det. Under söndagen ska du passa på att aktivera dig. Din kreativitet är hög den här dagen.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under fredagen får du möjlighet att förändra något i dina vardagliga rutiner som kan underlätta på sikt. Det blir en bra dag då du känner dig både nyttig och social på samma gång. Under kvällen träffar du vänner. Venus gör dig på festhumör och du går gärna ut och roar dig. Lördagen handlar om att säga nej och att inte skämmas för det. Du måste inse att ibland kan ett nej vara den enda raka utvägen. Söndagen blir en lagom lättjefull och skön dag.

Skorpionen 23/10-21-11

Under fredagen tar du gärna egna initiativ och det uppskattas av din arbetsgivare. Lördagen blir en lång dag som kan upplevas som stressig om du inte strukturerar den. Sömn och mat är viktig om du ska orka hela vägen fram. På kvällen tar du det gärna lugnt tillsammans med dina vänner. Under söndagen riskerar du att bli föremål för hett skvaller. Du har sagt något eller agerat på ett sätt som väcker uppmärksamhet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här helgen handlar till stor del om att samarbeta. Om du inte kan få igång en fungerande relation med din partner när det gäller vissa gemensamma intressen så kommer du Att försvåra situationen för dig själv. Fredagen blir väldigt krävande och intensiv. Under söndagen kan en person ifrågasätta ditt omdöme och det retar dig. Söndagen blir den lugnaste dagen den här perioden. Njut av den och stressa inte.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att fokusera dig på det som du ska göra den här fredagen. Dina tankar vandrar hela tiden till saker som inte har med plikt eller arbete att göra. Lördagen blir trevlig. Du njuter att umgås med dina vänner och med din familj. Dagen blir aktiv och kvällen lugn. På söndagen tycks du ha lovat en vän eller släkting något. Glöm inte bort ditt löfte.

Vattumannen 20/1-18/2

Du älskar att få uppmärksamhet och det får du på fredagen. Du njuter av att vara i centrum för dina kollegors intresse. Under lördagen minskar kraven utifrån. Du agerar på eget initiativ och det blir bra med stressigt. Ofta har du höga ambitioner oavsett om det gäller jobbet eller din fritid. På söndagen tillbringar du gärna några timmar ut i friska luften. Det blir en trevlig och stillsam dag. Kvällen blir tidigare än du tänkt dig, du är utmattad.

Fiskarna 19/2-20/3

Under fredagen vill du inte hjälpa en kollega som har problem. Gamla oförrätter gör dig långsint och du vänder ryggen till istället för att sträcka ut en hjälpande hand. Under lördagen ser du ut att vara bortbjuden till blir en trevlig dag/kväll. Dina sociala talanger är på topp och du knyter värdefulla kontakter. Söndagen blir en dag för eftertanke. Du grubblar över fler avgörande beslut som du måste fatta inom kort.

Annons