Måndag 12/11- torsdag 15/11

12 nov, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det verkar som du slappnar av och kan gå ned i ett lugnare tempo under inledningen på den här veckan. Som vanligt tycks dina närmaste vänner eller din familj stå i fokus för din uppmärksamhet. Du glädjer dig åt de små guldklimparna i vardagen och försöker att inte fundera så mycket över framtiden. Tisdagen och onsdagen blir bra dagar som kombinerar social samvaro med arbete. Torsdagen handlar om att fokusera på rätt saker.

Oxen 20/4-20/5

Under början av veckan är du stressad. Det finns så mycket du vill hinna med, men hur snabbt du än jobbar så tycks tiden aldrig räcka till. Det är viktigt att du inte låter dig dras in i andra människors missnöje. Behåll din positiva inställning till livet. Under början av veckan få du en komplimang för din insats på jobbet. Onsdagen blir en produktiv dag som slutar senare än du tänkt dig. Torsdagen handlar om att ha många bollar i luften samtidigt.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen fokuserar du på detaljer och det hjälper dig att avsluta projekt som du påbörjat i förra veckan. Under tisdagen kan en dispyt växa till ett fullskaligt krig om du inte ser upp. Här gäller det att kompromissa. Under onsdagen och torsdagen ska du försöka att gå upp i nuet och inte fundera för mycket över framtiden. Ibland svävar dina tankar iväg och du glömmer bort vad det är du håller på med.

Kräftan 21/6-22/7

Du är bra på att bekräfta andra människor, se till att bli lika bra på att klappa dig själv på axeln. Under måndagen gör du en riktigt bra insats på jobbet. Unna dig att vara nöjd med dig själv. Tisdagen handlar om någon som är sjuk och som behöver din hjälp. Under onsdagen vill du vara ifred och söker dig till arbetsuppgifter som du kan göra ensam. Torsdagen blir en lagom social dag. Du umgås gärna med jobbarkompisarna på rasterna, men fördrar fortfarande att arbeta själv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på väga att ge upp en dröm som du har och det är inte bra. Även om du inte kan nå dina mål den närmaste tiden så ska du inte ge upp. Behåll din vision inom dig och ta fram den när allt känns grått och trist. Med tiden kommer du att hitt en väg att förverkliga dina drömmar, men då måste det finnas drömmar att förverkliga. Under tisdagen och onsdagen har du lätt för att råka i gräl. Din ärlighet upplevs som förolämpande. Torsdagen blir en kreativ och mångsidig dag.

Jungfru 23/8-22/9

Du är inne i en period där du månar mycket om din integritet. Tänk på att personer som inte känner dig så väl kan tycka att du är lite svår att lära känna. Även om du vill ha ett privatliv är det bra om du bjuder in människor istället för att bygga en skyddande mur kring dig. Måndagen blir vad du gör den till. På tisdagen kan ett mindre problem orsaka tidsbrist. Onsdagen och torsdagen handlar om att fokusera och att vara närvarande. Våga visa din personlighet de här dagarna.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Edu har lätt för att stressa upp dig just nu och det påverkar ditt arbete negativt. Du har svårt att öka tempot under press. För dig blir den mentala påfrestningen för stor och du blir passiv istället för att jobba fortare. Nyckeln till en bra arbetsinsats för dig är att hitta balansen mellan utmaning och rutiner. Du måste få känna att du hinner med det som förväntas av dig. Under måndagen och tisdagen får du stöd från en vän. Onsdagen ger dig möjlighet att välja.

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen tar du dig själv på för stort allvar. Visst är du duktig, men knappas oumbärlig. Lite ödmjukhet kan hjälpa dig att utveckla dina arbetsuppgifter på ett positivt sätt. Tisdagen blir rolig och lärande. Onsdagen handlar om fysisk träning och om att säga nej. Under torsdagen tar du tag i arbetsuppgifter som all andra undviker för att de är så tråkiga. Din insats blir både uppmärksammad och uppskattad.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen och tisdagen funderar du väldigt lite. Du arbetar på och följer gärna någon annans direktiv. Onsdagen blir en riktig aha upplevelse. Du förstår något som har förbryllat dig under en lång tid och när alla pusselbitarna faller på plats så kan du inte fatta hur blind du har varit. På torsdagen ska du inte oroa dig för en familjemedlem. Han/hon klarar sig fint.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en krävande och givande vecka på samma gång. Det gäller att du kan behålla lugnet när du känner att irritationen ökar. Mars ger dig en härlig energi och drivkraft, men kan också få dig att bli rasande utan anledning. På tisdagen och onsdagen passar det bra att jobba mer fysiskt. På torsdagen är du skärpt och kan ta itu med arbetsuppgifter som kräver hög koncentration. På kvällen på torsdagen väntar en nyhet som har med en vän att göra.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att hålla det tempo som du behöver just nu. Det verkar som du nyligen varit krasslig och det du har inte unnat dig tid till återhämtning. Under måndagen och tisdagen har du svårt att koncentrera dig. Ditt huvud känns som det är fullt av bomull. Onsdagen handlar om att vara passiv och låta någon annan få styra. Även om det kliar i fingrarna så ska du inte ta över. På torsdagen kan ett gott råd få dig att spara en massa rid.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är positiv och det hjälper dig genom de problem som du stöter på den här veckan. Tack vare Jupiter kan du ta dig förbi hinder som har med etniska skillnaden och trångsynthet att göra. Onsdagen och torsdagen blir de definitiva höjdpunkterna den här veckan. Då kombineras din förmåga att få människor att må bra med en stark karisma och en sensuell utstrålning. Ska du ut och roa dig bör du göra det under de här dagarna.

Annons