Fredagen 16/11- söndagen 18/11

16 nov, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen får du gärna visa vem det är som bestämmer hemma. Ibland blir du väldigt undan skuffad och alla dina intressen sätts åt sidan till förmån för den övriga familjen. Lördagen ser inte så aktiv ut. Du tar det lugnt och njuter av livet utan att tvinga dig själv till någonting. Under kvällen träffar du gärna vänner. Söndagen blir ganska produktiv. Du hinner med en hel del saker som du skjutit upp tidigare i veckan.

Oxen 20/4-20/5

Just nu vill du inte vara i centrum för någons uppmärksamhet. Fredagen blir lugn och du håller dig undan all intriger och konflikter på jobbet. Under lördagen verkar du bjuda hem familj eller vänner. Som den lilla festarrangör du är kan du inte låta bli att visa upp din kreativa sida. Under kvällen lär du känna nya sidor hos dina vänner. Söndagen handlar om att våga ta för dig. Visa upp dina talanger utan att skämmas. Du  är väldigt begåvad när du sätter den sidan till.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Fredagen blir lagom krävande. Du får en utmaning att sätt tänderna i, men inte värre än att du klarar den galant. Under lördagen vill du inte träffa dina vänner utan fördrar en lugn kväll hemma i tv soffan tillsammans med din partner eller med dig själv som enda sällskap. Det är så sällan som du tar dig tid att varva ned och njut av pausen från vardagen. På söndagen ser det ut som du ägnar dig åt träning eller fysisk aktivitet av något slag.

Kräftan 21/6-22/7

Din förmåga att få andra personer att växa gör dig till en omtyckt arbetskamrat idag. Genom att lyssna och sedan lyfta fram en kollegas talanger vinner du både respekt och en hel del beundran. Om du vill träffa mänskor eller gå ut den här helgen är fredagen den absolut bästa dagen. Då är dina sociala talanger på topp. Under lördagen varnar ditt horoskop dig för att du kan känna dig hängig. Lyssna på din kropp att ta det lugnt. Det här rådet gäller även söndagen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under fredagen vill du imponera på en kollega som du gillar. Hans hennes utstrålning får dig att må bra. Under kvällen är det stressigt eftersom du lovat att hjälp en vän med något. Lördagen blir en ganska intensiv dag. Det verkar som du arbetar, antingen hemma eller på ditt ordinarie jobb. Under lördagen ska du inte tveka om du får möjlighet att följa med på ett äventyr. Våga vara lite impulsiv. Söndagen blir en bra dag där du kan välja mellan att slappa eller att aktivera dig.

Jungfru 23/8-22/9

Under fredagen vill du inte vara allt för stressad eftersom du vill ha trevlig avslutning på veckan. Har du möjlighet tar du gärna en långlunch med någon som du tycker om. Lördagen blir en fysiskt ansträngande men väldigt tillfredställande dag. Du hinner med det mesta som du planerat. Under lördagskvällen kan det hetta till rejält, särskilt om du är nyförälskad. På söndagen vill du gärna forska i ett rykte som du hört, men inte fått bekräftat ännu.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du vill mycket just nu, men ibland så går inte saker som du planerat. Fredagen blir lite trasslig med många olika saker som sker samtidigt på jobbet. Det gäller att hålla huvudet kallt. Lördagen bli mer harmonisk och du får vila ut ordentligt. Genom att släppa jobbet ett par dagar och bara njuta av att vara med familjen ger du dig själv en chans att ladda batterierna. På söndagen är det frågor om jul och nyår som spökar.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar upp ett känsligt ämne på jobbet, men tack vare ditt sätt att hantera olika viljor lyckas du komma fram till en kompromiss. Under lördagen vill du gärna slöa. Du är trött och behöver få tid att vila upp dig. En kompis har problem hemma och han/hon är lite frånvarande när ni träffas. Försök att inte pressa din vän. Han/hon kommer att berätta hur han/hon mår så småningom. Söndagen är en bra dag att träna eller ta långa promenader på. Fysisk aktivitet rensar tankarna.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du chansar lite på jobbet och det verkar som ditt risktagande går hem. Under fredagskvällen tycks du vara upptagen. Det ser ut att bli en social kväll där du lär känna nya människor. Under lördagen tar du det ovanligt lugnt. Har du möjlighet så stanna du inne hela dagen. Du känner att du har aktiverat dig för mycket den senaste tiden och att du behöver lite tid till att bara softa. Under söndagen tycks det vara en fest, middag eller ett tårtkalas på gång.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en ovanligt aktiv helg med flera besök inbokade. Redan på fredagen är det mycket att tänka på. Jobbet flyter på bra, men tempot är högt. Under kvällen är du antingen borbjuden eller äter en lite finare middag hemma. Lördagen handlar om att hela tiden ligga steget före. Du har många saker som du vill få gjorda, men då gäller det att du har en bra planering för dagen. Under söndagen umgås du med människor som du egentligen inte tycker om. Du verkar inte ha något val.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Visa att dina idéer är mer än bara ord. Du har en genomtänkt plan på hur du ska kunna realisera dina visioner, och det är dags att du plockar fram den. Under lördagen tycks vänner eller gäster av något slag stå i fokus för dagen. Det blir en hel del arbete, men också en hel del skoj. Under lördagskvällen är du i ditt esse. Söndagen handlar till stor del om städning eller något projekt i hemmet. Du ser om ditt boende för att skapa ett trevligt hem.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en rätt så lugn helg, oavsett om du har aktiviteter inbokade eller inte. Under fredagskvällen njuter du av att träffa människor som stå dig nära. Det kan vara vänner eller en partner. Lördagen handlar mer om att ta hand om andra än att sätta dina egna intressen i fokus. Det blir en hetsisk dag, men ändå givande på många sätt. Under söndagen använder du dig både av list och av charm för att driva igenom din vilja.

Annons