Måndag 19/11- torsdag 22/11

19 nov, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

För dig handlar den här veckan om att arbeta fysiskt. Det kan vara ditt vanliga jobb, men det kan också vara ett nytt projekt som kräver att du hela tiden är med. Under tisdagen ifrågasätter en familjemedlem ditt motiv bakom en förfrågan. Onsdagen handlar om att håll hårt i dina pengar. Du blir riktigt frestad att göra ett fynd, men frågan är om du har råd. På torsdagen ska du akta dig at att du inte skadar dig på något sätt. Ditt horoskop varnar för otur den dagen.

Oxen 20/4-20/5

Under början av veckan har du mer frihet att göra det du känner för. Du arbetar med att utveckla en idé till handling. Under tisdagen är det viktigt att du visar att du inte tvekar när det gäller att bestämma. Våga vara den som sticker ut. På onsdagen ser rutinerna lite annorlunda ut. Tempot är högt och kraven på dig är många. Det gäller att du inte ät trött den här dagen. Under torsdagen samarbetar du med flera olika personer som var och en vill jobba på sitt sätt.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en förmåga att inte se möjligheter just nu. Hösten gör dig lite deprimerad och det gör glaset halvtomt istället för halvfullt. Försök att hitta nya inspirationskällor till ditt arbete. Genom att ändra perspektiv kan du få tillbaka din jobbglädje igen. Tisdagen och onsdagen blir ganska stressiga dagar där tonvikten ligger på produktion. Under torsdagen ger Solen dig en riktig välbehövlig energikick. Äntligen orkar du ta tag i tråkiga arbetsuppgifter.

Kräftan 21/6-22/7

Månen är stark i ditt horoskop just nu och det ger dig en större intuition och mer kreativitet. Just nu utvecklas du hela tiden vilket är både roligt och utmanande på samma gång. Tänk på att inte fokusera dig för mycket på dig själv. Det finns andra i din omgivning som behöver din uppmärksamhet och din omtanke. En vän tar ett roligt initiativ, häng gärna med om du har möjlighet. Bra dagar för att träna eller arbeta mycket fysisk är tisdag och onsdag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en massa humor och det kommer väl till pass eftersom du är rätt så tuffa tider på jobbet och du behöver lite distans till det du gör. Genom glädje och optimist lyckas du få dina kollegor att se saker från den ljusa sidan. Tänk på att inte skvallra för mycket, risken är stor att du framstår som opålitlig. Under måndagen och tisdagen bör du vara organiserad. Onsdagen handlar om att följa med strömmen. Under torsdagen har du möjlighet att imponera på en chef.

Jungfru 23/8-22/9

Du vill vara i centrum, men någon tycks hela tiden stjäla rampljuset ifrån dig. Den här interna striden tycks tätna under veckan. Egentligen handlar det om två ovanligt drivna och starka personer som har svårt att samsas på samma scen. Under tisdagen händer det något som förändrar spelreglerna. Onsdagen blir produktiv, men lite jobbig. Under torsdagen visar du att du kan vara storsint och ta ett kliv tillbaka när det behövs.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen ska du inte tveka om någon ger dig ett bra erbjudande, våga vara impulsiv. Tisdagen handlar mer om att vara uppmärksam än att bara köra på. Under den här dagen är det detaljerna som är avgörande. Onsdagen och torsdagen är bra dagar att knyta kontakter och att umgås med människor. Då är din sociala förmåga på topp och du kan verkligen ta de personer som du möter på rätt sätt.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här veckan handlar det mycket om att vara organiserad och att inte bli för entusiastisk. Ibland så vill du lite väl mycket och då glömmer du bort hur viktigt det är att vara fokuserad på en sak i taget. Under tisdagen ska du undvika att argumentera med en chef, det kommer bara vara du som får vika. Onsdagen handlar om att stå upp för någon annan. Det finns personer som inte vågar försvara sig. Torsdagen blir en riktigt bra dag när det gäller detaljarbete.

Skytten 22/11-21/12

Annons

Under måndagen tvekar du när det gäller att tro på en kollega. Han/hon har ljugit tidigare och det gör dig avvaktande. Under tisdagen vill du vara först med att klara en uppgift, tänk på att din iver kan göra så du slarvar. Under onsdagen får du en komplimang som gör dig både glad och generad. Torsdagen blir helt klart den roligaste dagen när det gäller jobbet den här veckan. Då får du briljera med dina kunskaper i ett visst ämne.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har mycket att göra i veckorna och dagarna försvinner fort. Det blir en ganska krävande vecka med mycket fokus på arbete. Just nu har du en hel del krav på dig och du gör ditt bästa för att leva upp till andra personers förväntningar. Tänk på att inte slå knut på dig själv för att någon annan ska bli nöjd, även om du vill vara duktig kan du bara göra ditt bästa, ingen förväntar sig mer. Bra dagar att kontakta vänner är måndagen och tisdagen. Då är du som piggast på kvällarna.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Under måndagen får du vara beredd på att resa en del. Det kan vara både en kortare och en längre resa så var flexibel. Under tisdagen är förväntningarna på ett resultat höga och det kan leda till att du blir besviken när inte verkligheten lever upp till drömmen. Onsdagen handlar om att visa hur mycket kunskap du har inom ett visst område. På torsdagen är det din snällhet som hjälper dig när du stöter på problem. Det finns många som gärna ger dig ett handtag.

Fiskarna 19/2-20/3

Under måndagen tar du tag i ett projekt som du hela tiden skjutit framför dig. Tisdagen handlar egentligen om att vara samlad och kunna bemöta argument. Under onsdagen får du en hel del idéer från en ny kollega. Han/hon ser på arbetet med fräscha ögon. Torsdagen blir en ganska stressig dag där du inte ska räkna med att komma hem i tid. Försök att inte lägga fritidsaktiviteter i samband med jobbet.

Annons