Fredag 23/11- söndag 25/11

23 nov, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här helgen handlar om arbetet och att vara vaksam på detaljer. På fredagen har du många olika saker att hålla i huvudet. Visserligen tycker du att det roligt att bolla flera saker samtidigt, men det här kan bli på gränsen till för mycket. Under lördagen är det fokus på detaljer som gäller, du måste uppbåda ett tålamod som du inte har för att få till allt perfekt. Söndagen blir lugnare. Då är det främst vänner eller familj som står i fokus.

Oxen 20/4-20/5

Du har en del saker som du måste ta ansvar för, särskilt under lördagen och söndagen. Fredagen handlar om att visa uppmärksamhet och att lyssna på dina kollegor. Ni kanske inte alltid har samma åsikt, men alla måste ändå få komma till tals. Under lördagen agerar du som medlare i flera lite knepiga situationer. Din förmåga att lugna ned människor kommer väl till pass. Under söndagen är du trött och vill helst undvika att göra någonting. Det blir en lugn och uppfriskande dag.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här helgen tar du tag i vissa problem i ditt privatliv. Det verkar som du står inför ett val som har med framtiden att göra. Du har inte varit mogen att fatta det här beslutet fram till idag, men just nu så känner du att du faktiskt vet vad du vill. På fredagen ska du undvika att göra av med några större summor. Lördagen handlar om att visa vem man är och kunna stå för sin åsikt i olika sammanhang. Våga vara obekväm. Söndagen blir lite lättjefull och väldigt mysig.

Kräftan 21/6-22/7

Du är inne i ett nytt skeende i ditt liv. Du tar ansvar för det du gör på ett moget och väldigt beundransvärt sätt. Under helgen uppstår det en situation som du förr i världen skulle ha flytt ifrån, men som du nu klarar upp på ett lugnt och kontrollerat sätt. Under fredagen vill du vara ute och träffa vänner. Det sociala i ditt tecken är ovanligt framträdande den här dagen. Under lördagen och söndagen är det främst problemlösning och en viss dos av kreativitet som gäller.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vet vad du vill och du är inte sen med att visa hur talangfull du är inom ett visst område. Lejonet har alltid gillat att höras och synas och det här är verkligen din chans att få märkas. Fredagen blir rolig, annorlunda och krävande. Lördagen handlar om att visa mod och om att gå emot någon närståendes åsikt. På söndagen uppträder du gärna inför publik eller för dig själv. Du tycker att det är roligt att få släppa loss. Det kan vara allt från att sjunga i duschen till ett scenframträdande.

Jungfru 23/8-22/9

Just nu är du din egen chef i de flesta sammanhang utom på jobbet där någon annan tycks bestämma. Du kan reagera negativt på kritik just nu och det går ut över fel personer, det är inte dina vänner som gör fel, utan din frustration härstammar från jobbet. Lördagen blir en givande dag där ett intresse stå i fokus. Det tycks röra sig om en hobby av något slag. Under söndagen fortsätter du att utveckla en idé som du har. Just nu ger Månen dig en stor dos kreativitet.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det blir en intressant helg, kanske främst för att den inte slutar på samma sätt som den börjar. Du inser redan på fredagen att det gäller att du är ovanligt flexibel om du inte ska få problem. På lördagen blir dina planer ändrade och du får testa något som du inte alls planerat att göra. Om du bara är öppen för det nya kan det här bli en riktigt roliga och utvecklande dag. Söndagen handlar mer om att vara försiktig än att testa gränser. Tänk efter innan du kastar dig ut i okända terränger.

Skorpionen 23/10-21-11

Under fredagen tar du mod till dig och står upp för en person som du egentligen inte tycker om. Det handlar mer om orättvisa än om dina personliga känslor för den här kollegan eller bekantskapen. Under lördagen tar en händelse en oväntad vändning och då får uppleva något unikt och roligt. Det blir en bra dag som fokuserar mer på känslor än på fysiska aktiviteter. Under söndagen ska du passa på att ta tag i det där projektet hemma som har blivit liggande i veckor nu.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här helgen kantas av upplevelser. Redan fredagen blir speciell. Du måste stressa för att hinna med, men det verkar vara en positiv stress snarare än en negativ. Under lördagen är du modig och du testar dina egna gränser. Det blir en upplyftande och lite annorlunda dag som tycks sluta lugnare än den började. Under söndagen är det viktigt att du inte glömmer bort att höra av dig till en vän som förväntar sig att bli ihågkommen av dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en del att göra den helgen och risken är stor att du glömmer bort någon viktigt detalj. Försök att vara strukturerad och satsa på att skriva listor på det som du inte vill glömma. Under lördagen är det främst närhet och kärlek som gäller. Dina känslor är starka just nu. Är du förälskad kan den här helgen bli väldigt romantisk, annars är det mer betoning på vänskap och familjeband. Under söndagen överraskar du gärna dina nära och kära. Det blir en riktigt mysig dag.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du fokuserar på hemmet och på dina privata intressen just nu. Det blir en trevlig fredag som slutar lugnt. Under lördagen är det främst olika aktiviteter som står i centrum. Det blir en bra dag där du fokuserar på familjen framför vännerna. Du kan vara väldigt familjekär när du sätter den sidan till. Under söndagen tar du det lugnt. Dagen präglas av god mat och härligt umgänge. Det är skönt att du unnar dig att slappa ibland. Oftast har du svårt att sitta stilla, du vill gärna aktivera dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vet att du måste vara på din vakt om du ska hinna med just nu. Du vill gärna sväva ut i projekt som inte bör prioriteras så det är viktigt att du påminner dig själv om vad som måste göras och vad som kan vänta. Fredagen blir stressig, men produktiv. Lördagen handlar mer om att visa tålamod än om att göra saker snabbt. Du blir irriterad när du måste vänta så den här lördagen kan bli en verklig prövning. Under söndagen umgås du helst med dina vänner.

Annons