Fredag 30/11- söndag 2/12

30 nov, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en riktigt mysig helg där dina vänner och din familj står i fokus. På fredagen är det god mat och trevligt umgänge som gäller. Under lördagen är du gärna utomhus om vädret samarbetar. Annars myser du hemma och pysslar med att ta fram julsaker. Under söndagen är det lussekatter och pepparkakor som gäller. Du njuter av att få tända ett ljus och börja räkna ned till julen. En vän eller släkting söker goda råd hos dig.

Oxen 20/4-20/5

Den här helgen blir väldigt trevlig och julinspirerad. Du tycker om att göra fint inför advent så en stor del av helgen går åt till att städa och dekorera. På fredagen är det mycket att göra på jobbet. Se till at hålla isär arbetsuppgifterna så att inte förväxling uppstår. Under lördagen tycks du vara utomhus en del. Det kan vara en julmarknad eller en fika med vänner. På kvällen är det god mat under lättsammare former som gäller. På söndagen blir det traditionellt adventsfirande.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen ska du inte vara allt för snabb i din bedömning av nya människor som du möter. Risken är stor att gör ett fel antagande och det kan stå dig dyrt. Lördagen handlar om att vara dig själv tillsammans med dem som står dig närmast. Det blir en skön dag där värme och närhet står i fokus. Under kvällen äter du gärna något gott hemma, men du drar dig för att gå ut. På söndagen tar du gärna en promenad om vädret tillåter, eller fikar med en vän.

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen ska du vara ganska försiktig med vad du säger, du har lätt för att säga saker som kan såra din omgivning. Under lördagen väntar nyheter av något slag. Det blir en rolig dag fylld med överraskningar. Kvällen handlar om att förlåta och gå vidare. På söndagen är det adventsmys som gäller. Lång frukost med familjen är idealet, men går inte det så unna du dig något extra gott och tänder ett ljus för att mysa lite.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under fredagen är du stressad. Du vill bevisa för dina kollegor att du kan jobba hårt, men det blir på bekostnad av andra saker som du har inplanerade. En vän eller bekant blir besviken på något som du gör eller säger. Lördagen ser trevlig men lite stressig ut. Det kan vara att du aktiverar dig inom något som har med idrott att göra eller så ägnar du delar av dagen åt fysisk aktivitet. På söndagen är det lussebullare och pepparkakor som är huvudnumret.

Jungfru 23/8-22/9

Under fredagen försöker du att vara väldigt exakt. Du vill visa att du är rättvis och det går ut över personer som du skulle behöva prioritera. Under lördagen kan en nyhet väcka viss uppståndelse. Månen gör att du har nära till dina känslor och det kan göra att du blir mer upprörd än du normal brukar bli. Söndagen blir lugn och harmonisk. Oavsett om du väljer att fira traditionellt eller inte så andas dagen glädje och närhet.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under fredagen överraskar du gärna dina arbetskamrater. Mars gör dig social och du tycker att det roligt att umgås med människor som du inte känner så väl. Ett möte eller någon form av lektion kommer att ge dig en massa information som du kan ha användning för senare i veckan.  Under söndagen ska du undvika att diskutera med en familjemedlem som just nu har svårt att hantera alla former av kritik.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här helgen handlar mest om att hantera dina känslor. En kombination av flera starka planeter gör att ditt humör växlar snabbt och du kan gå från glad till ledsen i en handvändning. Under lördagen får du nys om ett rykte som rör dig själv. Du blir både sårad och arg över att någon har mage att säga så elaka saker om dig. Under söndagen är det mesta av ditt dåliga humör bortblåst. Då är det familjen som gäller.

Skytten 22/11-21/12

Under fredagen tar du ansvar och visar att du är en person att lita på. Ditt omdöme är ovanligt gott och din arbetsvilja kommer från en influens från jord. Under fredagskvällen passar det bra att göra något aktivt. Det kan vara att träffa vänner, laga en god middagg eller träna. Lördagen blir mer passiv. Du känner dig inte på topp och du vill få möjlighet att ta det lugnt. Under söndagen satsar du på riktig mysfika med vänner och familj.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Som den traditionella Stenbock du är så handlar hela helgen om advent. Det kan vara allt från julpynt till storstädning eller lussebak som gäller. För dig är julen mer än bara julhelgen. Du börjar gärna tidigt med att baka lussebullar och sätta fram julljusstakar i fönstren. Under söndagen träffar du gärna både familj och släkt. Det blir en mysig, men på sätt och vis lite stressig dag. Tänk på att inte ha för höga förväntningar för då kan du bli besviken.

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen handlar om att våga vara arg. Du måste stå upp för dina känslor och inte rygga tillbaka för något. Under lördagen pysslar du gärna med kreativa saker i hemmet. Det kan vara allt från att göra julmysigt till att laga storkok. Du tycker det är skönt att arbeta med händerna samtidigt som du låter tankarna fara fritt. Under söndagen bör du undvika att hamna i bråk som du inte har med att göras. Vänner eller familj vill gärna dra in dig i diskussionerna så håll dig på din kant.

Fiskarna 19/2-20/3

Under fredagen är det mycket arbete och lite rast. Du måste försöka att få i dig mat under dagen annars tappar du koncentrationen och saker går långsammare än de borde göra. Under kvällen får Venus dig att vilja gå ut och träffa nya människor. Du är inte bara social och utåtriktad just nu. Det finns en sensuell utstrålning i ditt tecken som gör dig attraktiv för väldigt många personer. Lördagen och söndagen ser roliga och lättsamma ut.

Annons