Måndag 3/12 – torsdag 6/12

03 dec, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Början av veckan blir stressig för att du ställer så höga krav på dig själv, om du bara sänker ribban en smula så kommer det att gå lättare. Under tisdagen och onsdagen kan en frågvis kollega råka snudda vid ett känsligt ämne. Blir inte arg utan försök att avleda hennes uppmärksamhet genom att prata om något annat. Torsdagen är den perfekta dagen för att lyckas med nästa alla fysiska uppgifter som du tar på dig.

Oxen 20/4-20/5

Du vill visa dina vänner att du faktiskt kan vara både engagerad och positiv trots att du har massor att göra och alldeles för lite tid att göra det på. Under tisdagen får du chansen att imponera på en vän. Onsdagen och torsdagen handlar om att vara organiserad och att våga säga nej när en kollega går för långt. Ibland har du svårt att sätta ned foten, du upplever konfrontationer som jobbiga och onödiga. Det är de inte i det här fallet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Annons

Din förmåga att driva med andra utan att såra deras känslor är unik och hjälper dig att lätta stämningen i flera prekära situationer under veckan. Tack vare humor och självinsikt får du andra personer att slappna av och öppna sig. Under onsdagen bör du undvika spel och vadslagningar av alla slag. Torsdagen passar bra om du vill ägna dig åt fysisk aktivitet. Det finns mycket energi i ditt tecken, men den är snarare kroppslig än andlig.

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen och tisdagen får du utlopp för dina känslor. Du sticker inte under stol med hur missnöjd du är med en väns agerande i en viss situation. Du känner dig sviken och arg. Din frustration och ilska lättar dock under senare delen av veckan. Både onsdagen och torsdagen ser ut att bli riktigt trevliga dagar där samvaro och vänskap tycks stå i centrum. Under torsdagskvällen bör du vara uppmärksam på det personer som du möter.

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Under måndagen ska du vara uppmärksam på en kollega som inte mår bra. Han eller hon behöver att någon ser honom eller henne. Under tisdagen är det goda nyheter som väntar. Onsdagen och torsdagen handlar om hårt arbete, men också om en del trevligt umgänge. Kvällarna tycks upptagna av nöjen av olika slag. Bra tillfälle att utmana dig själv på saker som ligger utanför din bekvämlighetszon är under tisdagen då du har tur med allt du tar i.

Jungfru 23/8-22/9

Du har en ganska jäktig vecka att se fram emot. Just nu har du mycket att göra, både privat och på arbetet. Det gäller att du inte bara låter tiden gå utan att du planerar noggrant för hur du ska lägga upp både fritid och jobb. Under måndagen och tisdagen är du ovanligt trött, du har svårt att komma igång och du har lätt för att reta upp dig på dina kollegor. Under onsdagen är det främst tålamod som gäller. Torsdagen handlar mer som att se framåt än bakåt.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det blir en utmanande vecka där du får lära dig att du trots din skicklighet i att medla inte alltid kan få människor att göra som du vill. Måndagen blir stressig och du riskerar att få jobba över. Tisdagen tycks handla om vänskap, du stöter på någon som du inte sett på länge. Under onsdagen vågar du ta ut svängarna lite mer och vara kaxig. Torsdagen blir den mest annorlunda och utmanande dagen den här veckan. Då ska du lära dig saker som inte ligger inom ditt område.

Skorpionen 23/10-21-11

Du utmanar dig själv och det är bra. Genom att våga lite mer kan du vinna fördelar framför andra, mer försiktiga personer. Just nu finns det mycket känslor i ditt tecken och Månen förstärker både det positiva och det negativa hos dig. Tänk på att det inte alltid passar sig att visa vad man känna. Under onsdagen gör du bäst i att hålla tyst och lyssna snarare än att låta dina idéer välla fram. På torsdagen får du hjälp från en person som håller av dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har mycket skratt och värme i ditt tecken just nu. Tack vare ditt vinnande sätt och din förmåga att få andra att må bra lyckas du få andra personer att växa i din närhet. Under måndagen och tisdagen kan stress vara din värsta fiende. Onsdagen handlar mer om att lyssna och ta in än att vara altför aktiv. Försök att lära dig saker den här daggen. Under torsdagen ger Silen dig en rejäl energikick och du känner att du verkligen orkar ta tag i både privata och arbetsprojekt.

Stenbocken 22/12-19/1

Under måndagen tvekar du ständigt när du ska välja. Ett stråk av velighet har smugit sig in i ditt tecken och det förstärks av ditt element, luft. Under tisdagen får du gärna vara lite extra idérik. Du finns möjlighet för dig att imponera på en viktig person med dina idéer. Onsdagen och torsdagen blir stressiga men givande dagar där din förmåga att ge människor utrymme kommer väl till pass. Särskilt på torsdagskvällen vinner du på att ta et steg tillbaka.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Måndagen och tisdagen blir jobbiga med produktiva. Under de här dagarna är det bra om du är lyhörd och kan ta till dig av andra personer idéer. Onsdagen blir en rolig dag då du får fullt utlopp för din kreativitet. Även om dagen blir stressig så har du så roligt att du inte bryr dig om hur mycket du måste stressa. Under torsdagen är det främst fokus på detaljer som gäller. Då vill du gärna visa upp din mer organiserade sida.

Fikarna19/2-20/3

Just nu ligger det en oro i ditt tecken. Det verkar som du känner osäkerhet på något sätt. Det kan röra sig om arbetet, men det kan även vara ett problem i ditt privatliv som upptar dina tankar. Egentligen tycks hela den här osäkerheten stråla ut från en förändring som nyligen skett. Du vet inte riktigt hur du ska förhålla dig till det nya i ditt liv och längtar tillbaka till det gamla och trygga. Bästa dagar att träffa vänner är tisdagen och onsdagen

Annons