En vit morgon

06 dec, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Det är väl få personer som bor i Sverige som har missat dagens väder. Snöstormar och för oss i Stockholm klass två varning vilket innebär en stor risk för personliga och materiella skador på grund av vädret. Trots det så kämpade ungarna i pulkabacken hela dagen idag. Skolan hade planerat en utedag, och då blev det en utedag. Vad gör tjugo cm nysnö och full kuling för skillnad? Tänk om kollektivtrafiken klarade snöstormar lika bra som pulkaåkande nioåringar, då skulle jag inte ha kollegor som sitter fast ute i ingenstans de senaste tre timmarna 🙂

Själv har jag myst inomhus och tackat högre makter att elen inte har slagits ut. Visst är det underbart att titta ut genom fönstret och se ett gnistrande vykort av vita vidder utanför.

Veronica är en Lejoninna som funderar på att bilda familj och undrar vad stjärnorna säger om det. Du har stora förändringar under den närmaste tiden i ditt tecken och en av dem kan mycket väl vara att starta en familj. Din framtid kommer inte alls bli på det sätt som du tänkt dig, men i många avseenden blir det bättre men också annorlunda. Mitt råd är att om du känner att du är mogen för det här steget så ska du våga satsa.

🙂

Felicia

Utanför mitt fönster idag

 

Annons