Fredagen 7/12- söndagen 9/12

07 dec, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en helg som både innehåller arbete och lugn och ro. Under fredagen är det mycket att göra och jobbet kräver din totala fokus. Under fredagskvällen är du trött och vill helst bara vila dig. Lördagen handlar om att vara i centrum för många personer uppmärksamhet. Det blir en innehållsrik dag där du inte lämnas ifred. Under lördagskvällen finns det chans för romantik, i alla fall om du har en partner. Söndagen blir lugn och mysig. Då stressar du ingenting.

Oxen 20/4-20/5

Den här helgen blir riktigt intensiv. Redan fredagen blir stressig. Först och främst är det mycket på arbetet och sedan blir det ännu mer saker som du måste göra på kvällen. Den gemensamma nämnaren för fredagen är att den ser väldigt stressig ut. Under lördagen är det lika mycket att göra. Som tur är får det ett extra energitillskott från Mars som hjälper dig att hålla ett högt tempo från morgon till kväll. Under söndagen njuter du av att ta det lugnt och mysa med familjen.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här helgen tycks vara en salig blandning av aktivitet och vila. På fredagen är det främst en uppgift som tvingar dig att tänka om mer än en gång. Du inser att det här inte är ett problem som kommer att lösa sig på ett enkelt sätt. Lördagen blir mysig, då umgås du gärna med vänner eller med din partner. Du njuter av julstämningen och unnar dig gärna att shoppa lite. Under söndagen försöker du att medla mellan två personer som står dig nära. Deras heta känslor färgar dagen.

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen vill du gärna få lite tid för dig själv. Eftersom du troligtvis har fullt upp på arbetet så får det bli eftermiddagen eller kvällen som blir din egen. Se upp med en vän eller en partner som känner dig bortglömd. Under lördagen är du bortlovad på mer än ett håll. Det blir en riktigt stressig dag, men samtidigt har du så roligt att du inte bryr dig. Under lördagskvällen är det god mat och trevligt sällskap som gäller. Söndagen andas saffransdoft och adventsmys.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här helgen passar du på att göra saker som du inte hunnit med tidigare. Det kan vara allt från att julklappsshoppa till att storstäda hemma. Under fredagen är det främst ditt sätt att hantera människor som gör dit lätt att tycka om. Lördagen handlar om familjen och förmågan att se var och en av dina nära och kära för den som är. Just den här lördagen sätts ditt tålamod på test, men det är din kärlek till din familj som hjälper dig att lösa alla problem.

Jungfru 23/8-22/9

Under fredagen blir det ett flängande hit och dit. Det är många som vill ha tag i dig och det gäller att du är uppmärksam. Under kvällen tar du dig tid att lyssna på en vän som har det jobbigt just nu. Han eller hon uppskattar ditt tålamod. På lördagen ser det ut som du gör av med en massa pengar. Det blir en ganska intressant dag där du lägger fokus på julen. Under söndagen är det lite stillsammare. Ditt horoskop visar på värme och harmoni den här dagen.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under den här helgen har du fullt upp. Oavsett om du arbetar eller är ledig så ligger fokus på aktivitet. Det kan vara avslutningar inom olika kurser eller idrottsgrupper. Oavsett vad du planerar att göra så har du inga problem att fylla dagarna. På fredagen kan ett litet problem orsaka stort huvudbry. Under lördagen tycks det vara en hel del fysiska aktiviteter som gäller. Det blir en intressant och berikande dag. På söndagen får du inte glömma ett löfte som du gett en vän.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vågar verkligen sticka ut den här helgen och det är bra. Genom att vara lite egen lyckas du bli sedd av en person som inte brukar se dig i vanliga fall. Under fredagen är det bra om du inte tar den kritik du få personligt. Lördagen handlar om att ge svar på tal. Din kaxighet och din härliga personlighet hjälper dig att vinna fördelar. På kvällen passar det bra att träffa vänner, gå på fest eller ha en trevlig middag hemma.  På söndagen passar du på att få lite frisk luft.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här helgen handlar till stor del om att ta det lugnt och vila upp sig. Du har ett par härliga och avslappnande dagar att se fram emot. Fredagen kan starta stressigt, men när du väl får ordning på allt så kommer det mesta att flyta på. Under kvällen är de främst familjen och fredagsmys som gäller. Både lördagen och söndagen andas adventsmys. Det blir fina dagar där glädje och värme genomsyrar allt du gör. Både lördagen och söndagen passar bra att göra allt från pepparkaksbak till adventsfika.

Stenbocken 22/12-19/1

Du vill inte alls stressa den här helgen, men risken är stor att du tvingas göra det ändå. Under fredagen är du bortlovad efter arbetet och det gör att du inte kan unna dig den där härligt slappa kvällen som du vill ha. På lördagen krävs det en hel del fysiskt av dig så det gäller att du är utvilad och i bra form. Under söndagen verkar dagen kombinera roliga aktiviteter med lite julmys. Även om du inte får vila så mycket den här helgen så har du roligt.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Helgen handlar om en kombination av att mysa med vänner och att umgås med familjen. Under fredagen blir det lite stressigt. Du har många järn i elden och det gäller att se till att vara där när det gäller. Under lördagen handlar dagen till stor den om dig och dina vänner, det blir en mysig dag och en lika mysig kväll. Du stressar inget den här lördagen utan njuter av att vara ledig. På söndagen försöker du hinna med flera olika projekt samtidigt. Det kan bli lite stressig, men ändå roligt.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här helgen är första helgen som du verkligen börjar känna att det snart är jul. På fredagen är det rätt så stressigt på jobbet så då fokuserar du på det som du måste göra. Under lördagen passar du på att träffa familj eller vänner. Det blir en skön dag med fokus på de personer som du älskar. Söndagen handlar om att hinna med allt på en gång. Då är det främst olika projekt som du vill hinna få klart i tid.

Annons