Måndag 10/12- torsdag 13/12

10 dec, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen laddar du för dåliga nyheter. Du vet att din kollega inte kommer bli glad när han/hon hör vad du har att säga, men du har inget val. Under tisdagen måste du visa hänsyn mot dem som inte är lika drivna som du är. Onsdagen blir stressig, på gränsen till jobbig. Det gäller att du är utvilad den här dagen. Torsdagen blir mysig och julig. Du njuter av att fira lite extra den här dagen. Kanske blir det både Luciatåg och pepparkakor.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir jobbig, du har inte haft en chans att låta kroppen vila ordentligt de senaste veckorna och din trötthet börjat att ta ut sin rätt. Under tisdagen är du ganska vresig. Du är inte på humör för upptåg och skämt. Onsdagen blir en kreativ och utvecklande dag. På torsdagen ska du undvika personer som gör dig på dåligt humor. Fokusera på ditt och ha roligt istället för att blir arg på att andra personer inte gör sitt jobb.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under början av veckan är det stressigt, men rätt så roligt. Då satsar du på att vara effektiv. Under tisdagen bör du ta signalerna från din kropp på allvar. Ditt horoskop indikerar att du är på väg att bli sjuk så ignorera inte tecknen. Under onsdagen bör du vara tydlig med att sätta dina egna behov i första hand. På torsdagen är det trevlig stämning. Luften doftar saffran och julkryddor. En dag som andas gemenskap och julstämning.

Kräftan 21/6-22/7

Var inte arg på din kollega för att hon kom på samma idé som du. Ibland kan två helt skilda individer faktiskt slås av samma tanke. Under tisdagen är du ganska flirtig. Det finns en sensuell påverka på ditt horoskop som gör att du gärna ler en extra gång när du möter en attraktiv person. Även under torsdagen har du en stark karisma och du påverkar människor som du möter. På torsdagskvällen går du gärna ut och träffar folk. Kanske blir det klassiskt lussefirande eller bara en fika på stan.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen och tisdagen bör du vara extra uppmärksam på detaljer. De här dagarna är det bra om du dubbelkollar ditt arbete eftersom Uranus gör dig disträ och ofokuserad. Under onsdagen kommer din envishet väl till pass när du förväntas att lösa ett problem som någon annan har skapat. Under torsdagen är det Lucia och oavsett om du firar den eller inte så passar du på att njut lite extra av julstämningen. Skäm gärna bort en vän med extra lussekatter och pepparkakor.

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen är det stressigt och du både säger och gör saker som inte är så genomtänkta. Var inte rädd för att be om ursäkt om saker och ting går snett. Alla kan ha en dålig dag, även du. Under tisdagen och onsdagen är du på ovanligt gott humör. Din optimism och ditt sätt att se på framtiden är smittsam. Torsdagen handlar om nyheter av olika slag. Du har svårt att ta förändringar så för dig är det jobbigt även om de här förändringarna är positiva.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Måndagen andas julstämning och du är på ett strålande gott humör. Tisdagen handlar om att guida och vägleda en person som inte har samma erfarenhet som du har. På onsdagen är det full fart och du kommer på dig själv med att reta upp dig på småsaker. Under torsdagen ska du inte glömma att koppla av med en lussebulle eller en pepparkaka. Du förtjänar lite paus i vardagen. Just nu kräver både arbetet och fritiden en hel del av dig så du behöver få andas ut mellan varven.

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen vågar du ta ut svängarna lite extra. Du är väldigt nyfiken och lättlärd just nu så utnyttja de här egenskaperna till att förstå problem som du gått bet på tidigare. Under tisdagen får du en fråga som du tar väldigt personligt. Tänk efter innan du svarar, vad du säger kan betyda mer än du tror. Under onsdagen och torsdagen är julen i fokus. Det kan vara julfest, glöggfika eller bara lite julklappsletande.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under början av veckan är du ganska restriktiv med att dela ut komplimanger. Du tycker att din uppskattning är något som man måste förtjäna. Frågan är om du inte går lite till överdrift. Medan veckan fortsätter så inser du långsamt att positiv respons faktiskt kan vara ett användbart verktyg för att motivera människor. Tisdagen och onsdagen blir stressig, men roliga dagar där du får utlopp för din fantasi och din kreativitet. Under torsdagen kan en kollega få dig att känna dig dum. Han eller hon är specialist på att se ned på andra människor.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir givande men stressig. Det är viktigt att du då och då under dagen tar en kort paus för att samla tankarna och ladda om. Under tisdagen vill du gärna hjälpa en kollega, men han eller hon stöter bort dig. Egentligen handlar det lite om ”jag kan själv” mentalitet. Din kollega vill visa dig hur kompetent han eller hon är och det kan han/hon inte om du hjälper till. På onsdagen och torsdagen är det bra dagar att gör julklappfynd. Du har näsa för affärer de här dagarna.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Under måndagen och tisdagen vill du visa att du är på hugget. Du är gärna tidigt på jobbet och går nästan sist av alla. Det finns en baktanke med att vara så här duktig. Det verkar vara flera attraktiva tjänster lediga och du vill gärna knipa en av dem. Under onsdagen har du lätt för att hamna i konflikt. Du öppnar munnen utan att tänka efter först. På torsdagen blir det en del problem som har med ett detaljarbete att göra. Du har slarvat med saker som du borde kunna genomför i sömnen.

Fiskarna 19/2-20/3

Under måndagen vill du vara i fokus för en speciell persons uppmärksamhet. Det kan vara någon som du respekterar och som du vill ska se dig eller också så har du en liten flirt på gång. Under tisdagen är du väldigt effektiv. Du lyckas leverera flera dagars arbete på bara några timmar. Det är Solen som ger dig energi så ta till vara på den. Under onsdagen och torsdagen njuter du av ett lite mer makligt tempo.

Annons