Fredag 14/12- söndag 16/12

14 dec, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här helgen är det verkligen en blandad kompott. På fredagen har du mycket att göra på jobbet och det finns en risk för att du grälar med en kollega. Under lördagen tycks det vara fest av något slag. Du är sprallig och busig. Det är inte säkert att dina vänner uppskattar alla dina upptåg. Under söndagen har du svårt att komma ur sängen. De senaste dagarnas höga tempo har tagit ut sin rätt och gjort dig helt utmattad.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir väldigt krävande. Du måste hålla många bollar i luften samtidigt och se till att både du och dina kollegor sköter sina uppgifter. Under lördagen äter du gärna en god middag tillsammans med dina vänner. Du skulle gärna festa lite, men tröttheten efter en lång vecka tar ut sin rätt och du tillåter dig att smita hem rätt tidigt. Under söndagen tycks det vara nya aktiviteter inbokade. Det är sällan du har en dag ledigt nu för tiden.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Fredagen blir riktigt mysig. Du har lagom mycket att göra på jobbet. Tillräckligt för att tiden ska gå fort, men inte så mycket att du måste stressa. Under fredagskvällen myser du gärna med din partner eller din familj. Under lördagen tycks julen stå i fokus på ett eller annat sätt. Det kan vara julgransshopping, klappinslagning eller lussebak på gång. Under lördagen bör du lyssna på ett råd som du får av en vän. Det här rådet kan bespara dig både pengar och tid.

Kräftan 21/6-22/7

Fredagen handlar om att vara principfast. Även om det värker i ditt hjärta och du vill ge efter så är det viktigt att du visar att du faktiskt menar vad du säger. Under fredagskvällen kan ett intressant möte ta en annorlunda vändning. Lördagen handlar lika mycket om att vara kreativ och uppfinningsrik som om att släppa taget om dåliga idéer. Under lördagskvällen är det social umgänge med vänner och familj som gäller. Söndagen blir en lugn dag där du gärna är utomhus.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu är du mycket motiverad på jobbet och då presterar du också bra. Mars ger dig drivkraft och Solen förser dig med en massa bra idéer. Under lördagen har du svårt att koppla av. Du tänker mycket på jobbet och på vad du skull kunna förbättra i din vardag. Din familj och dina vänner blir irriterade på att du inte kan släppa tanken på arbetet. Söndagen blir så där julmysig som bara en adventssöndag kan vara. Det verkar som du går i affärer eller på julmarknader.

Jungfru 23/8-22/9

Den här helgen har du fullt upp. Det börjar redan på fredagen med något som trasslar på jobbet och som gör att du kommer hem sent. Under fredagskvällen har du en förmåga att hamna i diskussioner där du hela tiden drar det kortaste strået. Du vet att du är alldeles för envis för den här typen av konversation. Under lördagen är det främst julmys som gäller. Kanske ägnar du dagen åt utomhusaktiviteter och kvällen åt att frossa i julmat. Under söndagen får du goda nyheter.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det blir en ganska intensiv helg där arbete står i fokus. På fredagen stressar du mycket för att hinna med. Tänk på att unna dig raster för att orka hålla ett så högt tempo hela dagen. Under fredagskvällen är det vänner och fest som gäller. Lördagen blir lugnare, men även där kommer arvbetet in på ett eller annat sätt. På söndagen ska du unna dig ett par timmar helt för dig själv. Du behöver lite egen tid.

Skorpionen 23/10-21-11

Under fredagen får du flera bra idéer, men dina kollegor är för stressade för att till fullo kunna uppskatta din idérikedom. Under lördagen blir du tillfrågad om en tjänst av något slag. Det här är inget du vill ställa upp på så tacka nej på ett snällt sätt. Söndagen blir rolig och lite annorlunda. Du testar dina gränser när det gäller etnisk tolerans och du blir förvånad över dina egna fördomar. Ibland är det bra att analysera sig själv.

Skytten 22/11-21/12

Annons

Under fredagen tar du flera bra initiativ. Om dina chefer ser ditt sätt att hantera problem kommer de att bli imponerade. Under kväller är det vänner som gäller. Du går gärna på fest eller middag, men du nöjer dig med fika och skvaller om det är det enda som står till buds. Under lördagen trotsar du en direkt order som du fått. Söndagen handlar om att våga ta ut svängarna lite extra. Du behöver få bevisa vilken idérik person du är.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen bjuder på blandade nöjen. Du tycks få en hel del komplimanger just nu så sug åt dig och njut av den här uppmärksamheten. Under lördagen möter du intressanta människor. Det blir en rolig och lite annorlunda dag. Söndagen handlar om att ta tag i de problem som du stöter på och inte sopa dem under mattan. Ibland har du svårt att ta konfrontationer, hur motiverade de än är. Du drar dig hellre undan.

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen blir rolig och väldigt krävande. Du måste gång på gång bevisa att dina teorier håller och du älskar att få briljera med din intelligens, under fredagskvällen fördrar du att mysa med en påse chips framför att gå ut och festa. Lördagen blir rolig, men krävande. Du har en hel del aktiviteter inbokade den här dagen. Se till att planera både aktiviteter och inköp ordentligt, då kommer du spara både pangar och tid. På söndag är det någon form av släktmiddag eller födelsedagsfika.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att ta till dig råd från en viss kollega. Även om du vet att den hon säger är vettigt så lyckas hon irritera dig så mycket med sin gåpåiga stil att du väljer att inte lyssna på henne. Under fredagen kan din envishet göra att du får extra arbete. På lördagen satsar du på hemmet. Det kan vara allt från att klä granen till att julstäda hemma. Det blir en mysig helg med mycket julstämning, särskilt under söndagen.

Annons