Måndag 17/12- torsdag 20/12

18 dec, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du lunkar på i din egen takt och det är svårt att få dig stressad. Vanligtvis är Väduren ett väldigt energiskt tecken, men just nu påminner du mer om jord än eld. Under måndagen och tisdagen känner du dig lite hängig, du får inte så mycket gjort som du skulle vilja. Onsdagen blir roligare, då väntar det utmaningar som är både kreativa och annorlunda. Under torsdagen bör du undvika att jobba med saker som kräver mycket tålamod.

Oxen 20/4-20/5

Just nu är du på gott humör, julen närmar sig och du känner att du har det mesta under kontroll. Under måndagen gäller det att du är envis och inte ger upp. På tisdagen kan nyheter få dig att börja drömma om framtiden. Under onsdagen är det familj eller vänner som står i centrum för din uppmärksamhet. Torsdagen blir kreativ och väldigt stressig, men det gör inte så mycket eftersom du har roligt när du jobbar. Din humor räddar dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Annons

Ditt humör är inte på topp och det beror främst på att du är stressad. Du har svårt att få ihop alla pusselbitar och det gör att du blir vresig. Under den här veckan är det viktigt att du tar hand om dig själv så att du inte blir förkyld. Ditt horoskop varnar för ohälsa, särskilt i slutet av veckan. Under måndagen och tisdagen är det bra om du är noggrann. Under onsdagen upptäcker du att ärlighet varar längst. Torsdagen handlar om dina behov och din vilja att utvecklas.

Kräftan 21/6-22/7

Den här veckan blir verkligen en blandning av det mesta. Veckan kunde börja bättre, du verkar ha svårt att komma i tid både under måndagen och under tisdagen vilket resulterar i att du måste jobba längre än du planerat för att hinna med. Onsdagen ser trevlig, men stressig ut. Då har du mycket planerat, både på arbetet och privat. Under torsdagen passar det bra att shoppa julklappar, du har näsa för att göra riktiga fynd den här dagen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen kan du förvänta dig att jobba hårt utan att få beröm. Just nu är dina chefer väldigt krävande, både mot dig och dig och mot dina kollegor. Tisdagen blir enklare, då är du inte övervakad på samma sätt som under resten av veckan. På onsdagen kan ett önskemål från en kollega eller vän ställa till problem. Under torsdagen ska du undvika att bli indragen i andra personers konflikter. Håll dig neutral.

Jungfru 23/8-22/9

Den här veckan ser både rolig och stressig ut. Det verkar finnas en hel del saker inplanerade, både privata evenemang och arbetsmässig plikter. På måndagen kan ett litet misstag leda till en hel del extra arbete. Tisdagen blir både kreativ och annorlunda. Då måste du visa att du är en person som kan tänka både praktiskt och estetiskt. Onsdagen och torsdagen blir intensiva eftersom du hela tiden har människor omkring dig som behöver din hjälp.

Vågen 23/9-22/10

Annons

Måndagen blir givande på flera olika sätt. Du får beröm för en insats som du gör och det gör dig stolt, en vän eller kollega ger dig en komplimang för ditt utseende vilket får dig att må riktigt bra. Under tisdagen kan du lätt hamna i diskussioner som du har svårt att at dig ur. Onsdagen blir krävande eftersom du tvingas att konfrontera en rädsla. På torsdagen är det viktigt att du inte håller inne med dina åsikter när det pratas om din framtid.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är en stark person som ofta lyckas reta upp människor utan att märka det. Under måndagen och tisdagen kör du på med dina idéer och ditt sätt att arbeta. Det kan störa en kollega som tycker att du inte tar tillräckligt med hänsyn till hans/hennes åsikter. Under tisdagen och onsdagen får du gärna vara lite mer på alerten om du inte ska missa en bra chans. Torsdagen blir både givande och krävande och utmanande på samma gång. Du får öva upp din finmotorik.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Måndagen och tisdagen handlar om att ta människor på rätt sätt. Säger du fel saker så kan du missa värdefulla råd och tips. Lita på din instinkt och koppla på din berömda charm när du känner att det behövs. Under onsdagen tycks du ägna dig en del åt inköp av olika slag. Kanske förbereder du dig inför julen. Under torsdagen ska du inte låta några olyckskorpar på jobbet trycka ned din skaparlus. Dina idéer är både ovanliga och bra.

Stenbocken 22/12-19/1

Du laddar hårt inför julen både med julklappsinköp och med massa pyssel. Den här veckan försöker du kombinera ditt julstökande med arbete, men det går så där. Du har svårt att fokusera, särskilt i början av veckan. Tankarna vandrar en hit och en dit vilket gör att du ger ett disträ intryck. Under onsdagen få du inte glömma bort en vän som behöver din hjälp. Onsdagen handlar även om familjen och om att mysa tillsammans.

Vattumannen 20/1-18/2

Annons

Just nu är du väldigt stressad eftersom du inte får allt att gå ihop. Du vill vara på väldigt många ställen samtidigt, men det är en omöjlighet. Under måndagen och tisdagen bör du strukturera dina dagar ordentligt. Onsdagen blir rolig, men ganska intensiv. Se till att vara utvilad. På torsdagen får du goda nyheter som hjälper dig att planera framåt. Våga ta för dig under den här veckan, du har så mycket att ge när du väl fokuserar på rätt saker.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har det lite stressig, främst för att många personer drar i dig samtidigt. Under både måndagen och tisdagen bör du vara väldigt noga med att göra en sak i taget. Har du för många bollar i luften samtidigt lär du tappa fokus. Under onsdagen är det familj och vänner som gäller. Det blir en mysig och lite annorlunda dag. Under torsdagen är det viktigt att du är uppmärksam på detaljer. Du kan vinna tid på att vara noggrann.

Annons