Fredag 21/12 – söndag 23/12

21 dec, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Fredag 21/12 – söndag 23/12

Väduren 21/3-19/4

Både fredagen och lördagen bjuder på en hel del stress. Du har svårt att fokusera och dina tankar tenderar att sväva iväg. På fredagen ska du vara försöka att tygla ditt temperament så att du inte blir arg i onödan. Under lördagen ger Solen dig lite extraenergi och det behövs eftersom du har  massor av saker inplanerat den här dagen. Under söndagen försöker du komma i rätt julstämning. Då är det paketinslagning, julglögg och lussekatter som gäller.

Oxen 20/4-20/5

Under fredagen får du kämpa för att få ihop allt som du lovat att ordna. Det blir en väldigt stressig dag där du hela tiden måste vara vaken på detaljer. Under lördagen möter du många människor i olika sammanhang. Var ditt vanliga charmiga jag så kommer den här dagen att avlöpa fint. Kvällen blir lite senare än du önskat. Under söndagen tycks du vara på väg mest hela dagen. Det kan vara att du har en massa ärenden att uträtta eller så reser du bort över julen.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en ganska avslappnad helg och det är en skön motsats till den gångna veckan. Under fredagen kan det visserligen bli stressigt, men bara under vissa delar av dagen. Lördagen handlar mest om familjen och den kommande storhelgen. Det blir mycket pyssel och mys de här dagarna. Under söndagen har du lovat att hjälpa en vän eller en släkting med något. Glöm inte bort ditt löfte för den här personen har ett långt minne och har svårt att förlåta ett misstag.

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen kan stressen få dig att tappa uppfattning om tiden och du blir sen både till möten och med saker som du ska lämna ifrån dig. Om fredagen blir stressig så blir lördagen desto lugnare. Då passar du på att vara hemma och pyssla så mycket som möjligt. En bra dag att träffa vänner, mingla på partyn eller bara vara med familjen. Venus ger ditt tecken extra mycket karisma den här helgen. Söndagen handlar mest om att avsluta saker som du inte hunnit med inför julen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under fredagen har du stora möjligheter att träffa människor som på ett eller annat sätt berör dig mycket. På lördagen ska du inte backa om du hamnar i konflikt. Följ din instinkt så kommer du att vinna fördelar. Under lördagskvällen är du social och det passar bra att gå och träffa vänner eller ha en trevlig middag i hemmet. På söndagen tar du stor hänsyn till en väns känslor. Du vill att den här personen ska känna sig omtyckt av dig.

Jungfru 23/8-22/9

Fredagen handlar mest om att vara observant och att inte göra misstag. Om du bara är vaken när det gäller detaljer så kommer dagen att flyta på fint. Under fredagskvällen är du pigg på att träffa människor. En kombination av Månens inflytande tillsammans med Mars gör dig social. Under lördagen ryggar du för nyheter som kommer att påverka din framtid. Du orkar inte ta ställning till det här problemet just nu. Söndagen blir riktigt julmysig med trevligt umgänge och god mat.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Fredagen blir intensiv även om det egentligen inte är så stressigt på jobbet. Du vill få klart en del saker innan du tar helg och det gör att du är väldigt fokuserad på dagen. När kvällen kommer vill du gärna släppa loss och ha kul. Det kan bli en utekväll med vänner eller bara en god middag tillsammans med familjen. Under lördagen händer det en hel del. Du har fullt upp i ordning all det sista som behöver fixas innan jul. På söndagen ska du undvika att göra av med mycket pengar.

Skorpionen 23/10-21-11

Fredagen blir ganska intensiv, men på ett bra sätt. Arbetar du är nästan alla du möter på gott humör och det gör det roligt att jobba även om det är stressigt. På kvällen stannar du gärna upp lite längre. Du vill börja mysa in julen redan nu. Under lördagen tar du gärna en promenad eller ägnar dig åt en hobby. Du behöver ett avbrott i alla julförberedelser. Söndagen blir ganska händelselös. Du inväntar julen utan att riktigt orka ta dig för någonting.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under fredagen ska du undvika att vara allt för påstridig när det gäller ett beslut som du vill att en vän eller en kollega ska fatta. Låt personen få tänka efter i lugn och ro. På kvällen får du nyheter av något slag. Oavsett hur du reagerar på nyheterna är det skönt att få ett svar. Lördagen och söndagen blir roliga, intensiva och ganska tokiga. Du har en del saker att fixa innan julen och du får finna dig i att trängas med tusentals andra som inte heller är klara.

Stenbocken 22/12-19/1

Under fredagen försöker du få igenom ett beslut som rör de närmaste dagarna, men din partner/vän verkar omöjlig att påverka. Under fredagskvällen träffar du gärna vänner. Du behöver få komma in i julstämning efter en ganska intensiv vecka. Lördagen handlar om julen och allt julstök som hör till. För dig är det nästan lika viktigt med klappar och gran som gemenskapen med familjen under julen. På söndagen ägnar du dig gärna åt utomhus aktiviteter om vädret tillåter.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en intensiv men rolig helg att se fram emot. Fredagen bjuder på en blandning av upplevelser och arbete. På kvällen åter du gärna en god, lite festligare middag. Det kan hända att firar lilla julafton eftersom kvällen andas fest. Under lördagen ägnar du dig åt att träffa familj, pynta och förbereda hemma samt att unna dig lite utomhusaktiviteter. Dagen blir givande och på kvällen är du utmattad. Söndagen ägnar du åt stillsammare aktiviteter. Det blir en riktigt skön dag.

Fiskarna 19/2-20/3

Under fredagen vill du gärna bli klar tidigt så att du äntligen kan ta helg, men något kommer i vägen och du slutar betydligt senare än du hoppats på. På lördagen är det främst julen som är i fokus. Du är som vanligt ute i sista minuten när det gäller förberedelser. Kvällen ägnar du gärna åt en bra film eller en spännande bok. På söndagen dyker något helt oväntat upp som kräver din omedelbara uppmärksamhet.

Annons