Måndag 24/ 12 (julafton)- torsdag 27/12

24 dec, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Julafton blir inte riktigt som du tänkt dig, men om du bara tålamod med små missöden kan den visa sig vara den bästa julafton på länge. För dig handlar den här dagen om familjen och om att ha det bra tillsammans. Under tisdagen passar du på att vila upp dig ordentligt. Är du ledig kan det hända att du inte ens lämnar sängen. Under onsdagen och torsdagen blandar du utomhusaktiviteter med mysfika. Det blir sköna dagar utan stress.

Oxen 20/4-20/5

Julafton bli fantastiskt mysig och hemtrevlig. Oavsett om du firar hemma eller har rymt bort så tar du dagen som den kommer och njuter i fulla drag av julstämningen. Tänk på att inte äta för mycket. Oxar tenderar att proppa i sig av all god julmat tills att de mår illa. Under juldagen och annandagen tycks de vara mycket utomhusaktiviteter. Att se dagsljuset och vara ute i friska luften gör dig gott. Om du arbetar så gör du det i maklig takt. Ingen stress här inte.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Veckan inleds med en ganska stressig julafton. Även om du njuter av att träffa nära och kära kan du uppleva att det blir ganska jobbigt att medla mellan personer som normalt inte umgås. På julafton skämmer du gärna bort de som står dig närmast lite extra. Tisdagen blir lugn, på gränsen till tråkig. Du känner dig utvilad och redo för äventyr, men ingen annan tycks dela den här känslan med dig. Onsdagen och torsdagen blir de mest vardagsbetonade dagarna den här veckan.

Kräftan 21/6-22/7

Under julafton tar du det lugnt. Oavsett om du firar med din familj, arbetar eller väljer att inte fira alls så blir det en riktigt skön dag. Du är på gott humör och du njuter av att skämma bort både dig själv och andra lite extra. Kvällen blir senare än du tänkt dig, men det gör inget, det är ju bara jul en gång om året. Under resten av veckan passar du på att vila upp dig ordentligt och träffa släkt och vänner. Det blir harmoniska dagar fyllda av skratt och värme.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är nästan lika glad som ett barn på julen. Oavsett om du får en present eller massor så njuter du av stämningen och den goda maten. För dig är julen speciell eftersom den för familjen närmare varandra. Se upp för ett potentiellt gräl mellan några släktingar. Under juldagen vill du gärna vara ute så mycket som möjligt. Den friska luften får dig att tänka klart. Under onsdagen och torsdagen fyndar du gärna på mellandagsrean. Solen har gett dig ny energi.

Jungfru 23/8-22/9

Julafton är en av de mysisigaste dagarna på året, i alla fall om du slipper att stressa. Den här julen får du möjlighet att umgås med all dem som står dig närmast och det gör dig glad. Under tisdagen och onsdagen ägnar du dig åt lite pyssel hemma eller åt att arbeta. Det ligger en drivande energi över ditt tecken de här dagarna som gör att du har svårt att slappna av. Under torsdagen får du goda nyheter som gör dig förväntansfull.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Den här julen passar du på att verkligen fira utan krav. Oavsett om du firar med släkt eller bara med den närmaste familjen så har du gjort det så enkelt som möjligt för dig. Julafton blir precis så mysig som du tänkt dig. Du kanske inte har fyllt huset med tomtar och granar, men hela ditt julfirande andas värme och ömhet. Under de följande dagarna passar du på att ta det lugnt. De här dagarna blir precis lika sköna och kravlösa som julen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har normalt sett ganska mycket emot traditionellt friande, men i år får du plötsligt för dig att det inte blir någon riktig jul utan julbord, gran och massor av paket. Det är inverkan från Oxen som kommer fram och som ger dig en mer traditionsbunden sida. Under juldagen och annandagen äter du gärna rester framför tv. Måste du aktivera dig så sker det under protest och utan entusiasm. Du behöver vila och ta det lugnt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Julen blir tokig, lite vild och så där härlig som du vill att den ska vara. Du gillar när släktingar smågrälar, nallar från det undre lagret i Alladin asken och är så där charmiga som bara just släktingar kan vara. Är du ledig i mellandagarna blir hela veckan lagom småtrevlig och lagom aktiv. Om du arbetar kan ditt arbete och ditt privatliv krocka, särskilt på onsdagen. Det gäller att kan kompromissa och att du klarar av att säga ifrån om det blir för mycket.

Stenbocken 22/12-19/1

Under julafton vill du verkligen vara med familjen och ha det mysigt. För dig är allt från glöggen till Kalle anka klockan tre lika viktigt. Du månar om dina nära och kära och får dem att känna sig välkomna. Det blir kanske inte exakt som du skulle vilja, men du få ändå en härlig julafton med massor av mys. Både tisdagen och onsdagen blir lugna dagar där du först och främst ägnar dig åt egna intressen. Torsdagen kan bjuda på olika former av överraskningar.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Under julafton vill du gärna hinna med både ute och inomhusaktiviteter. Bli inte allt för besviken om de personer som du firar med inte är lika energiska som du är. Du får hitta en kompromiss som fungerar både för dig och för den övriga familjen. De följande dagarna blir roliga annorlunda och aktiva. Du får utlopp för din rastlöshet. På kvällarna är du väldigt trött och somnar gärna tidigt. Torsdagen blir den lugnaste dagen den här veckan.

Fiskarna 19/2-20/3

Julafton handlat om familj och om närhet. Du kanske inte firar på samma sätt som du brukar, men hjärtat är där och gör att det blir en underbar julafton. Det kan finnas en risk att en eller flera i familjen är lite sjuka, men du tar både snuva och hosta med jämnt humör. Under juldagen och annandagen passar du på att skämma bort dig själv lite extra med god mat och trevlig underhållning. Torsdagen blir något mer aktiv än de övriga dagarna den här veckan.

Annons