Fredag 28/12- söndag 30/12

28 dec, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

De sista dagarna det här året blir väldigt lugna. Oavsett om du arbetar eller är ledig på fredagen så präglas dagen av en nästan sömnig stämning. Lördagen och söndagen kan bjuda på en del umgänge och god mat, men inget är särskilt ambitiöst. Du vill hålla allt avskalat de här dagarna. Under söndagen kan det hända att du förbereder dig lite för nyårsafton. Det kan vara allt från matlagning till hemma SPA.

Oxen 20/4-20/5

Den här helgen blir det blandade aktiviteter från fredagsmorgon till söndagskväll. Under fredagen är du social och utåtriktad. Du får ditt goda humör från Solen som också ger ditt tecken lite välbehövlig extra energi. Under lördagen tycks du vara i ett sammanhang med mycket människor omkring dig. Det blir både krävande och roligt på samma gång. Söndagen blir något lugnare, men då är det andra former av förberedelser. Du vill gärna glittra lite extra på nyår.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen kan du få problem med en kollega, granne eller släkting som är irriterad på något som du gjort eller sagt. Under lördagen passar du på att träffa vänner. Du har haft fokus på släkt och familj så nu vill du gärna byta ut umgänget lite. Söndagen blir en ganska rolig dag. Du har flera olika projekt som du vill ro i land, och du gör ditt bästa för att charma dina vänner till att hjälpa till.  Som den oemotståndliga person du är så lyckas du med ditt värv.

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen kan ett missförstånd ställa till det för dig. Du inser att du måste be om ursäkt samtidigt som det tar emot. Under lördagen genomför du en del projekt som halkat efter, kanske inte så roligt med produktivt. Under lördagskvällen är det främst vänner och gemenskap som gäller. Söndagen handlar om att vara målmedveten och om att våga sticka ut. Var inte orolig för vad andra ska tycka om dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Slutet på det här året blir rätt så stressigt. Du har lovat dig själv att inte bli arg över småsaker, men tyvärr är det ett löfte som du inte kan hålla den här helgen. Under fredagen får du en hel del människor emot dig bara för att du säger vad du tycker. Under lördagen passar du på att vila upp dig och ta det lugnt. Det blir en avslappande dag. Under söndagen är det främst förberedelser för nyår som gäller.

Jungfru 23/8-22/9

Den här helgen blir ganska intensiv. Efter ett par lugna dagar är det full fart igen särskilt på fredagen. Det gäller att du lyssnar och att du tar in vad andra människor säger till dig. Låt inte din envishet sätta käppar i hjulet för dig. Under lördagen passar du på att uträtta en hel del småsaker som du inte hunnit med innan jul. När kvällen kommer är du mycket nöjd med din insats. Söndagen handlar om att vara välorganiserad och att prioritera rätt.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Fredagen bjuder på en överraskning som kan förändra planerna inför nyår. Om du bara är flexibel så kan det här bli riktigt bra. Under lördagen är du mer kreativ än vanligt. Dina idéer är roliga och originella vilket väcker beundran på flera håll. Söndagen blir den dag då du har svårast att hålla dig till ett schema. Hur du än försöker så lyckas du inte få klart saker i tid. När det är så här trassligt är det bra om du sväljer din stolthet och ber om hjälp.

Skorpionen 23/10-21-11

Slutet på veckan och året blir förvånansvärt lugnt för din del. Det verkar som om du är långledig eller i varje fall har ett lugnt tempo på jobbet. Under fredagen tycks du fundera mer över framtiden än över nuet. På lördagen tar du få initiativ utan låter andra styra din dag. Det är skönt att ibland bara kunna flyta med strömmen. Under söndagen vågar du ta för dig mer av de olika alternativ som erbjuds. Du är ovanligt charmig och spontan just nu.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Fredagen bjuder på flera olika utmaningar. Det gäller att du tar till vara på den hjälp som du erbjuds annars kan det bli en jobbig dag. Under lördagen får en släkting dig att gå i taket. Den här personen vet precis vilka knappar han/hons ska trycka på för att få dig riktigt arg. Söndagen blir den minst givande dagen den här helgen. Då känner du dig krasslig och vill helst inte lämna sängen. Du blir orolig om du ska bli sjuk lagom till nyår.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här helgen tycks handla om att resa. Kanske ska du åka bort och fira nyår, eller så är det bara frågan om dagsutflykter. Under fredagen tycks du ha lätt för att trampa människor du möter på tårna. Under lördagen är din charm och din humor helt oemotståndliga. Du får människor att må bra, oavsett om du anstränger dig eller inte. Under söndagen upplever du nya saker. Du lär dig en hel del nyttiga fakta medan du har roligt.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att inte lyssna på en kollega trots att du vet att han eller hon tenderar att komma med riktigt dåliga idéer. Det är för att du vill vara en bra vän som du hamnar i klistret. Under fredagskvällen är du inte på humör för äventyr av något slag. Under lördagen tycks familj och släkt stå i fokus. Det blir en avslappnad och mysig dag. På söndagen ägnar du dig mycket åt förberedelser. Det kan vara nyårsmiddag eller en fest av något slag.

Fiskarna 19/2-20/3

Under slutet av året inser du att du har kommit långt i dina planer att förverkliga en dröm. Den här helgen summerar du en hel del av det du lärt dig och du blir stolt över dig själv. På fredagen ska du se upp med en avundsjuk kollega eller granne. Under lördagen får du fin respons från en vän. Ni har växt samman mer och mer de senaste veckorna. På söndagen ska du unna dig att göra något som bara du vill göra.

Annons