Måndag 31/12 (nyårsafton) - torsdag 3/1

31 dec, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Nyårsdagen blir ganska jäktig. Antingen planerar du att ha fest eller så vill du bli riktigt fin när du ska gå bort på kvällen. Under själva nyårsaftonen njuter du av trevlig samvaro och god mat. Dagen efter blir lite slöare. Du har inte riktig ork att ta tag i någonting. Onsdagen blir stressig på ett positivt sätt. Då har du en hel del uppgifter som måste bli gjorda inom en begränsad tidsram. På torsdagen är vardagen nästan tillbaka och det tycker du är skönt.

Oxen 20/4-20/5

Nyår tycks handla om mat på ett eller annat sätt för din del. Du tillbringar en hel del timmar i köket. Eftersom du gillar att vara kreativ så bjuder du på riktigt god mat. Under tisdagen tar du det rätt lugnt. Tillåter vädret så är du gärna utomhus ett par timmar. Den friska luften får dig att slappna av och må bättre. Onsdagen blir stressig och krävande på mer än ett sätt. Du inser att du måste delge en vän trista nyheter. Torsdagen blir lagom aktiv. Då hinner du med både nytta och nöje.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under nyårsafton får du en nyhet som kan förändra din vardag under lång tid framöver. Om du blir glad eller ledsen är svårt att avgöra, men det blir en spännande kväll med ett oväntat avslut. Under tisdagen tar du det lugnt. Om du jobbar går det mesta på halvfart. Det tar tid att smälta nyårsnattens händelser. Under onsdagen och torsdagen försöker du att fokusera dig, men det går så där. Dina tankar tenderar att vandra i väg hela tiden.

Kräftan 21/6-22/7

Nyår blir både ett avslut och en början för dig. Det blir något väldigt symboliskt över just den här nyårsnatten eftersom du vet att dit liv kommer att ta en annan riktning under 2013. Nyårsdagen blir lagom aktiv. Du pysslar gärna i hemmet, eller jobbar, men inget som kräver allt ör mycket tankeverksamhet. Den här dagen fördrar du att arbeta med händerna. Du blir lugn när du håller dig sysselsatt. Både onsdagen och torsdagen ställer höga krav på din förmåga att var flexibel.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Hela nyår bjuder på festligheter, även om det inte är så glittrande som du hade önskat. Det tycks mer handla om en god middag och trevligt sällskap än glittrande ljus och stora folkmassor. Trots bristen på glamour så blir det både trevligt och sent. Tänk på vad du säger till en ytlig bekant eller granne, ibland kan sanningen vara ovälkommen. Under nyårsdagen slickar du dina sår och tar det lugnt. På onsdagen och torsdagen är det många som räknar med din kompetens.

Jungfru 23/8-22/9

Nyåret handlar om glittrande fest och trevliga människor. Det blir en rolig och minnesvärd kväll som kan bjuda på lite romantik för singel Jungfrur. Under nyårsnatten får du flera komplimanger och du trivs med de människor som du har omkring dig. Under tisdagen har du lovat att hjälpa en vän och det finns ingen chans att slingra sig undan det löftet. Onsdagen handlar om disciplin och om att vara vaken på detaljer. På torsdagen ska du undvika att göra av med pengar.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen är du på riktigt festhumör och unnar dig att förvandlas från ankunge till svan. Det är inte ofta du tar dig tid att göra dig i ordning ordentligt men den här kvällen vill du verkligen lysa. Under nyårsnatten blir det många glada skratt och en del hemligheter. Du ser nya sidor hos dina vänner. Tisdagen blir rätt så seg fast du har en hel del att göra. Onsdagen handlar om att vara tillgänglig. På torsdagen är det främst familjen som blir prioriterade.

Skorpionen 23/10-21-11

Måndagen bjuder på en hel del intressanta förändringar. Du har längtat till den här dagen och den uppfyller alla dina förväntningar om än på ett annat sätt än det du räknat med. Under nyårsnatten ger du flera löften som kommer att bli svåra att hålla. Tisdagen handlar om att at hand om sig själv och att ge dig själv en bra start på det nya året. Under onsdagen kommer du vara tvungen att ställa upp på en släkting som behöver din hjälp. Torsdagen blir den lugnaste dagen den här veckan.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under nyårsafton tycks det vara full fart från morgon till kväll. Du har massor av saker som du måste klara av innan du kan ägna dig åt nyårsfirande. Under kvällen kommer en gammal dröm bli sann. Tisdagen blir väldigt seg och du har svårt att fokusera dig. Mycket mat och sen kväll bidrar till att du känner dig helt ur form. Under onsdagen får du chansa om du ska lyckas. Torsdagen bjuder på glada skratt och oväntade vändningar. Flexibilitet är dagen nyckelord.

Stenbocken 22/12-19/1

Nyår bjuder på både sött och salt. En bekant blir lite för påverkad och häver ur sig både ett och annat som du kunde levt utan. För övrigt blir kvällen precis så glammig som du vill att den ska vara. Tisdagen och onsdagen lämpar sig för utomhusaktiviteter och fysisk ansträngning. Din kropp mår bra av att få röra på sig efter all mat den senaste tiden. Torsdagen blir lågmäld och en ganska intetsägande dag. Du är trött och vill vila den här dagen.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Under nyår lyser du verkligen. Du får bjuda på dig själv och på din kreativitet vilket passar dig utmärkt. Kvällen blir sen, men rolig. Du njuter av att vara i centrum för allas uppmärksamhet. Under tisdagen får du möjlighet att vila upp dig. Du behöver få slöa framför tv för att återhämta dig efter förra årets avslutning. Onsdagen och torsdagen blir roliga och kreativa dagar som bjuder på både arbete och nöje.

Fiskarna 19/2-20/3

Det firar slutet på året på ditt viss. Det kan vara med en stillsam middag eller en riktig brakfest. Allt beror på dagsformen. För dig blir den sista dagen på året både lite vemodig och härlig. 2012 har varit ett bra år där du fått utvecklats och hitta nya sidor his dig själv. Tisdagen bjuder på en överraskning. Onsdagen handlar om att vara aktsam om dina saker annars kan du tappa något du värdesätter. På torsdagen är det främst disciplin som gäller.

Annons