God fortsättning

03 jan, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Efter en härlig jul i fjällen och en trevligt nyår med massor av mat, glitter och bubbel så tror jag att jag skulle behöva ett par veckor semester för att vila upp mig. Så här års är allt väldigt intensivt med först födelsedagar, jul, nyår Elle gala, middagar och lite fler födelsedagar.

När det gäller just Elle galan har jag fortfarande inget att ta på mig, visserligen fick jag en symaskin i julklapp men jag betvivlar att jag kommer att bli en ny Lars Wallin på en vecka. Jag får fortfarande rysningar när jag tänker på min knallgula skapelse som jag  kreerade i gymnasiet. Tyget var lite glatt och nästan självlysande, den klänningen skulle få en påsk kyckling att verka intetsägande och blek så ni kan tänka hur snyggt den stod mot min vinterbleka hy och mitt ljusa hår. Knappast pris för bäst klädd kvinna där inte.

Mimmi är en kräfta som lite problem med vädurar, framför allt att den använder sig av olika sorters härskartekniker. Till viss del kan du ha rätt, Väduren styrs av Mars och är ett av de mest drivna och dominerande tecknen i zodiaken. oftast finns det förmildrande drag och inslag från andra element som dämpar de här sidorna, men det är svårt att komma ifrån att Vädurar gillar att bestämma och ofta återfinns på olika chefsposter. Kräftan är rätt så känslig och kan därför få problem med Vädurens lite gåpåiga natur.

🙂

Felicia

Redo för nyår

Annons