Fredag 4/1 söndag 6/1

04 jan, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en stressig början på året. Under både fredagen och lördagen måste du tag i plikter som du hellre skulle undvika. Ditt största problem, särskilt under fredagen, är att du har svårt att fokusera dig på rätt saker. Dina tankar vandrar till framtiden istället för att hålla sig i nuet. Under lördagskvällen kan en nyhet överraska dig. Söndagen blir lite lugnare. Det blir en paus i all stress.

Oxen 20/4-20/5

Du har fullt upp den här helgen, men det gör inget eftersom du känner att du ändå är på banan. Under fredagen är det högt tempo och kreativitet som gäller. Under lördagen träffar du mycket människor och du får användning av dina sociala talanger. Söndagen blir lika intensiv på den övriga helgen, men på ett annat sätt. Då måste du behålla fokus på ekonomi och på vissa framtidsplaner.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en bra inledning på året. Både fredagen och lördagen blir aktiva utan att du behöver stressa. Det verkar inte handla så mycket om vardagsrutiner som om andra förpliktelser som du tagit på dig frivilligt. Det kan vara att hjälpa en vän, ställa upp för någon organisation eller ordna ett släktkalas. Under lördagen bör du vara noggrann med de uppgifter du tar tag i. Risken är stor att du slarvar och drar på dig onödigt extrajobb. Under söndagen får du en lysande idé.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Just nu har Solen en stark betydelse för ditt horoskop. Den ger dig extra energi och bidrar till en roligare vardag, men den kan också bidra till att du blir mer fåfäng och känsligare för att ta kritik. `Det gäller att du utnyttjar fördelarna med den här påverkan och försöker lindra nackdelarna. Eftersom eld inte är ditt vanliga element kan du ha svårt att kontrollera alla nya känslor. Det blir passionerade, kreativ men också krävande dagar.

Lejonet 23/7-22/8

Det blir ett ganska stillsamt avslut på veckan. Efter både upp och nedgångar går ditt liv in i en bekväm lunk där du inte behöver tänka så mycket utan kan njuta av nuet. På fredagskvällen passar det bra att vara med familj eller nära vänner. Månen styr ditt humör och gör dig rätt känslosam så du trivs bäst med människor som känner dig väl. Under lördagen vill du gärna röra på dig, Det kan vara promenader, gå på gym eller ägna dig åt fysiskt arbete. Söndagen handlar om en nyvunnen insikt.

Annons

Jungfru 23/8-22/9

Det blir ett ganska hetsiskt slut på veckan där det ställs höga krav på din förmåga att organisera och strukturera arbetet. Du gillar att ha övergripande koll, men du fördrar att verka i bakgrunden framför att vara den som drar till dig uppmärksamhet. Under fredagen måste du träda fram i rampljuset. Lördagen blir lugn och trevlig. Du umgås gärna med familjen. Under söndagen är det främst hemmet som står i fokus av någon anledning. Du planerar en förändring hemma.

Vågen 23/9-22/10

Fredagen blir ganska lugn. Visst har du att göra, men inte mer än att du kan unna dig en lång lunch tillsammans med vänner eller kollegor. En frågeställning får dig att fundera lite extra över de val du gjort den senaste tiden. Lördagen blir trevlig på ett ytligt sätt. Du verkar umgås med bekanta eller lite mer avlägsna släktingar. Din charm kommer till sin rätt den här dagen. Under söndagen får du vara ifred och det tycker du är skönt. En perfekt dag att göra saker för dig själv.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Under fredagen ifrågasätter du en vän eller kollega. Din kritik tas personligt och det föreligger en risk att ni börjar bråka. Kvällen handlar om en person som du tycker väldigt mycket om. På lördagen tar du kommandot redan från morgonen. Du har planer för den här dagen och tänker inte låta något eller någon komma emellan dig och dina idéer. Söndagen blir aktiv med betoning på utomhusaktiviteter. Den friska luften får dig att slappna av.

Skytten 22/11-21/12

Fredagen blir stressig och det gör dig grinig. Efter en långledighet har du svårt att få upp tempot igen. Det gäller att du hittar både inspiration och driv i din vardag. Under lördagen är det viktigt att du inte glömmer bort en vän. Han/hon räknar med din hjälp och kommer bli väldigt besviken om du inte infriar ditt löfte. Under söndagen är det dags att du visar upp en lite mer bestämd sida. Följ ditt hjärta och låt ingen övertyga dig om att dina instinkter är fel.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu är du ett föredöme för många. Din generositet och din vilja att hjälpa andra får dig att bli populär. På fredagen haglar det komplimanger över dig, njut av uppmärksamheten. Lördagen blir en blandning av arbetet och nöje. Du har vissa saker som du måste göra och då är det bra om du är någorlunda välorganiserad. På kvällen tycks det vara fest eller en trevlig middag. Söndagen blir mer vilsam. Du orkar inte vara lika produktiv som under de övriga dagarna den här helgen.

Vattumannen 20/1-18/2

Under fredagen är det dags att visa varför dina idéer är så bra. Genom att vara aktiv så sätter du ribban på jobbet. Under lördagen tycks du ha en del saker planerade hemma. Det blir en rolig och inspirerande dag där du får mycket uträttat. Söndagen tycks först och främst handla om familjen och om dem som står dig nära. Det blir en dag med mycket närhet värme. Genom att visa dem du älskar lite extra uppmärksamhet vinner du både kärlek och respekt.

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen lovar mer än vad den infriar. Det blir på sätt och vis en besvärlig dag eftersom du hela tiden tvingas att lösa andra personers misstag. Tack vare din enorma förmåga att få människor att växa kommer du att lyckas övervinna de flesta problem. Under lördagen är det bra om du inte glömmer bort de små detaljerna. Det är de som kommer att vara avgörande. Söndagen handlar om att lyssna, lära och förstå.

Annons