Måndag 7/1- torsdag 10/1

07 jan, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under början av veckan tycker du att du blir orättvist behandlad, men istället för att göra något år problemet så surar du. Under tisdagen och onsdagen är det bra om du är organiserad. Du få uppgifter som kräver fingertoppskänsla och en förmåga att samarbeta. Under onsdagskvällen passar det bra att träffa släkt eller vänner. Du är extra social under mitten av veckan. Torsdagen handlar att våga lite mer än vanligt.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen artar sig bra. Du får användning av din kreativa sida och både dina chefer och dina kollegor är nöjd med ditt sätt att hantera de problem som dyker upp. Under tisdagen är det bra om du står upp för en vän som har råkat försätta sig i en knipa. Under onsdagen är det främst självförtroende som gäller. Det är bra att visa att du tror på dig och själv och på dina idéer. Under torsdagen kan en komplimang få dig på gott humör,

Tvillingarna 21/5-20/6

Annons

Början av veckan blir rätt så krävande. Det är bra om du utnyttjar din charm och din förmåga att få människor att känna sig behövda. Du behöver verkligen all hjälp som finns att tillgå. Under tisdagen kan ett förslag från en chef eller kollega få dig ur balans. Onsdagen blir en bra dag, även om den kunde börja bättre. På kvällen pikar din energi så därför passar det bra att träna. Torsdagen blir en ganska förvirrad dag. Du har svårt att fokusera dig på rätt saker.

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen och tisdagen blir bra dagar där du lägger mycket energi på att vara effektiv. Dina kollegor uppskattar din entusiasm, även om de inte är lika energiska som du är. Under onsdagen har du lätt för att råka i gräl. Din energi är på topp på gränsen till aggressiv och det gör att du har lätt för att hamna i konflikter.  Under torsdagen ska du undvika att ta till undanflykter om du vill sätta dig i respekt hos dina kollegor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen är det viktigt att du är alert. Det är detaljerna som är avgörande den här dagen. Under tisdagen kan en vänskap komma i gungning. Ett missförstånd leder till en konflikt som kan bli allvarlig. Det gäller att du backar när du känner att du på väg att gå över gränsen. Under onsdagen och torsdagen får många av dina vänner tråkiga besked och det blir till att vara en bra kompis som stöttar och lyssnar.

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen och tisdagen kan drömmar både födas och krossas. All beror på din grundinställning. Just nu är du mer känslomänniska mot vad du brukar vara så din dagsform skiftar mycket beroende på ditt humör. Just nu bidrar Uranus med en viss labilitet och gör att du har svårt att fokusera. Tisdagen handlar om att inte ge upp även om saker ser mörka ut. Under onsdagen blir den många glada skratt och torsdagen blir riktigt avslappnad.

Vågen 23/9-22/10

Annons

Den här veckan blir kreativ och rolig. På måndagen upptäcker du att du ligger ovanligt bra till och att du har möjlighet att prova en eller flera av de idéer som du har. Tisdagen blir lite stressig, men det är en positiv stress som kommer av att du vill hinna med så mycket som möjligt av något du tycker är roligt. Onsdagen blir väldigt fysisk. Då arbetar du bättre med händerna än med huvudet. Det här är även en bra dag får träning och fysiska aktivitet. Torsdagen blir seg, men ändå givande.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att säga ifrån och det är inte alls likt dig. I vanliga fall har du inga problem att stå upp för dina åsikter men den uppenbara bristen på eld gör att du nu blir mer beroende av vad andra tycker och tänker. På måndagen föredrar du att vara lite i bakgrunden och iaktta din omgivning. Under tisdagen vill du gärna få beröm för något du gjort. Under onsdagen tvekar du om du ska avslöja en hemlighet eller inte. Torsdagen blir en bra dag som bjuder på både skratt och värme.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen får du vara försiktig med vad du säger till dina vänner. Du har lätt för att trampa dina kollegor på tårna just nu, även om det beror mer på at de är känsliga än att du är klumpig. Under tisdagen kan ett förslag få dig att tveka. Lita på dina instinkter. Under onsdagen blir du överraskad på mer än ett sätt. Det blir en rolig och utmanande dag. Torsdagen handlar till stor del om att våga stå på sig.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen kan bjuda både på överrakningar och på en del konstiga kommentarer från kollegor. Det verka finnas en obalans runt ditt tecken vilket gör att människor som du möter kan säga underliga saker. Måndagen blir ganska förvirrande. På tisdagen har du vant dig vid att människor är annorlunda och försöker att ignorera det. Under onsdagen kan ett missförstånd uppstå. Rätta till det så fort som möjligt. Onsdagen blir en bra dag att vara kreativ på och torsdagen bjuder på varm vänskap.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Måndagen och tisdagen handlar om att få ordning på saker som rör ditt arbete. Du har skjutit upp vissa beslut till efter julen, men nu måste du ta tag i dem. Under onsdagen får du stöd i en komplicerad fråga av en kollega. Du tycker att det är skönt att ha någon på din sida som ser saker ur ditt perspektiv. Stå på dig, du kommer att få rätt. Under torsdagen pressar du både dig själv och dina kollegor att uppnå de mål som du satt upp.

Fiskarna 19/2-20/3

Under måndagen och tisdagen kan du bli arg på att en person vägrar att lyssna på dig trots att du har bra argument som stöder det du säger. Den här kollegan/vännen är förmodligen jordelement och väldigt envis. Under tisdagen vågar du se saker på ett mer optimistiskt sätt än tidigare. Något som du sett eller hört har ändrat din inställning i den här frågan. Under onsdagen och torsdagen har du behov av gemenskap. Du söker dig till grupper.

Annons