Fredag 11/1- söndagen 13/1

11 jan, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen har du svårt att hålla dina nerver i styr. Det är mycket som händer den här dagen och det gäller att du är uppmärksam på detaljer. Det är en bra kväll att träffa vänner, gå på fest eller bjuda på middag. Dina sociala talanger är på topp. Lördagen blir lite seg i starten. Du är trött efter en lång fredag och du har ett behov av att få vara ifred, men tyvärr har du lovat bort dig så du tvingas att vara mer social än du känner för. Under söndagen undviker du gärna fysisk aktivitet.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen handlar om att inte ge upp även om du får kämpa hårt för att nå dina mål. På kvällen är du laddad för fest, även om du tar det ganska lugnt och föredrar att iaktta din omgivning framför att vara kvällens stjärna. Det blir en intressant kväll där du knyter nya kontakter. Under lördagen är det lika fullt upp som under fredagen så det gäller att du är fokuserad. Nu är det familj och vänner som vill ha din uppmärksamhet. Även söndagen bjuder på ett intensivt tempo.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar fredagen lite som den kommer Även om fokus tycks ligga på sociala aktiviteter så är du inte överdrivet energisk. Det blir en skön dagen och en ganska lagom kväll. På lördagen är det en familjemedlem eller vän som väcker en fråga som kommer att hålla dig vaken ett antal nätter framöver. Du ser saker ur ett helt nytt perspektiv och vet inte hur du ska hantera den informationen. Under söndagen är det bra om du är ute så mycket som möjligt. Du suger åt dig energi från naturen.

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen vill du gärna visa vem du är. Du har länge agerat lite i bakgrunden, men nu blir det din tur att stiga fram i strålkastarna. Under lördagen samlar du energi och passar på att göra saker som du tycker om snarare än saker som du skulle behöva göra. Det blir en harmonisk dag med en trevlig avslutning tillsammans med någon som står dig nära. Under söndagen är det bra om du samlar information i en viss fråga. Du behöver ha lite kött på benen innan du fattar ett beslut.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här helgen handlar om att våga sticka ut och våga vara speciell. Redan på fredagen har du möjlighet att bjuda på din unika personlighet på mer än ett sätt. Genom att visa upp en mer kreativ sida så kan du lyckas med saker som du tidigare bara drömt om. Under lördagen föredrar du att ta det lugnt och vila upp dig. Det blir en bra dag att återhämta dig efter en tuff start på året. Söndagen tycks fokusera på vänskap och på att lyssna till någon som har problem.

Jungfru 23/8-22/9

Under fredagen vill du gärna våga lite mer än du gjort innan. Du söker nya kreativa väger att visa upp dig både som person och som kollega. Under fredagskvällen och mingel och social samverkan nyckelorden. På lördagen tar du hand om olika uppdrag som du tagit på dig. Det blir en stressig, men produktiv dag där du är rätt nöjd med din insats. Under söndagen vågar du lata dig ordentligt. Efter att ha varit nyttig resten av helgen förtjänar du att få slöa en dag.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Den här helgen kan bli både festlig och lugn beroende på de val som du gjort tidigare. Under fredagen tycks mycket handla om att ta initiativ och visa vem du är. Lördagen blir en givande dag där vänner eller familj tycks stå i fokus. På kvällen äter du gärna en god middag tillsammans med någon du tycker om. Är du förälskad kan söndagen bjuda på romantik. Det är en bra dag för tvåsamhet av alla slag. Det kan också handla om vänskap eller bara att umgås med familjen.

Skorpionen 23/10-21-11

Under fredagen vill du gärna glänsa, men du inser snart att andra överträffar dig. Försök att vara dig själv och ställ inte så höga krav på din förmåga att prestera hela tiden. Du är en genuint intressant person utan att du behöver göra dig till. På fredagskvällen träffa du någon som imponerar på dig. Lördagen blir en lugn dag då du försöker smälta alla intryck från början av det här året. Du pysslar gärna med saker som intresserar dig den här dagen. Under söndagen ska du undvika att ljuga.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Fredagen kan bli både passionerad och tråkig, lite beroende på din inställning. Det finns unika möjligheter i ditt horoskop, men i slutänden handlar det om vad du gör av den här dagen och den här kvällen. Under lördagen ägnar du dig gärna åt fysiska aktiviteter som att träna, ägna dig åt en sport eller hobby. På söndagen är du mer social. Du träffar vänner och uppdaterar dig på lite skvaller från den senaste tiden. Det blir en mysig och avkopplande avslutning på helgen.

Stenbocken 22/12-19/1

Under fredagen försöker du att vara lagom social. Just nu är du populär och kan vraka och välja mellan både vänner och kollegor. All uppmärksamhet gör dig lite blyg och det kan hända att du drar dig undan de största sociala evenemangen. Under lördagen hamnar du i fokus igen, men då på ett mer stillsam sätt. Det blir en skön och rolig dag. Under söndagen vill du gärna visa upp dina talanger i en viss sport eller hobby.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen blir ganska givande. Du lyckas medla fram en plan för våren och du har en förmåga att få människor att prestera lite bättre med dig i närheten. På kvällen föredrar du att ta det lugnt om det går. Det kan vara så att du tvingas att vara social i sammanhang som har med arbetet att göra. Under lördagen vill du gärna vila och bara vara. Det blir en bra dag som blandar utomhusaktiviteter med inomhusmys. På söndagen har du en del saker i hemmet att ta tag i.

Fiskarna 19/2-20/3

Du lägget mycket fokus på fredagen den här helgen. Det kan vara att du ska på fest, middag eller har gäster hemma. I vilket fall som helst kommer all energi förbrukas på den här unika och trevliga kvällen. Under lördagen är du både mentalt och fysiskt slut. Du njuter av att slippa tänka och kan ägna dagen åt att bara vara. På söndagen har du en del uppdrag som du inte kommer ifrån. Du kombinerar gärna måsten med nöjen för att tiden ska gå fortare.

Annons