Måndag 14/1- torsdag 17/1

14 jan, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen får du ta itu med problem som rör hemmet. Du har länge backat för det här problemet, men nu kan du inte blunda längre. Tisdagen blir en givande dag socialt sett. Då umgås du med vänner under väldigt lättsamma former. Onsdagen blir tungrodd, särskilt som du har svårt att kompromissa med dina idéer. Ibland måste man ge för att få. Under torsdagen tar du tag i praktiska problem. Du tycker att det är skönt att arbeta med hela kroppen.

Oxen 20/4-20/5

Du vet att det är viktigt att lyssna på andra och in deras åsikter, så på måndagen gör du ett tappert försök att kommunicera med en kollega som alltid tycks följa sin egen väg. Tisdagen blir ganska stressig, men du har roligt och får mycket gjort. Under onsdagen vill du visa vad du går för inom ett visst område. Det finns någon särskild som du vill imponera på, och du lyckas med din föresats. Torsdag handlar om att våga misslyckas ibland. Även den bäste gör fel.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen blir både givande och annorlunda. Du har mycket att göra både privat och på jobbet men ditt goda humör hjälpa dig att orka med under dagen. På tisdagen har du en hel del intressanta åsikter som du bör föra fram. Göm dig inte bakom någon falsk trygghet i att vara en i mängden. I det här fallet är det bäst att stå ut. Onsdagen och torsdagen blir ganska tråkiga. Då gör du många måsten och det lämnar väldigt lite utrymme över till fritt arbete.

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen blir du ifrågasatt och det tycker du inte om. Du är van att kunna göra lite som du vill och därför blir du sårad när någon stampar på dina ömma tår. Under tisdagen är missförståndet utrett och du kan åter gå till det du är bäst på, självständigt agerande. Onsdagen handlar mycket om skuld. Du har sagt eller gjort något som du skäms över och nu vet du inte hur du ska be om ursäkt. På torsdagen drabbas du av en mängd mindre motgångar som du klarar bäst genom att vara positiv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du måste våga ta ut svängarna lite mer den här veckan. Du har ögonen på dig och det är viktig att prestera. Särskilt måndagen och tisdagen handlar om att sticka ut och synas. En konflikt under onsdagen får dig att tappa humöret. Du har väldigt dåligt med tålamod med just den här personen. Tisdagen och onsdagen blir bra dagar som andas högt tempo och en härlig kreativitet. Månen förstärker din fantasi och gör dig extra påhittig. På torsdag måste du fatta ett beslut.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en händelserik vecka så det är bra om du är beredd på det oförberedda. Under måndagen är det hårt slit och lite belöning för din möda. Under tisdagen så ger äntligen dina ansträngningar resultat och du känner dig nöjd med din prestation. Under onsdagen och torsdagen är det bra om du är envis. Din vilja att lyckas med frustrerande detaljarbete kan hjälpa dig att förstå hur en kollega ständigt känner sig. Du måste hitta lugnet i dig själv.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Måndagen blir energi rik och du kan rubba berg om du känner för det. Mycket handlar och den energi du får från Mars som gör dig mer driven än vanligt och låter dig temporärt slipp din velighet. Under tisdagen får du nyheter som berör familjen och du vet inte riktigt hur du ska reagera. Onsdagen blir ganska stressig. Det verkar som om du försover dig eller kommer igång sent med arbetsuppgifterna. På torsdagen tar du gärna långlunch med en vän eller är social efter jobbet. Du behöver tänka på annat än plikter och måsten,

Skorpionen 23/10-21-11

Måndagen blir aktiv redan från morgonen så det är bra om du är utvilad. Under tisdagen kan en kollegas kommentar göra dig arg. Du tycker att den här personen lägger sig i alldeles för mycket. Onsdagen handlar till stor del om att leverera bra service oavsett vad du gör den här dagen. Ett trevligt leende och tålamod med dumma frågor är din största tillgång den här dagen. På torsdagen jobbar du helst själv. Du har ett behov av att få vara ensam.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Måndagen blir aktiv och du inser att du måste fatta snabba beslut. På tisdagen tar du ingen hänsyn till din kollegas känslor utan kör med dina egna idéer. Visst har du en bra känsla för vad som fungerar, men det är ändå bra om samtidigt kan vara drivande och visa upp en mer ödmjuk sida. Under onsdagen och torsdagen är det full energi från morgon till kväll som gäller. Då har du höga krav på dig att kunna prestera med god kvalitet. Slarva inte med detaljerna.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir givande om du bara vågar vara lite mer fri i ditt sätt att tänka. Under tisdagen varnar ditt horoskop för många labila känslor. Du blir både arg, glad och ledsen utan att riktigt veta varför. Onsdagen är en bra dag för träning och alla former av fysiska aktiviteter. Under torsdagen är det bra om du säger vad du tycker även om du känner dig ensam om din åsikt. Det här är din chans att kunna påverka inom den närmaste framtiden.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Måndagen handlar om att vara effektiv utan att slarva. På tisdagen har en familjemedlem eller vän behov av din hjälp. Försök att finnas där för honom henne, även om du vet att du har mycket att göra. Under onsdagen är det bra om du undviker att göra av med för mycket pengar. Du behöver dina tillgångar till annat så som räkningar och oförutsedd utgifter. Torsdagen blir en bra dag där du får arbeta fritt och pröva lite nya idéer.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här veckan är utmattande och rolig på samma gång. Slutet på förr veckan markerade slutet på ett längre projekt och nu är det bara att gnugga geniknölarna och börja om från början igen. Under måndagen och tisdagen tar du det lugnt. Då har du mycket att smälta och fundera på. Under onsdagen är det främst du själv som sätter gränser. Din omgivning litar till ditt goda omdöme. Under torsdagen ska du vara målmedveten.

Annons