Fredag 18/1- söndag 20/1

18 jan, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en lagom aktiv helg där du kombinerar en del hemarbete med trevligt umgänge. Du tycks ha något projekt som du jobbar med hemma, det kan vara renovering eller en hobby. På lördagen söker en vän ditt råd. Tänk efter innan du säger något, din åsikt betyder mer än du anar. På söndagen är det dags att ta itu med något som har med ekonomin att göra. Kanske ska du lägga upp en månadsbudget eller så är det dags att börja betala räkningar.

Oxen 20/4-20/5

Den här helgen är väldigt intensiv och social på samma gång. Du träffa en hel del människor och det blir en rolig och lite annorlunda helg. Fredagen är stressig och den slutar senare än du tänkt dig. På lördagen lyckas du kombinera två olika saker och få ett riktigt lyckat resultat. Ibland slår din kreativitet din omgivning med häpnad. Under söndagen är det främst någon annan än du som är i fokus. Han eller hon behöver ditt stöd den här dagen.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen är det bra om du fokuserar på arbetet även om det är planerna inför helgen som upptar det mesta av dina tankar. Det gäller att leva i nuet så mycket som möjligt. Under fredagskvällen är det fredagsmys och vänner som gäller. Det blir en härlig kväll om än senare än du planerat. Lördagen kommer i gång sent, men sedan blir det bättre. På kvällen umgås du gärna med din familj. Söndagen blir en avslappnad och skön dag där dina egna intressen är i fokus.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en lång och mysig helg att se fram emot. Under fredagen kan en hel del information gå dig förbi på grund av att du är ouppmärksam. Lördagen handlar om att slappna av och ta det lugnt. Det är sällan du unnar dig att varva ned ordentligt. Under söndagen kan en eller flera personer får dig ur balans. Det handlar om en hemlighet som inte längre är så hemlig. Acceptera att dina vänner vet mer om dig än du tror. Under söndagen ska du vara försiktig med en väns känslor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under fredagen måste vara genomgående artig mot de personer som du möter. De här personerna som kan påverka din framtid så det är bra om du visar upp din bästa sida. Lördagen blir trevlig på ett ganska avslappnat sätt. För en gångs skull är det inte så många måsten i ditt horoskop utan du kan ta dagen lite som den kommer. På söndagen njuter du av att vara tillsammans med människor som står dig nära.

Jungfru 23/8-22/9

Just nu finns det ganska starka planeter som påverkar ditt tecken och det gör att du många gånger kan känna dig förvirrad när du ska fatta lite större beslut. Det är för att planeterna drar åt olika håll som förvirringen uppstår. Under fredagen och lördagen känner du av den påverkan mer än vanligt. Lördagen är en dag som lämpar sig mer för ytliga nöjen än djuplodande analys. Under söndagen är det en vän och hans/hennes problem som upptar det mesta av dagen.

Vågen 23/9-22/10

Annons

Under fredagen är det bra om du vågar satsa lite extra. Du har en del fördelar att vinna genom att vara på gränsen till aggressiv. Under lördagen får du gärna bjuda på din charmigare sida. Ditt horoskop antyder en förälskelse eller i alla fall varm vänskap. Det blir en lugn och skön dag med fokus kompisar och familj. Under söndagen är fisk luft i massor att rekommendera. Du behöver komma ut i naturen och suga åt dig av jordenergi för att balansera upp din flyktiga natur.

Skorpionen 23/10-21-11

Under fredagen är det bra om du undviker att hamna i situationer som stressar dig. Just nu är du dålig på att hantera stress och det kan hända att överreagerar när du blir pressad, under lördagen får du fin respons på något som du har gjort. Du blir stolt över det du åstadkommit och vill gärna visa upp fler av dina talanger. Kvällen tycks fokusera på trevligt umgänge. Söndagen blir den slöaste dagen den här veckan. Du tillåter dig verkligen att inte göra någonting.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under fredagen kan du stöta på problem i form av personer som inte lyssnar på dig. Du måste vara tydlig med att du inte accepterar den formen av beteende. Lördagen blir rätt så stillsam,  trots att du har lite aktiviteter inplanerade. Under lördagskvällen passar det bra att träffa folk. Du är social just nu och har lätt för att börja prata med människor som du inte känner. Din karisma väcker beundran och det kan mycket väl hända att du träffar någon speciell den här kvällen.

Stenbocken 22/12-19/1

På fredagen är du alert och det är bra. Vissa saker kräver en hel del av dig den här dagen så du får inte slarva med detaljerna. På kvällen är du verkligen på festhumör. Det blir en rolig och avslappnad kväll. Lördagen handlar om att komma ikapp. Antingen du ligger efter på jobbet eller med saker i ditt privatliv och nu har du ett bra tillfälle att komma ikapp. Under söndagen spelar ekonomin en väsentlig roll. Du planerar en resa, men då gäller det att ha en sparplan.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Under fredagen ska du inte bli arg och människor reagerar negativt på ditt sätt att hantera ett visst problem. De ser inte saker ur samma synvinkel som du gör och det kan skapa vissa konflikter. Under fredagskvällen är det familj och fredagsmys som gäller. På lördagen tar du ett bra initiativ. Du lyckas göra flera personer glada på en och samma gång. Din omtanke värmer. Söndagen tycker vara stressig. Du har en mängd aktiviteter som du måste genomföra.

Fiskarna 19/2-20/3

Efter en något stressig inledning på året tycks saker och ting äntligen lugna ned sig. Fredagen blir bra ett avslut för många projekt och du känner att du äntligen kan pusta ut. Fredagskvällen blir den trevligaste och lugnaste kvällen på länge. Du njuter av att slippa måsten och ansvar. Under lördagen har du en del åtaganden, men inget som du upplever som betungande. Söndagen handlar mycket om att ta hand om dig själv.

Annons