Måndag 21/1- torsdag 24/1

21 jan, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen har du mycket bestämda åsikter som kan ställa till konflikt. En förstärkning från Mars ger dig både mer energi och mer kampvilja , men också ett kortare tålamod. Du tenderar att bli arg över småsaker. På tisdagen är det bra om du testar din förmåga att agera snabbt. Under tisdagen eller onsdagen kommer du att sättas på prov och då är det bra om du är redo. Torsdagen handlar om dina vänner och om att lita på varandra.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en ganska stressig inledning på veckan. Efter att ha funderat över vad du vill med ditt jobb har du kommit fram till att ska du förändra din vardag måste du få hjälp av dina kollegor. Under måndagen och tisdagen agiterar du för dina idéer. Onsdagen blir en krävande dag eftersom det är många som drar i dig. Under onsdagen ska du vara noga med hur du prioriterar. Gör du rätt kommer du att fixa alla problem som du stöter på. På torsdagen bör du undvika personer som irriterar dig.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en givande, men också krävande vecka. På måndag får du visa upp alla dina talanger. Det är problem som ska lösas och beslut som ska fattas. Under tisdagen försöker du hjälpa en vän eller kollega som har problem. Trots att du själv inte har så mycket tid över så vill du visa att du är en bra vän. Under onsdagen eller torsdagen väntar ett besked som har med något i ditt privatliv att göra. Det här beskedet kan förändra din närmaste framtid.

Kräftan 21/6-22/7

Veckan inleds stressig eftersom du tycks ha svårt att komma igång på mornarna. Ditt problem är att du inte lägger dig i tid och därför är du trött när klockan ringer. På tisdagen möter du en eller flera personer som inspirerar dig. Du får nya idéer och din kreativitet blommar ut. Din kreativa sida förstärks också av Månens påverkan så utnyttja den här influensen. Under onsdagen tar du många bra initiativ. Torsdagen handlar om att agera utan att märkas.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

I början av veckan tycks du har svårt att bestämma dig. Du ångrar hela tiden de beslut som du fattar och det gör att det blir väldigt lite gjort, både på arbetet och i hemmet. Just nu påverkas du starkt av Vågen och det gör dig mer social, men också mer velig. Undvika att försätta dig i situationer där ett snabbt agerande är avgörande. Låt dina kollegor eller andra familjemedlemmar få styra ett tag. Följ deras ledning och undvik situationer där du måste välja.

Jungfru 23/8-22/9

Den här veckan handlar om att vara målmedveten och om att tänka framåt. Under måndagen och tisdagen får du uppdrag som kräver att du är noggrann. Under onsdagen kan du bli väldigt trött. Du har en påverkan på ditt horoskop som gör att får mindre energi och det gör dig lite hängig och håglös. Det här är som tur var en kort påverkan och den kommer att vara över i början av nästa vecka. På torsdagen är det bra om du är organiserad, gör listor på alla måsten.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det blir en bra vecka med många nya influenser. Se till att du är laddad redan på måndagen. Du behöver vara alert för att kunna ta till dig all information som du får. Under tisdagen kan en bekant eller kollega sätt krokben för dig i en fråga som rör dig personligen. Onsdagen blir bra på flera olika sätt. Då får du möjlighet att utveckla en idé du har, men som du inte har haft tid att jobba med tidigare. Under torsdagen ska du undvika att hamna i diskussioner.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här veckan handlar till stor del om att ta initiativ och om att visa att du finns. Under måndagen får du en hel del ny information som du måste införliva med din vanliga verksamhet. Tisdagen och onsdagen blir stressiga dagar där mycket ska göras på kort tid. Torsdagen handlar om att summera veckan och att förbereda ett projekt som ska starta under fredagen. När du är ledig är det främst vänner och familj som får dela på din uppmärksamhet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Måndagen blir rolig, men också krävande. Tisdagen handlar om att inte låta dina känslor får styra dina beslut. Just nu så är du väldigt emotionell, och ibland kan du låta intuitionen ta över helt och hållet. På onsdagen träffar du en eller flera personer som får dig att skratta. Det blir en rolig och lite annorlunda dag. Under torsdagen är det viktigt att visa att det är du som bestämmer. Genom att sätta ned foten och säga ifrån kan du vinna fördelar i framtiden.

Stenbocken 22/12-19/1

Under måndagen och tisdagen vill du visa att du kan vara på flera ställen samtidigt. Naturligtvis fungerar det inte så bra och du måste medge för dig själv att du misslyckats. På onsdagen börjar du om från början igen, men då tar du en sak i taget och det går mycket bättre. En snäll kollega eller vän hjälper dig att komma i kapp. Under torsdagen är det en lekfull stämning på jobbet. Du mår bra och du känner dig på riktigt gott humör.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu har du svårt att varierar dig. Du anstränger dig hårt för att komma på nya idéer, men det slutar alltid med att du hamnar i samma, invanda hjulspår. En resa eller en kortare utflykt kan fungera som inspirationskälla och får dig att se på gamla rutiner i ett nytt ljus. Under tisdagen och onsdagen sker det många saker samtidigt. Det gäller att ha simultanförmåga de här dagarna. Torsdagen handlar mer om att ge än om att få.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen blir inspirerande. Du får flera olika idéer som du vill pröva. Tisdagen handlar mer som att vara samlad och fokusera än att vara kreativ. Onsdagen och torsdagen blir produktiva dagar på gränsen till stressiga. På kvällen ägnar du dig gärna åt motion av något slag. Det kan vara allt från promenader till att gå på gym eller ägna dig åt en sport. För dig är rörelse det perfekta sättet att koppla bort tankarna och helt gå in i nuet.

Annons