Fredag 25/1- söndag 27/1

25 jan, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Helgen blir precis som du förväntat dig. Under fredagen har du en del saker som måste göras trots att de är tråkiga. Tack vare Solens inflytande så fixar du det utan problem. Kvällen är familjens tid. Är du nyförälskad kan fredagen bjuda både på passion och på romantik. Under lördagen är det frisk luft och motion som står på agendan. Under eftermiddagen och kvällen latar du dig gärna. På söndagen är det bra att fundera över framtiden. Kanske är det dags att börja spara inför sommaren.

Oxen 20/4-20/5

Den här helgen handlar om dig och om din familj. Fredagen blir stressig och lite senare än du tänkt dig. På kvällen tar du det lugnt tillsammans med din familj eller med dina vänner. Lördagen handlar om att göra saker tillsammans. Oavsett om du ägnar dagen åt sport, prata bort några timmar på ett café eller storstäda hemma så är det inte vad du gör som är viktigt, utan vem du gör det med. Söndagen blir riktigt rolig. Du träffar vänner som du inte sett på länge.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Fredagen blir den klart stressigaste dagen på hela helgen. Ditt problem är att du är så fixerad vid att lyckas med ett projekt att allt annat får vänta. Tyvärr kan din ambition göra att arbetet drar över mer än du tänkt dig. Under lördagen får du möjlighet att vara ute med vänner och det tycker du är skönt. En kortare utflykt eller en dagsresa kan få dig att koppla av och helt glömma jobbet för några timmar. Söndagen blir riktigt skön. Du njuter varje sekund som du är ledig.

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen tar du tag i en hel del olika projekt. Det ligger en konflikt i ditt horoskop så den kan hända att du ryker ihop med en familjemedlem eller kollega. Det är viktigt att du är ärlig och inte viker i din åsikt. Under lördagen har du en del aktiviteter inplanerade. Som vanligt blir det mer att göra än du tänkt dig. Glöm inte bort att planera in lite lugn och ro. Söndagen fokuserar på en äldre vän eller släkting. Han eller hon behöver ditt råd i en komplicerad fråga.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Veckan slutar i högt tempo, men det gör inte så mycket för du har roligt och då känner du dig inte stressad. Under lördagen måste du infria ett löfte som du gett. Du är inte riktigt på humör för den här typen av volontärhjälp, men ett löfte är ett löfte. På kvällen gör du gärna något som du tycker är kul, vilket verkar innefatta vänner och god mat. Under söndagen planerar du inför en resa. Det kan handla om att boka resan, eller fundera på hur du ska finansiera den.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en skön och lugn helg, även om fredagen börjar lite stressigt. Du har saker som du vill hinna med innan lunch. Under eftermiddagen blir tempot lugnare och du hinner till och med att flirta lite med en person som du möter.  Lördagen blir rolig. En konflikt blommar upp, men avtar snabbt och när missförståndet är utrett kan ni båda skratta åt det. Under kvällen passar det bra att gå eftersom du är social. Söndagen handlar om att glömma och förlåta.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Fredagen blir annorlunda. Du väljer att gå din egen väg och det kan en göra en kollega irriterad eftersom han/hon är van vid att du följer hennes vägledning. Under fredagskvällen blir det en del småtjafs inom familjen. Lördagen blir lugnare, när alla är utvilade så känns problemen betydligt mindre än efter en lång arbetsdag. På kvällen vill du gärna aktivera dig. Oavsett om du festar, äter en god middag eller går på bio så blir det trevligt. Under söndagen ska du undvika alla måsten.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en lång helg att se fram emot. Efter en ganska intensiv vecka är det skönt att få slappna av tillsammans med människor som står dig när. Det kan hända att du arbetar under delar av lördagen, men eftersom det är helg ser arbetsuppgifterna lite annorlunda ut. Under lördagskvällen passar du gärna på att träffa vänner. På söndagen får du nys om ett saftigt skvaller som handlar om en arbetskamrat. Tänk på att inte föra det vidare.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en skön helg även om inledningen blir ganska tråkig. En konflikt mellan två vänner försätter dig i en prekär situation eftersom du varken kan eller vill välja mellan dem. Under lördagen lägger ni gammalt allt tjafs åt sidan och dagen blir riktigt lyckad. En överraskning skänker guldkant till dagen. Under söndagen tar du ställning i ett delikat problem som rör en släktings ekonomiska situation. Du känner att du måste hjälpa till även om det tar emot.

Stenbocken 22/12-19/1

Helgen handlar om att samla familjen på ett eller annat sätt. Det blir en skön helg med fokus på dem som står dig nära. Under fredagen finns det en del kritiska situationer som kan bli stressiga, men om du bara håller huvudet kallt så löser det sig. Under lördagen får du gärna visa lite extra omtanke mot en släkting. Han/hon har haft det tufft och behöver någon som bryr sig. På söndagen är det dags att ta itu med ett projekt som du planerat under en längre tid.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Den här helgen blir riktigt lugn och du kombinerar gärna frisk luft med att umgås med familjen. Under fredagen kan en förfrågan få dig att fundera i en ny riktning. Under lördagen är du gärna ute om vädret tillåter. Den friska luften får dig att koppla bort arbetet. Under söndagen tycks fika och umgänge vara en del av dagen aktiviteter. Det blir en trevlig dag fylld av värme och närhet.

Fiskarna 19/2-20/3

Under helgen passar du på att göra saker som du inte hinner med i veckan. Även om fredagen mer tycks handla om fredagsmys än att sätta igång med olika projekt. Lördagen blir mer aktiv än fredagskvällen. Då har du fullt upp från morgon till kväll. Eftersom det här är ett projekt som du längtat efter att sätta tänderna i så gör det inte så mycket att det upptar det mest tiden av helgen. Under söndagen är det detaljer som gäller.

Annons