Måndag 28/1- torsdag 31/1

28 jan, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen kan du få en överraskning som gör dig riktigt glad. Det handlar om att en person i din närhet äntligen har fått upp ögonen för din talang inom ett visst område. Under tisdagen tar du ett bra initiativ som på sikt kan leda till mer pengar. Onsdagen och torsdagen handlar om att vara måttfull. Pluto gör att du gärna överdriver just nu och det kan påverka ditt vardagsliv negativt. Torsdagskvällen blir överraskande trevlig.

Oxen 20/4-20/5

Det finns mycket värme och vänskap i ditt horoskop den här veckan. Det verkar som du kommer ovanligt bra överrens med dina arbetskamrater. Du blir beundrad för din driftighet och din förmåga att locka till skratt när allt känns motigt. Under tisdagen och onsdagen kan det uppstå en del problem som rör jobbet, det gäller att du plockar fram din envishet och inte ger upp i första taget. Under onsdagen blir du påmind om ett löfte som du gett. Torsdagen passar bra för fysiskt arbete.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under början av veckan har du lite svårt att fokusera. Tankarna fladdrar lite hit och dit. Du känner dig förvirrad. Främst under måndagen har du svårt att koncentrera dig och det gör att du bör ägna dig åt saker som sitter i ryggmärgen. Under tisdagen är det bra om du är lyhörd och öppen för andra människors idéer. Onsdagen och torsdagen är produktiva dagar där du får mycket gjort. På onsdagskvällen väntar goda nyheter.

Kräftan 21/6-22/7

Du vet hur du ska få människor att trivas och det är bra om du plockar fram den sidan av dig själv i början av veckan. Under måndagen och tisdagen är det mycket arbete så det gäller att du är utvilad. Under onsdagen träffar du personer som du på ett eller annat sätt kan använda dig av i framtiden så var trevlig. Torsdagen handlar om att får fram bra idéer på kort tid. Du måste arbeta under press och det gör att du känner dig stressad.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen och tisdagen tar du tag i problem som rör ditt privatliv. Du har insett att du inte kommer vidare i din vardag om inte de här frågorna reds ut. Just nu har det mesta stannat upp och det gör dig frustrerad. Onsdagen blir en rolig och stimulerande dag där du får mycket beröm. Under torsdagen är det risk att du ryker ihop med en kollega som alltid tycks irritera dig på ett eller annat sätt. Mars bidrar till att din tålamod förkortas och att du har svårt att hantera konflikter.

Jungfru 23/8-22/9

Under början av vecka kan nyheter som har med arbetet att göra få dig att tänka i nya banor. Du överväger att byta eller förändra den tjänst du har idag. Under tisdagen är en kollega på dåligt humör och hon sprider negativ energi över den här dagen. Onsdagen handlar om att göra val och stå för sina beslut. Under torsdagen ökar månens inflytande och tar fram dina kreativa och konstnärliga sidor.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Måndagen blir bra om du ska satsa på mindre projekt och på att göra saker som kräver hög koncentrationsnivå. Under tisdagen vill du gärna jobba med händerna. Di är trött och orkar inte tänka eller ta ställning till problem. Den här dagen handlar till stor del om rutiner. Under onsdagen ställer du en fråga till en vän. Han eller hon uppfattar frågan på fel sätt och det kan orsaka en konflikt. Torsdagen passar bra om du vill aktivera dig efter arbetstid.

Skorpionen 23/10-21-11

Måndagen och tisdagen är bra dagar när det gäller arbetet, men mindre bra privat. Du och din partner tycks gå varandra på nerverna och ni båda behöver lite mer personligt utrymme. Under onsdagen får du hjälp av en trevlig kollega och det förgyller dagen. Det kan bli en lite flirtig stämning, och det gör att du känner dig attraktiv. Under torsdagskvällen passat du på att träffa vänner. Du behöver komma ifrån hemmet ett tag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en överraskande trevlig vecka som inleds lite stressig men avslutas ganska harmoniskt. Under måndagen får du möjlighet att visa upp en del nya färdigheter. Du gillar att glänsa så det blir en bra dag. Under tisdagen och onsdagen ligger fokus på att producera och leverera. En aning stressigt, men du gillar att ha fullt upp. Under torsdagen sänks tempot betydligt lugnare och du får chansen att träffa vänner eller familjen lite mer.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är väldigt familjorienterad just nu och det ser man på flera håll i ditt horoskop. Under början av veckan fokuserar du mycket på människor som står dig nära. Onsdagen handlar mer om dina personliga intressen än om att ta hand om andra. Det är bra att du prioriterar dig själv mellan varven. Torsdagen tycks handla om att knäcka en extra hård nöt. Du måste tänka utanför de vanliga ramarna om du ska fixa det här problemet.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Måndagen blir ganska lugn. Har du möjlighet jobbar du gärna hemifrån för att förenkla saker i ditt privatliv. På tisdagen är det möten och olika projekt som står i fokus för din uppmärksamhet. Det finns en risk att den här dagen slutar senare än du tänkt dig. Onsdagen passar bra för lite mindre komplicerade uppdrag. Du jobbare på i högt tempo, men du orkar inte vara kreativ när det kommer till att hitt lösningar på problem. Torsdagen blir den lugnaste dagen den här veckan.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen blir stressig. Du har flera saker som du måste ordna och tiden går alldeles för fort. Under tisdagen tar du nya tag. Du har insett ett misstag som du gjort och nu måste du börja om från början igen. Onsdagen blir bra om du vågar sticka ut lite. Var så färgstark som bara du kan vara. Under torsdagen kan en idé få dig att vända upp och ned på hela dagens program. Du vill testa något nytt.

Annons