Måndag 4/2- torsdag 7/2

04 feb, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På måndagen får du en hel del frågor som berör ditt privatliv. Du blir lite arg eftersom du tycker att dina kollegor lägger sig i för mycket. Under tisdagen är det full fart från morgon till kväll. Det är många svåra frågor att ta ställning till så det gäller att du är pigg. Onsdagen och torsdagen handlar om att våga ta ut svängarna mer än vanligt. Visa att du är precis så driven som du vill ge sken av. På torsdagskvällen är det vännerna som står i fokus.

Oxen 20/4-20/5

Under måndagen och tisdagen får du chans att visa upp dina talanger lite extra. En av dina chefer har haft ögonen på dig och nu är det din chans att få glänsa. På tisdagskvällen ska du passa på att nätverka. Du har Venus i en ovanligt gynnsam position och det är ett bra tillfälle att skaffa sig kontakter. Under onsdagen dyker en gammal bekant upp. Det blir ett kärt återseende. På torsdagen tvingas du ta ställningen för eller emot en väns beslut.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen kan ett fråga som rör en viss arbetsuppgift orsaka en del problem. I grund och botten beror det på att du vill göra saker på ditt vis och har svårt att kompromissa. Under tisdagen är det bra om du är punktlig så du inte missar viktiga möten. Onsdagen är en bra dag för all form av fysisk träning. Under torsdagen satsar du på att var lite extra vänlig mot människor som du har svårt för. Det resultanter i att du gör en hel del av dina kollegor glada.

Kräftan 21/6-22/7

På måndagen ska du akta dig för att vara spydig. Det finns en indikation i ditt horoskop att du hamnar i konflikt i onödan den här dagen. Tisdagen blir mer harmonisk, du slappnar av och låter andra leda och fördela arbetet. Onsdagen kräver en hel del av dig. Se till att vara utvilad annars kan det hända att du jobbar för långsamt och får jobba över. Under torsdagen passar det bra att arbeta i grupp. Den här dagen behöver du stöd när du fattar beslut.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen väntar många goda nyheter. Du blir förvånad över hur positiv en av dina chefer är till ditt arbete. Du visste inte att du imponerat så mycket. Under tisdagen ska du undvika att utsätta dig för situationer där du tvingas fatta snabba beslut. Ditt problem den här dagen är att du har svårt att bestämma dig. Onsdagen och torsdagen blir stressiga, men givande dagar. Du har mycket att ge just nu tack vare Solens förhållande till ditt tecken.

Jungfru 23/8-22/9

Måndagen handlar främst om att våga lite mer än vanligt. Just nu kan du var lite försiktig när det gäller att ta för dig och det kommer att vara ett hinder när en eller fler möjligheter dyker upp. Tisdagen blir en rätt så produktiv dag där du får mycket gjort på kort tid. Inte så stimulerande kanske, men du är ändå nöjd med dig själv. Under onsdagen och torsdagen får du möjlighet att testa nya saker. Det kan hända att du deltar i någon form av undervisningen de här dagarna.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Måndagen är en bra dag att pröva dina vingar på. Du får mer frihet än vanligt och det ska du utnyttja till att testa en del av dina idéer. Under tisdagen eller onsdagen möter du en person som imponerar på dig. Han eller hon har mycket kloka saker att förmedla. Det här kan vara början en ny och givande vänskap. På torsdagen kan en vän eller familjemedlem råka ut för problem. Han/hon litar på att du ställer upp både med råd och med fysisk hjälp.

Skorpionen 23/10-21-11

Början av veckan blir rätt så krävande. Under måndagen och tisdagen ställer en kollega till med problem. Det handlar om att han/hon slarvar, med saker som borde gå på rutin och det orsakar mer arbete för alla hans/hennes kollegor. Tisdagen blir lite stressig. Det verkar som om din dag börjar senare än du planerat. Under torsdagen bör du undvika att göra av med pengar. Du har lätt för att spendera högre summor den här dagen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Måndagen blir rolig, annorlunda och väldigt, väldigt stressig. Det ställs höga krav på din närvaro och på din förmåga att organisera. Just nu påverkas du starkt av Jupiter vilket gör dig mer strukturerad än vanligt. Jupiter stå för små och stora utvecklingar och hjälper ditt tecken att tänka långsiktigt. Under resten av veckan följer du upp de saker som du påbörjar under måndagen. Det blir en givande vecka eftersom du äntligen känner att du börjar få kontroll på vardagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här veckan handlar till stor del om familjen och om ditt privatliv. Även ditt arbete får stå tillbaka för dina privata intressen. Under måndagen och tisdagen satsar du på att lösa en konflikt hemma. Det tar mycket kraft och inspiration från dig vilket gör att du presterar mindre bra på arbetet. Onsdagen blir mer balanserad även om ditt fokus fortfarande ligger utanför jobbet. På torsdagen vågar du pröva något annorlunda. Det blir blandade reaktioner på ditt tilltag.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Den här veckan tröttar ut dig mer än du vill medge. Det finns många krav, både utifrån och hemifrån. Du vill gärna vara alla till lags, men du inser att det inte kommer att fungera. Du måste prioritera vad det är som är viktigast, Under tisdagen eller onsdagen får du massor av positiv energi från Månen. Hon ger dig både fantasi och en förmåga att intuitivt förstå din omgivning. Torsdagen är en bra dag att avsluta påbörjade projekt. Du förbereder dig inför helgen.

Fiskarna 19/2-20/3

Under måndagen får du möjlighet att vara i fokus för en berömd persons uppmärksamhet. Det är både roligt och lite skrämmande på samma gång. Tisdagen blir en mellan dag där du riktar in dig på att få tråkiga saker gjorda. Under onsdagen bör du undvika att hamna i konflikt eftersom du har svårt att veta när det är dags att dra dig ur. På torsdagen handlar det mycket om kreativitet och om att våga synas.

Annons