Fredag 8/2 -söndag 10/2

08 feb, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du är lite för smart för ditt eget bästa den här fredagen. Du vill ställa dig in hos en kollega som av någon anledning är lite sur på dig. Tyvärr genomskådar han/hon dina försök och resultatet blir en ännu mer mosträvig arbetskamrat. Lördagen blir lugn och skön. Du tillbringar mycket tid med nära vänner eller med din närmaste familj. På kvällen väntar en överraskning. Under söndagen ska du undvika att hamna i bråk med en närstående.

Oxen 20/4-20/5

Just nu är du inte så kreativ som du skulle vilja vara. Bristen på värme och ljus har till slut tagit ut sin rätt och gör dig lite håglös. Under helgen kommer Solen in i en positiv aspekt och det kommer att hjälpa dig att må bättre. Undan för undan de närmaste dagarna kommer du att känna att din livskraft återvänder. Tänk på att du står i tät förbindelse med naturen så därför är det bra om du är utomhus några timmar varje dag. Sök dig ut i skogen där du kan suga åt dig mest energi.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen ställs en diskussion på sin spets. Du har länge irriterat dig på en bekant eller en kollega och nu kan du inte låta bli att ventilera ditt missnöje högt. Pesonen i fråga känner sig onödigt påhoppad och kan bli ganska verbalt elak. Lördagen handlar till stor del om nöjen. Det kan ligga en kortare resa den här helgen eller så roar du dig på hemmaplan. Under söndagen gör du av med mer pengar än du har råd med. Det blir en dyr, men rolig helg.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en del att stå till svars för den här fredagen. Till att börja med har du tagit dig friheter inom ett område som tillhör någon annan. Genom att trampa din kollega på tårna har du inte vunnit de fördelar som du hade hoppats på. Under lördagen kan du se fram emot en avslappnad stämning och många skratt. Oavsett om du arbetar eller är ledig så får du tid över att njuta. Söndagen tycks kretsa kring ett åtagande av något slag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Helgen handlar om att våga ta för sig lite mer än vanligt. Du har varit ganska omotiverad en tid, men nu känner du att du äntligen kan våga satsa lite mer. Under fredagen kan du upplevas som flirtig. Venus ger dig en sensuell utstrålning. Lördagen tycks mest handla om familjen eller nära vänner. Det blir en av de mest harmoniska dagarna den här veckan. På söndagen möter du en person som både skrämmer och fascinerar dig.

Jungfru 23/8-22/9

Fredagen blir lite udda. Du förväntas vara på flera ställen samtidigt. Hur du löser det här problemet är mycket beroende på hur kreativ du är. Under lördagen ägnar du dig gärna åt fysiska aktiviteter. Det kan röra sig om allt från en konstnärlig hobby till promenader, sport eller träning. På kvällen ägnar du dig gärna åt hemmamys. Söndagen blir lite stressig eftersom du är bortlovad på flera olika håll. Återigen får din fantasi fungera som lösningen på problemen.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du har på det hala taget en trevlig helg att se fram emot. På fredagen kan en kollega få dig att stressa fram ett projekt i onödan. Du blir irriterad eftersom du vet att du kunde ha utnyttjat den här tiden till något vettigare. Under fredagkvällen är du ovanligt social. Unna dig en riktigt sen kväll.  Lördagen blir både kreativ och krävande. Du sätter igång flera projekt som du vill bli klar med innan kvällen. Söndagen handlar om att var rätt person på rätt plats vid rätt tidpunkt.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här helgen blir bäst om du sänker dina förväntningar något. Under fredagen är du ovanlig aktiv och dina förslag imponerar på mer än en kollega. Lördagen är en bra dag att träffa släktingar på. Du är social och du har mer tålamod än vanligt. En person kritiserar din åsikt i en viss fråga men du har överseende med hans/hennes klavertramp. Under söndagen får du många roliga förslag på aktiviteter, problemet är att du känner dig hängig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Helgen kan bjuda på en hel del överraskningar om bara ser till att ha ett öppet sinne. Under fredagen får du medverka i något som du känner dig tveksam till. Det är viktigt att du står upp för dins känslor och säger ifrån om något är fel. Lördagen blir en bra dag att göra olika ärenden som du av en eller annan anledning halkat efter med.  Ett samtal från en vän få dig att börja funder a över semestern. Söndagen blir lite annorlunda. Du tvingas att konfrontera personer som du helst undviker.

Stenbocken 22/12-19/1

Du vet att du borde säga ifrån på skarpen till en person, men du orkar helt enkelt inte ta den här typen av diskussioner just nu. På fredagen dyker det upp et tillfälle för dig att visa upp en idé som du har utvecklat under en lång tid. Lördagen blir en ganska tråkig dag. Det finns massor av saker som du skulle kunna påbörja, men du orkar inte. Under söndagen får du ett samtal från en vän. Hon förmedlar goda nyheter som livar upp dagen.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Helgen handlar mer om dig än om din familj. För en gångs skull sätter du egna intressen i fokus och du struntar helt i familjens missnöje. Under fredagen blir du absorberad av ett roligt projekt. Risken är stor att du glömmer bort tiden och du kommer hem senare än du planerat. Under lördagen har du en hel del mindre projekt som du vill dra igång, tyvärr är varken din familj eller dina vänner på humör för att hjälpa till. Under söndagen är tålamod nyckeln till en bra dag.

Fiskarna 19/2-20/3

Under fredagen tar du tag i en hel del tråkiga uppgifter som du skjutit fram till nu. Det blir kanske inte en så inspirerande dag, men den blir produktiv. På kvällen är du för trött för att orka engagera dig i sociala aktiviter. Lördagen handlar om att ta ställning för eller emot en väns åsikt. Vanligtvis brukar du hålla dig neutral, men det accepteras inte nu. Under söndagen har du chansen att göra ett bra fynd om du tänker lite utanför ramarna.

Annons