Måndag 11/2- torsdag 14/2

11 feb, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att vara redo att rycka in där du behövs. Genom uppmärksamhet och charm kan du vinna många fördelar. Under tisdagen väntar ett test av något slag. Onsdagen och torsdagen är bra dagar om du vill utveckla och fördjupa dina kunskaper inom ett visst område. De här dagarna har du lätt för att ta till dig information. Du hanterar kritik på ett bra sätt. På torsdagen har du möjlighet att visa en vän vad han eller hon betyder för dig.

Oxen 20/4-20/5

Under måndagen oroar du dig för att du missbedömt en person. Tack vare att du är så rättvis kan du tänka om och ge den här kollegan en ny chans. Tisdagen blir livlig,  utmattande men samtidigt givande. Under onsdagen oroar du dig för mycket över en kollega eller en väns åsikter. Våga stå för vad du tycker och strunta i alla andra. Torsdagen fokuserar på detaljer. Du brukar ha ett oändligt tålamod, men inte idag. Du blir frustrerad när saker tar för lång tid.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6                     

Den här veckan handlar om att du måste våga se dina egna brister utan att göra en för stor sak av det. Under måndagen möts du av kritik. Det blir både ris och ros så det gäller att du hör både det som du gör bra och det som du kan förbättra. Under tisdagen hamnar du lätt i onödiga diskussioner. Mars gör ditt humör hetare än vanlig. Onsdagen och torsdagen passar bra att göra olika rutinuppdrag. Den här dagen har du inte så mycket fantasi, men du har massor av energi.

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen undviker du gärna att hamna i bråk med en kollega. Hans/ hennes humör är inte det bästa just nu. Tänk på att problemet rör hans/hennes privatliv, inte dig personligen. Tisdagen handlar mer om att hjälpa andra än att förverkliga sina egna idéer. Under onsdagen får du gärna vara extra kreativ. Den här dagen kan Månen få dig att skapa och förverkliga idéer ut över vanliga. Torsdagen blir både rolig och stressig. Du påbörjar mycket men har svårt att avsluta saker.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen tar du tag i en hel del jobbiga projekt. Genom att beta av de tyngsta arbetsuppgifterna i början av veckan får du frihet att göra roligare saker under onsdagen och torsdagen. Tisdagen handlar mycket om rutiner och om att du måste göra vara noga med detaljer. Onsdagen blir rolig, då testar du gränserna för din fantasi. Under torsdagen verkar en vän eller kollega få problem hemma. Du är en bra vän och ställer upp med goda råd.

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen kan du få flera bra idéer. Du är på riktigt gott humör eftersom du är populär och personer som du beundrar lyssnar på dig och respekterar din åsikt. På tisdagen chansar du lite väl mycket. Du tror att dina kollegor inte kommer märka om du fuskar, med det visar sig att du har helt fel. Onsdagen blir stressig eftersom du har svårt att hinna med både åtaganden på jobbet och privata intressen. På torsdagen kan du räkna med en del kritik.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Måndagen handlar om att lyssna på andra utan att själv ta för stor plats. Vanligtvis är det här inget problem för den diplomatiska Vågen, men just nu influeras du starkt av eld vilket gör att du gärna står i centrum. Under tisdagen vill du visa att du vågar vara lite vild. Du går ifrån dina vanliga rutiner och testar att gå över gränserna. På onsdagen har du lätt för att hamna i konflikt. Just nu är du väldigt stark i dina åsikter och du har att ta till dig en andra åsikt.

Skorpionen 23/10-21-11

Början av veckan blir ganska stressig. Mycket beror på att du har svårt att fokusera dig. Du påbörjar gärna saker, men tappar fort intresset och då blir det svårt att avsluta dem. Under onsdagen kan en kommentar från en kollega eller vän förstoras upp och resultera i både upprörda känslor och konflikt. Du ha tar saker väldigt personligt just nu . Torsdagen blir en bra dag eftersom du äntligen tycks få kontroll över ett problem som du tampats med under en längre tid.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen Ska du se upp så du inte gör misstag som att med det skrivna ordet eller med statistik att göra. Under tisdagen väntar ett besked av något slag. Det här beskedet kan underlätta en hel del. Onsdagen blir en kreativ dag där du kan få många nya idéer och utveckla en del rutinarbete så att det blir mer effektivt. Torsdagen blir en av de mest ansträngande dagarna den här veckan. Det gäller att du vågar vara bestämd även mot personer som inger respekt.

Stenbocken 22/12-19/1

Under måndagen förväntar du dig en hel del från dina vänner, men du får inte den backup som du vill ha. Tisdagen blir mer lättsam, skratt och värme förgyller en ganska tråkig vardag. Onsdagen handlar om att inte ge upp även om det känns motigt ibland. Du måste göra ditt bästa och utnyttja din naturliga envishet. Torsdagen blir både intressant och utmanande. Någon ställer höga krav på dina kompitens inom ett visst område.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Den här veckan blir utmanande på flera sätt. Du tvingas att vara både efterföljsam och ledande på samma gång. Det gäller att du använder dig av dina diplomatiska talanger när du har kontakt med personer i ledande ställning. Just nu influeras du av Månen vilket gör dig mer intuitiv än vanligt och hjälper dig att känna in din omgivnings humör. Måndagen och tisdagen blir stressiga dagar. Onsdagen och torsdagen handlar om att våga.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här veckan står för utmaningar och för säker stil. Du vill gärna sätt din personliga prägel på ditt arbete, men det är inte alltid du får den frihet du behöver. Just nu vill dina chefer att du håller dig inom givna ramar och att du inte blir för kreativ. Under måndagen känner du dig lite deppig. På tisdagen eller under onsdagen kläcker du nya idéer och du vet hur du ska kunna vara både kreativ och hålla dig till reglerna. Torsdagen handlar om vänskap

Annons