Fredagen 15/2- söndagen 17/2

15 feb, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du vet att du kommer få en hel del att göra del här helgen, men du väljer att gå upp i nuet istället för att stressa upp dig över morgondagen. Fredagen blir rolig och utvecklande. Humor och skratt kantar den här dagen. Under lördagen tvingas du ta itu med saker som du trycker är tråkiga, men som måste göras. Det blir en intensiv dag där du får mycket gjort. Tyvärr går din effektivitet ut över ditt humör och du kan upplevas som grinig. Söndagen blir lugnare. Äntligen kan du unna dig lite vila.

Oxen 20/4-20/5

Den här helgen blir både tråkig och rolig på samma gång. Under fredagen testar du nya idéer och du är nöjd med den respons som du får. Under lördagen tvingas du att vara social fast du egentligen skulle vilja vara ensam. Genom din naturliga charm lyckas du ändå få en trevlig dag och kväll. Lördagskvällen blir givande eftersom du äntligen få som du vill i en viss fråga. Under söndagen testar du en mängd olika idéer på dina vänner eller din familj. Responsen varierar, men du är glad ändå.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen vill du gärna visa upp dig lite extra. Det finns en person som du är attraherad av. Oavsett om det är en kollega eller en ytlig bekant så får du ett bra tillfälle att lära känna den här personen lite bättre. Lördagen handlar mer om att visa respekt för personer som har större integritet än vad du har. Din öppna personlighet rimmar illa med den här personen slutna lite buttra sätt, men ni måste ändå komma överrens. På söndagen får du goda nyheter.

Kräftan 21/6-22/7

Du håller hårt i dina pengar just nu eftersom du samlar till något speciellt. En av dina vänner/kollegor tycker du är snål, så det är bra om du förklarar varför du tänker så ekonomiskt. Under fredagen tycks en kollega vara frånvarande. Hans eller hennes arbete faller delvis på dig och det gör dagen extra stressig. Under torsdagen ska du passa på att visa någon du tycker om lite extra omtanke.   Söndagen handlar om att samla mod inför något du upplever som obehagligt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Fredagen blir bra, särskilt om du inte stressar för mycket. Under lördagen kan en vän få problem med sin partner och du ställer upp med en axel att gråta mot. Under lördagskvällen ska du passa på att träffa vänner. Du är på extra gott humör just nu tack vare Venus inflytande över ditt tecken. Under lördagen finns det möjlighet att du träffat en speciell person som imponerar både med sitt utseende och med sin charm. Söndagen ägnar du gärna åt utomhusvistelse.

Jungfru 23/8-22/9

Fredagen blir stressig eftersom du förväntas göra saker som ligger utanför ditt normala område. Under lördagen föredrar du att umgås med vänner framför familjen. Du går gärna ut och roar dig om ekonomin tillåter. Just nu har du lite dåligt med pengar så det blir ingen extra lyx vid sidan av det du måste köpa. Under söndagen får du hjälpa att komma igång med ett projekt som du halkat efter med. Du utmanas både i din kreativitet och i din förmåga att tänka logiskt.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Den här helgen handlar främst om vila även om fredagen kan upplevas som lite stressig mellan varven. Under fredagskvällen passar det bra att överraska familjen eller en nära vän med en god middag. Lördagen bjuder på ändrade planer vilket ger dig den där chansen att verkligen slappa. Du njuter av att göra ingenting och det blir en riktigt skön dag. Unna dig god mat och trevlig underhållning. Under söndagen hälsar du gärna på en släkting eller vän.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här helgen blir överraskande lugn. Du inser redan på fredagskvällen att en hel del av dina inplanerade aktiviteter måste skjutas upp. Det kan vara du eller någon annan som har blivit sjuk. Lördagen handlar mer om att du ska ta hand om dig själv än att du ska aktivera dig. Unna dig en tidig kväll med lite extra god mat framför tv. Även om du känner dig rastlös är det bra om du försöker att koppla av. Den här pausen behövs för att balansera din stressiga vardagen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under fredagen ska du inte låta en kollega lura dig på uppgifter som du skulle tycka om att göra. Den här personen verkar snäll, men kan vara lite falsk mellan varven. Han eller hon sätter alltid sina egna intressen i första rummet. På lördagen bör du vara flexibel. Om du bjuder till och ställer upp på något som egentligen inte intresserar dig kommer du att märka att en helt ny värld öppnar sig. Du inser plötsligt vad det är du missat. Under söndagen får ett samtal dig att fundera över ditt arbete.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en del saker att ta tag i, men inget som kommer att ta allt för mycket av din fritid i anspråk. Lördagen blir din helt och hållet. Då kan du ägna dig åt saker som intresserar dig snarare än åt saker som du måste göra. En vän påminner dig om ett löfte som du gett honom/henne. Kanske är det dags att infria det nu. Under lördagskvällen kan du välja mellan att träffa vänner eller ta det lugnt hemma. Vad du än gör så har du en trevlig kväll att se fram emot. Söndagen innefattar vissa plikter.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du är säker på att vinna ett visst stöd från en person i din närhet. Du har länge räknat med att den här personen ska backa upp dig så därför blir du förvånad när stödet uteblir. Det har hänt något med er relation som gör att den här personen känner sig befriad från sitt löfte. Under lördagen passar du på att ägna dig åt en hobby. Jupiter bidrar till eftertänksamhet och gör att du behöver få vara ifred. Under söndagen tycks det vara saker inom familjen som bör redas ut innan de eskalerar.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här helgen handlar om att njuta och koppla av. Det blir en skön ledighet där dina fritidsintressen och lite själavård står på menyn. Under fredagen kan en diskussion urarta och orsaka gnabb mellan dig och en kollega. Under lördagen njuter du av att ta dagen som den kommer och skämma bort dig själv lite extra. Söndagen passar bra att förbereda kommande vecka. Du har en del projekt som du borde planera så att starten på veckan blir effektiv.

Annons