Måndag 18/2- torsdag 21/2

18 feb, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att ta rätt beslut. Många av uppgifterna du gör under dagen kräver att du är fokuserad. Under tisdagen ger Månen ditt tecken lite mer kreativitet och du känner för att skapa nya saker. Onsdagen blir stressig eftersom du har tagit på dig uppgifter som egentligen inte ligger på ditt bord. På torsdag kan ett möte störa din arbetsrytm. Du har svårt att fokusera efter all ny information som du får. Du behöver tid att smälta de här nyheterna.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir givande eftersom du får beröm för din snabbtänkthet och du känner dig duktig. Under tisdagen har du lätt för att hamna i konflikt. Du känner dig otillräcklig och det gör dig på dåligt humör. Under onsdagen ska du passa på att vara utomhus så mycket som möjligt. Du mår bra av att vistas i frisk luft. Under torsdagen kommer den in solenergi i ditt tecken och det hjälper dig att fokusera. Du känner dig ovanligt utvilad och inspirerad den här dagen.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under början av veckan är det bra om du är uppmärksam på en kollega som har visat sig opålitlig vid tidigare tillfällen. Han eller hon försöker vinna fördelar på din bekostnad. Under tisdagen inser du att ett rykte som du hör faktiskt kan vara sant och det kan komma att påverka din framtid. Onsdagen och torsdagen blir stressiga dagar. Det gäller att våga be om hjälp när du känner att du inte hinner med. Ansvaret ligger hos dig. Under onsdagskvällen passar det bra att träffa vänner.

Kräftan 21/6-22/7

Du vet hur du ska lägga fram ett förslag så att det ska tas väl emot. Genom en blandning av logiska argument och charm lyckas du får med de flesta på din sida. Den här talangen får du användning av under början av veckan. På tisdagen kan ett mindre bakslag orsaka förseningar. Onsdagen blir stressig men givande. Privat har du åtagit dig flera olika saker och det är tveksamt om du hinner med allt du planerat. Torsdagen är en bra dag för pappersarbete.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Måndagen blir riktigt seg. Du har svårt att komma igång, särskilt som en del av sakerna du bör göra är riktigt tråkiga. Under tisdagen får du en lysande idé som mottas varmt av din familj. Onsdagen handlar om pengar och om hur du ska kunna förbättra din ekonomi. Du har en del funderingar på extra arbete, men frågan är hur mycket tid du kan avvara från din familj. På torsdagen ska du undvika att diskutera saker som berör ditt privatliv med en chef eller en kollega.

Jungfru 23/8-22/9

Både måndagen och tisdagen blir givande på flera olika sätt. Du får komplimanger som värmer, både beträffande ditt trevliga sätt och din arbetsinsats. Under onsdagen ska du inte bli besviken om du får ett negativet svar på en viss fråga. Som det ser ut nu är tiden inte mogen för den här typen av förändringar. Ha tålamod, din chans kommer fortare än du anar. När det gäller en släkting bör du vara bestämd. Den här personen tenderar att ta mer än han/hon ger.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen får du en hel del trevliga förslag rörande kommande vecka. Se till att inte boka in för mycket på fritiden. Ditt horoskop antyder att det är bra om du är flexibel eftersom du kan förvänta dig det oväntade, särskilt i slutet av veckan. Under tisdagen är det bra om du fokuserar på detaljer. På onsdagen ska du se upp så att inte ditt habegär lurar dig att göra dåliga affärer. Under torsdagen får du en fin komplimang av en vän eller en kollega.

Skorpionen 23/10-21-11

Månen gör dig mer nyanserad och får dig att intuitivt förstå personer som du brukar ha svårt för. Du får en insikt i hur andra människor tänker tack vare Månens påverkan. Under måndagen kommer den här nya förmågan väl till pass. På tisdagen tycks du vilja byta något. Det kan röra sig om en uppgift eller en sak, du känner att du behöver omväxling. Onsdagen blir en krävande dag, särskilt för tidigt födda Skorpioner. Under torsdagen tvekar du mycket.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här veckan handlar till stor del om att vilja märkas. Du är trött på att andra tar stor plats och att du hela tiden får stå i skuggan av deras prestationer. Nu vill du visa upp dina talanger och få beröm för dina idéer. Under måndagen och tisdagen tycks du vinna gehör för en idé som du har. Under onsdagen dyker oväntade problem upp och du måste tänka om i en viss fråga. På torsdagen finns det risk att du och en bekant eller kollega hamnar i konflikt. Ni har väldigt olika åsikter.

Stenbocken 22/12-19/1

Under början av veckan tar du stora risker för att vara du. Vanligtvis så kör du med säkra kort, men nu påverkas du av bland annat Mars vilket gör dig både mer våghalsig och mer aggressiv än vanligt. Tisdagen och onsdagen passar bra för arbete som inte kräver så stor koncentration. Dina tankar är på annat håll de här dagarna. Torsdagen blir en ganska stressig dag där du får fler uppgifter än du hinner med. Du måste lära dig att prioritera rätt om du ska hinna hem i tid.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Under måndagen och tisdagen tar du det ovanligt lugnt. Du har svårt att stressa just nu och det irriterar en kollega som hela tiden försöker höja tempot på arbetet. Under tisdagskvällen träffar du trevliga människor som inspirerar dig på ett eller annat sätt. Onsdagen blir en ganska tråkig dag där möten eller arbetsuppgifter är ett måste som inte ger särskilt mycket. Torsdagen handlar om att svara på en fråga. Ta dig tid att fundera igenom vad det är du vill innan du ger ditt svar.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen blir en ganska jobbig dag eftersom du saknar inspiration, trots att dina arbetsuppgifter kräver att du ska komma med nya idéer. Har du möjlighet ska du försöka komma bort från din invanda miljö under tisdagen. Att se nya saker kommer att inspirera dig till stordåd. På onsdagen kan en näbbig kollega eller granne får dig på dåligt humör. Den här personen har en tendens att krypa in under skinnet på dig. På torsdagen bör du följa ditt hjärta.

Annons