Fredag 22/2- söndag 24/2

22 feb, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen blir du arg för att du inte får göra en sak som du vill testa. Tänk på att du kanske inte är mogen för den här typen av uppgifter ännu. Tålamod är tyvärr inte din största dygd, men just den här dagen måste du visa att du kan vänta. Lördagen blir en rolig och inspirerande dag där du träffar både familj och vänner. Har du möjlighet tillbringar du gärna dagen lång borta från hemmet. Du behöver miljöombytet för att kunna tänka. Under söndagen får du goda nyheter.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir både jobbig och givande på samma gång. Du råkar i luven på en person du tycker om och det tar emot att be om ursäkt eftersom du anser att du inte gjort något fel. Det positiva med fredagen är att du har en massa bra idéer och att du får beröm från någon du beundrar. Lördagen blir rolig och lite annorlunda. Du är gärna utomhus om vädret är fint. Söndagen blir en härligt slö dag och fokuserar på trevligt umgänge och god mat.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen får du inte tveka om du ska vinna fördelar i ett elakt spel. Det var inte du som startade den här konflikten så du behöver inte vara den som avslutar den. Under lördagen har du en hel del stora planer, men frågan är om du kommer orka genomföra dem. Det verkar som om du mår lite si så där. Risken är stor att du tar ut dig om du sätter igång med för stora projekt. Du borde unna dig en helg med mycket vila istället. Under söndagen testar du gränserna för din förmåga inom ett visst område.

Kräftan 21/6-22/7

Fredagen blir rolig och kamratlig. Du arbetar inte så fort som du skulle kunna, utan fördrar att vara social och knyta kontakter istället. Under lördagen kan du och en familjemedlem komma på kant med varandra. Egentligen är den en bagatell som startar upp den här konflikten, men båda är för stolta för att be om ursäkt. Under söndagen finns det goda möjligheter till idrott eller utomhusaktiviteter. Du mår bra av att röra på dig den här dagen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Helgen blir roligare än du trodde för ett par dagar sedan. Under fredagen kan du få problem med att hålla tiderna. Du måste planera saker med marginal för att inte komma försent. Lördagen handlar om träffa människor du älskar. Det blir en lugn och skön dag där värme och omtanke styr det mesta du gör. Under söndagen tar du tag i en del problem som har med ekonomin eller hemmet att göra. Du är organiserad och du får mycket uträttat.

Jungfru 23/8-22/9

Du vill gärna smita lite tidigare på fredagen så därför blir du irriterad när en person medvetet sinkar dig så att du kommer ifrån senare än planerat. På kvällen vill du bara ta det lugnt med familjen. Under lördagen är det främst ett åtagande av något slag som står i centrum för din uppmärksamhet. Det här är ett löfte som du inte kan smita undan längre. Under söndagen satsar du gärna på att vara hemma och vila. Du behöver få slappna av minst en dag den här helgen.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under fredagen får du gärna visa upp dina förmågor lite extra. Just nu tar din charm udden av din vilja att glänsa och det gör att dina kollegor accepterar mer från ditt håll. Lördagen blir ganska tråkig efter den livfulla fredagen. Det gäller att kunna varva ned och ta det lugnt ibland. Under kvällen verkar det bli både god mat och trevligt sällskap. På söndagen få du ett samtal från en vän som du inte sett på länge. Det blir många skratt och roliga minnen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du satsar på att vara först på jobbet den här fredagen. Det finns en chans som du vill ta, men då gäller det att du visar vad du går för. Det blir en ganska intensiv dag där alla försöker armbåga sig fram till de bästa fördelarna. Under lördagen är det många vänner som vill träffa dig, men frågan är om du orkar. Det har varit en intensiv helg och du kan behöva varva ned lite.  Under söndagen ägnar du dig gärna åt något som har med hantverk att göra. Det kan vara allt från att baka till att måla.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under fredagen ska du inte tveka att satsa lite extra krut för att imponera på en chef. Den här chefen kan komma att avgöra en hel del som har med din framtid att göra så det är bra att visa upp sig från sin bästa sida. Under lördagen tycks du arbeta på ett eller annat sätt. Hela dagen ser aktiv ut och på kvällen är du trött men ändå på humör för att träffa folk. Venus gör dig väldigt social just nu. Söndagen ägnar du åt familj eller släkt. Det finns en anhörig som behöver din uppmärksamhet.

Stenbocken 22/12-19/1

Under fredagen inträffa något som förändrar dig vardag. Det handlar om en uppgift som förändras eller en person du möter. Det blir en lite omtumlande och känslomässigt jobbig, men intressant dag. Under lördagen är du gärna med familjen. Du söker stöd och uppmuntran hos de personer som står dig närmast. Just nu är ditt självförtroende lite svagt och du vill gärna få extra uppmuntran. Under söndagen passar det bra att åka iväg och träffa vänner eller aktivera dig utomhus.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du är trött på det mesta som har med ditt liv. En kombination av flera drivande faktorer späder på ditt naturliga rastlösa anlag och gör dig missnöjd med det bästa. Ett sätt att gå runt den här påverkan är att hitta små saker som ger dig en känsla av frihet. Det kan vara utflykter eller någon hobby som du har helt för dig själv. Minst en dag den här helgen bör du ägna åt något som hjälper dog att få tillbaka din optimistiska syn på vardagen. Under söndagen finns det något du inte får glömma.

Fiskarna 19/2-20/3

Under fredagen kommer det upp ett känsligt ämne på arbetet. Det gäller att du använder din intuition och känner in de människor du har omkring dig så att du inte trampar på några ömma tår. Under lördagen kan en granne eller bekant få dig ur balans. Han eller hon kommer med ett saftigt påstående som får dig att börja tvivla på din förmåga att läsa människor. Söndagen blir en roliga och kreativ dag med inriktning på det praktiska. Du får en hel del nyttigt gjort samtidigt som du har riktigt roligt.

Annons