Måndag 25/2 – torsdag 28/2

25 feb, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen tvekar du när du ställs inför ett problem. Sanningen är att du inte riktigt vet hur du ska tackla den här formen av problematik. Under tisdagen satsar du hårt på att vinna fördelar framför en annan arbetskamrat. Du kanske går ut lite väl hårt och risken är att du och din kollega blir osams. Under onsdagen får du massor av beröm från en vän och det värmer gott. Torsdagen handlar om att nå de mål som du har satt upp.

Oxen 20/4-20/5

Under början av veckans utmanas du både mentalt och fysiskt. Ett stressigt tempo tvingar dig att tänka snabbt och fatta en del tuffa beslut. Under tisdagen ifrågasätts ditt omdöme, men som tur är har du svar på tal och kan markera att den här typen av påhopp inte är okej. Onsdagen och torsdagen blir trevligare. Då lättar det värsta trycket och du kan slappna aven aningen. Under torsdagskvällen kan en rolig överraskning vänta.

Tvillingarna 21/5-20/6

Annons

Måndagen och tisdagen handlar till stor del om att våga ta för sig på både jobbet och på hemmaplan. Genom att visa att du faktiskt är benägen att stå upp för dina rättigheter så vinner du fördelar. Under tisdagskvällen lyckas du med något som du har velat åstadkomma tidigare, men som du av någon anledning inte klarat av. Onsdagen och torsdagen handlar om många olika saker. Du utmanas hela de här dagarna och det gäller att du är vaken och att du klarar av att ha ett högt tempo.

Kräftan 21/6-22/7

Du får en ganska lugn start på vecka men sedan trappas tempot upp undan för undan. Under mitten av den här perioden är det riktigt stressigt och du tvingas att prioritera för att hinna med. På måndagen behöver du inte fundera så mycket utan det mesta går på rutin. Under tisdagen och onsdagen är du stressad, men inte mer än att du klara av det. Under torsdagen har du svårt att hinna med utan att ta till hjälp utifrån.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

På måndagen får du vara försiktig så du inte avslöjar en hemlighet av misstag. Under tisdagen får du ansvara för något som är värdefullt. Det gäller att du inte missbrukar det här förtroendet. Onsdagen handlar om att vara första man på plats i ett visst sammanhang för då kan du vinna fördelar som du har med under en lång tid framöver. Torsdagen ser lit flirtig ut. Du tycks ha ett gott öga till en kollega eller någon som du träffa i arbetet.

Jungfru 23/8-22/9

Du svarar upp till många förväntningar just nu och det gör att kraven på vad du ska prestera höjs. Även om du gör ditt bästa under veckan så kommer du att stöta på problem som du inte kan lösa om du inte tar till hjälp utifrån.  På måndagen och tisdagen ska du köra på i ditt eget tempo efter ditt eget huvud. Då kommer du att omedvetet imponera på viktiga personer. Under onsdagen är det bra om du försöker visa upp en lite mer social sida. På torsdagen ska du undvika att lyssna på skvaller.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Den här veckan tycks handla om en resa av något slag. Det kan vara en mental resa där du utvecklas under några dagar för att slutligen genomgå en metamorfos och stiga ut som en fjäril från en puppa. Det kan också röra sig om en verklig resa som ger dig en mängd nya intryck och lärdomar. Under början av veckan tycker du att du har svårt att smälta allt nytt som du ser. Både måndagen och tisdagen blir långa dagar. Hela onsdagen handlar om möten. Torsdagen blir en riktigt givande dag.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här veckan blir riktigt krävande. Solen saknas i ditt horoskop och det gör att du känner dig ovanligt trött. Du måste ständigt kämpa för att du dig ur sängen på mornarna. En sådan här påverka på tecknet kan vara fruktansvärt jobbig men den håller bara i sig under några dagar eller max en till två veckor. I ditt fall ser det ut som en kortare prövning och dina krafter borde återvända fram emot torsdagen. Våga erkänna för dig själv att du inte är på topp och sänk kraven på dig själv.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här veckan blir en riktig utmaning, särskilt för Skyttar födda tidigt i tecknet som påverkas av samma solenergibrist som Skorpionen. Under måndagen och tisdagen gäller det att ta en sak i taget och inte stressa upp sig över bagateller. Under onsdagen är det bra om du ägnar dig åt saker som du tycker är roliga. Du kommer att hålla ett högre tempo om du känner dig inspirerad. Torsdagen blir en ganska bra dag då du känner dig utvilad och du klarar av att ta tag i tråkiga uppgifter.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir rätt så lugn och du kan ägna dig åt att starta upp olika projekt. Under tisdagen kan det hända att du stöter på problem som ha med okunskap att göra. Det här dilemmat löser du bäst genom att kolla upp fakta och att inte slarva med detaljer. Under onsdagen och torsdagen skänker Venus ditt tecken en varm utstrålning. De här dagarna charmar du alla som du möter under de här dagarna. Även helgen ser ut att påverkas av Venus inflytande.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Början av veckan blir bra om du undviker att irritera dig på personer i din närhet. Under tisdagen får du möjlighet att vara med som något unikt, och på sätt och vis lite skrämmande. Det gäller att våga bjuda på sig själv de här dagarna. Under onsdagen ställer du upp på en annan person och han eller hon blir extra glad över din omtanke. Torsdagen blir stressig. Ditt problem är att du har startat så många saker att du inte hinner avsluta dem i rimlig tid.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen och tisdagen blir ganska stressig och du måste hela tiden se till at ligga steget före alla andra. På något sätt har du hamnat i en situation där alla vänder sig till dig för att få någon form av ledarskap. Det kan vara att du har större kunskaper än dina kollegor inom det här området. På onsdagen förväntas du vara på plats först i något sammanhang. Att passa tiden är inte din starkaste sida så se till att vara ute i god tid. På torsdagen ska du unna dig en belöning.

Annons