Fredagen 1/3- söndagen 3/3

01 mar, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen är festlig och du umgås med människor som du uppskattar. Under fredagskvällen äter du gärna lite extra god mat tillsammans med någon som du tycker om. Venus gör ditt tecken keligt och du tyr dig gärna till personer som du gillar. Du levererar gärna både oväntade kramar och pussar den här helgen. Som singel finns det goda chanser att möta någon som kan komma att stå dig nära under en tid. Det kanske inte blir ditt livs kärlek, men den förgyller våren.

Oxen 20/4-20/5

Den här helgen handlar om att vara social och att bjuda till. På fredagen är du stressad, men du måste ändå försöka att le och vara glad annars kommer du göra en kollega mycket besviken. Under lördagen passar du på att unna dig lite egen tid. Det är så sällan du tar dig den här friheten att du nästan glömt bort vad det är du tycker om att göra. Lördagskvällen handlar om möten, både med okända och med vänner. Under söndagen tycks det vara kalas eller ett firande av något slag.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Fredagen blir riktigt lyckad, du verkar vara bortbjuden på fest eller något liknande. Under kvällen möter du en person som kommer att både överraska och roa dig. På lördagen är det bra om du unnar dig att vara lat. Du behöver dagar där du får vara ifred och ta det lugnt. Låt dig inte luras ut på aktivitet av ivriga vänner. Söndagen tycks handla om din privata ekonomi. Det se ut som du lägger upp en plan för någon form av sparande.

Kräftan 21/6-22/7

Under den helgen ska du unna dig riktigt mycket vila. Ditt tecken ser slitet ut och behöver lugn och ro för att komma i balans. Du söker svaret på en fråga och under den här helgen ska du unna dig att söka lite mer djuplodande inom det här området. Lördagen är också en bra dag att träffa äldre personer. Det lugna tempo och deras livsvishet rimmar bra med ditt humör. Under söndagen kan ett visst påstående göra dig upprörd. Det handlar om att du medvetet skulle slarva med viktiga saker.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här helgen har du planerat mer aktiviteter än du borde. Du känner dig stressad redan på fredagen för hur du ska hinna med allt som du lovat att göra. Under lördagen kan du räkna med ett högt tempo och en hel del stress. Du kanske inte har så roligt som du hoppats på, men många av de här sakerna gör du för att glädja andra snarare än för att ha rolig själv. På söndagen kan du varva ned något. Även som det finns saker du måste göra så är de betydligt färre än under lördagen.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en bra helg som tycks starta redan på fredagen. Kanske har du tagit ledigt den här dagen eller så unnar du dig en lugn dag på jobbet. Kvällen ser ut att bli både varm och inspirerande. Du möter människor som du älskar. Lördagen handlar om att våga visa din äkta känslor i ett sammanhang där du är sårbar. Du kommer att upptäcka att det inte är så farligt att vara mer öppen med hur du känner dig. Söndagen blir på många sätt den mest inspirerande dagen den här veckan.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under fredagen vågar du vara både arg och grinig. Normalt sett håller du dina känslor för dig själv eftersom du inte gillar att skapa disharmoni i en grupp, men nu anser du att du har rätt att få vara på dåligt humör. Under fredagskvällen muntrar en vän upp dig och den blir en bra avslutning på arbetsveckan. Lördagen blir en ganska lugn historia och hemmet och privata intressen står i fokus för din uppmärksamhet. Under söndagen ska du undvika fysisk träning och sport.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vill gärna visa någon som står dig nära lite extra omtänksamhet. Det kan vara en god middag eller en kortare resa. På fredagen har du lätt att råka i konflikt med äldre personer. Du måste försöka hålla tina tankar för dig själv. Lördagen tycks gå i kärlekens eller vänskapens tecken. Det blir en underbar dag där du känner dig omhuldad och älskad. Under söndagen bör du vara extra uppmärksam på detaljer som rör ekonomin. Det kan finnas tecken på att något är fel.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under fredagen får du möjlighet att visa dina kollegor att du är en person att räkna med. Du känner dig som en i gruppen och du har riktigt roligt den här dagen. Under lördagen är det ett åtagande som kommer ta upp den största delen av dagen. Du är tvungen att lägga både energi och engagemang i ett projekt som egentligen inte intresserar dig. Du gör det för någon annans skull. Under söndagen har du möjlighet att stifta fred med en bekant som du råkat i luven på.

Stenbocken 22/12-19/1

Under fredagen vill du inte vara i centrum för någons uppmärksamhet. Du trivs bättre med att hålla dig i bakgrunden och iaktta andra personers beteende. Under lördagen erkänner du ett misstag som du gjort. Det är egentligen inget stort misstag, men någon som står dig nära blir besviken på att du försökt dölja sanningen. Under söndagen passar du på att uppdatera dig på dina vänners aktiviteter. Finns det tid tar du gärna en fika eller en långpromenad med en kompis.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Den här helgen blir ganska intensiv eftersom du vill få så många olika saker gjorda. Hela helgen tycks kantas av barn eller yngre människor. Under fredagen tackar du nej till ett frestande erbjudande. Du vet att du inte kommer att hinna med det här åtagandet hur roligt den än verkar vara. Under lördagen är det familj eller närstående som får din odelade uppmärksamhet. Det blir en dag kantat av glada skratt. Under söndagen passar du gärna på att ägna dig åt sport eller träning.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vill väldigt mycket just nu och det gör att du har svårt att separera arbetet från fritiden. Resultatet blir att du ofta jobbar över med olika projekt bara för att du tycker att det är kul. Under fredagen finns det en risk att du kommer hem senare än du planerat. Lördagen handlar om att våga göra ingenting. Unna dig en dag där du tar en timme i taget utan att bestämma något i förväg. Det kommer att göra dig gott. På söndagen undviker du en jobbig släkting.

Annons