Måndag 4/3 - torsdag 7/3

04 mar, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-20/4

Under måndagen försöker du uppväga ett misstag som du gjort. Tyvärr så lyssnar inte din vän eller kollega på dina ursäkter. Tisdagen passar bra att knyta kontakter. Du möter många nya människor den här dagen. Under onsdagen är det full fart som gäller. Då är det mycket som sker på jobbet och det gäller att du inte hamnar efter. Torsdagen passar bra för alla typer av fysiska aktiviteter.

Oxen 21/4-21/5

Måndagen blir ganska tråkig. Mycket handlar om rutin och om att göra saker för att de måste göras snarare än för att det är roligt. Under tisdagen väntar en positiv överraskning. Det är ett besked som gör dig glad. Under onsdagen ska du passa på att ge dig själv lite egen tid. Om du unnar dig det så kommer ditt humör att förbättras avsevärt. Under torsdagen testar du gränserna för din kreativitet.

Tvillingarna 22/5-21/6

Du vet vad du vill, men du vet inte hur du ska förmedla den här visionen till dina arbetskamrater. Försök att vara tydlig med vad det är du vill uppnå och hur ni kan komma dit tillsammans. Under tisdagen och onsdagen kan du uppleva jobbet som stressigt. Se till att inte slarva med dina raster de här dagarna.. Du behöver få komma ifrån mellan varven. Under torsdagen verkar en vän ha problem som hon vill att du hjälper henne med.

Annons

Kräftan 22/6-22/7

Måndagen och tisdagen blir rätt så sega dagar. Det finns en massa saker att göra, både på jobbet och privat, men du har svårt att fokusera dig och dina tankar glider hela tiden iväg. Du får ett samtal under onsdagen som förändrar dina planer inför helgen och tvingar dig att tänka om när det gäller planeringen för slutet av veckan. Torsdagen handlar om att visa respekt inför människor som vet mer än vad du gör.

Lejonet 23/7-23/8

Mycket den här veckan tycks kretsa kring din ekonomi på ett eller annat sätt. Du känner dig tvungen att fatta en del tuffa beslut som rör din vanligtvis slösande vardag. Det ser ut som du sparar till en resa eller dyrare inköp. Under början av veckan är du på rätt så dåligt humör men det lättar fram emot onsdagen då den här temporära påverka försvinner ur ditt horoskop. Torsdagen är bästa dagen att träffa vänner. Då är du som mest social.

Jungfrun 24/8-23/9

Annons

Den här veckan gör du rätt i att undvika att fatta dramatiska beslut rörande din framtid. Just nu har du ett oroligt drag över ditt tecken som gör att du gärna agerar på impuls och det kommer inte att bli så bra på sikt. Under tisdagen finns det risk att du råkar i gräl med en kollega. Onsdagen handlar om att vara taktisk och tänka framåt. På torsdagen väntar en hel del arbete, men också en hel del skratt.

Vågen 24/9-23/10

Du har svårt att se nödvändigheten med att göra som din chef säger till dig just nu. Du lyssnar, nickar och gör ändå det som du själv tycker är bäst. Det här envisa draget får du från jord och det kommer att påverka ditt tecken under en längre tid. Tisdagen och onsdagen är bra dagar att fynda på. Då har du näsa för allt som är ovanligt. Under torsdagen ska du passa på att överraska en vän.

Skorpionen 24/10-22/11

Du ser fram emot att få träffa nya människor den här veckan och det gör att ditt humör är på topp. Både måndagen och tisdagen tycks handla om att lära sig nya saker och om att förändra sin vardag. Under onsdagen testar du en teori som du har och den verkar stämma bra. Torsdagen handlar om hårt arbete och det blir en alldeles för sen kväll.

Annons

Skytten 23/11-21/12

Du har svårt att säga nej till en kollega som alltid lyckas charma till sig allt han vill ha. Även den här veckan faller du till föga för hans smicker och gör mer än din beskärda del av arbetet. Under tisdagen blir du arg på en vän för att hon inte lyssnar på dig. Onsdagen handlar om att samarbeta med människor du inte känner. På torsdagen kan du få en lysande idé som hjälper dig att effektivisera din vardag.

Stenbocken 22/12-20/1

Under måndagen och tisdagen ska du passa på att lyssna på människor som kan hjälpa dig att utvecklas. Även om du gillar att göra ditt eget race så är det bra att kunna samarbeta mellan varven. Stenbocken är känd för att jobba solo och kan ha svårt för gruppaktiviteter, en färdighet som du får chansen att öva upp den här veckan. Under onsdagen lyckas du verkligen glänsa inom ett visst område. Torsdagen passar bra till att utveckla och förbättra saker.

Annons

Vattumannen 21/1-19/2

Under måndagen och tisdagen kan du ha det lite tungt. Det finns mycket du ska göra på jobbet och mycket som du förväntas ta tag i hemma. Under onsdagen blir den enklare, då får du oväntad hjälp från en vän som du inte sett på ett tag. Under torsdagen ändras något som har med sommaren och din semester att göra. Här gäller det att vara flexibel.

Fiskarna 20/2-20/3

Måndagen är en bra dag att starta upp projekt som du vet kommer att ta lite längre tid. Var inte rädd för att be om hjälp eller lyssna på en kollegas åsikt om ditt sätt att lägga upp arbetet. En ny synvinkel på ett gammalt problem kan vara den perfekta lösningen. Under tisdagen och onsdagen gör du gärna din röst hörd. Du har massor av idéer som du vill förmedla. Under torsdagen väntar en hel del detaljarbete så då gäller det att inte slarva.

Annons