Måndag 11/3- torsdag 14/3

11 mar, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

 

Väduren 21/3-20/4

Den här veckan handlar om att agera utifrån någon annans behov än ditt eget. Det blir en skön start på veckan, med sedan accelererar tempot och det blir stressigt. Under tisdagen bör du inte lyssna för mycket på skvaller. Onsdagen handlar om att vara ärlig även om sanningen gör ont. På torsdagen får du flera roliga uppdrag som du utför med en inspirerande glädje.

Oxen 21/4-21/5

Den här veckan är upptakten till något nytt. Måndagen blir lugn, men redan på tisdagen ökar tempot avsevärt och du måste vara väldigt noga så att du inte slarvar med detaljer. Under onsdagen och torsdagen tycks du vilja prestera mer än dina kollegor. Du får extra energi från Solen som hjälper dig att öka en växel när tempot stiger. Tyvärr har inte sina kollegor samma astrologiska förmån.

Tvillingarna 22/5-21/6

Det blir en bra inledning på veckan. Du fokuserar på rätt saker och ditt engagemang är medryckande. Se bara upp så att inte en kollega utnyttjar din snällhet och får dig att göra hans/hennes jobb. Under tisdagen eller onsdagen ska du inte vara rädd för att visa upp dina talanger. Du har möjlighet att imponera de här dagarna. Under torsdagen tycks ett projekt gå i stöpet och du får börja om från början.

Annons

Kräftan 22/6-22/7

Det här blir en intressant vecka med betoning på utomhusaktiviteter och inlärning. Du tycks suga åt dig kunskap just nu så därför passar det bra med kurser och utbildningar av alla slag. Under tisdagen kan ett samtal få dig att börja undra om du har haft fel beträffande en viss person. Torsdagen blir en lagom aktiv dag där vänskapen sätter tonen. Du lär dig mycket om dig själv och om andra den här dagen.

Lejonet 23/7-23/8

Just nu fokuserar du på fel saker. Försök att vara mer positiv, även om det är svårt. När du blir negativ så minskar din lust till allt och det märks på ditt arbetsresultat. Om det är en viss person som irriterar dig och får dig på dåligt humör så ska du försöka att undvika honom och henne helt den här veckan. Månen gör dig extra känslig och det finns en risk att du säger saker som du kommer att ångra. Under onsdagen eller torsdagen bör du vara försiktig med pengar.

Annons

Jungfrun 24/8-23/9

Det blir en ganska intensiv start på veckan och det gäller att du vilat upp dig ordentligt i helgen. Om du är trött kommer att du göra många misstag och det leder till onödigt arbete. Under tisdagen bör du undersöka en rykte som du hört. Sanningen är mer skrämmande än du föreställt dig. Under onsdagen kan du hjälpa en vän genom att vara brutalt ärlig mot honom/henne. Under torsdagen har du ganska roligt. Energin från Mars gör dig mer självsäker än vanligt.

Vågen 24/9-23/10

Under måndagen laddar du med massa idéer. Frågan är om dina kollegor är lika engagerade som du är. Risken är stor att det blir du som får avsluta alla projekt själv och det är kanske inte så roligt. Under tisdagen väntar goda nyheter. Onsdagen handlar om att ha tålamod, både med dig själv och med andra. Under torsdagen vinner du mycket på att vara drivande i en viss fråga. Våga väcka frågor som är obekväma.

Annons

Skorpionen 24/10-22/11

Det blir en ganska häftig start på veckan. Du drivas in i ett nytt förhållningssätt som rimmar illa med din personlighet. Under tisdagen ifrågasätter du en auktoritet. Det kan vara en förälder eller en chef. Onsdagen är bra om du vill prova på nya saker. Då är du ovaligt flexibel. Torsdagen är en ganska lugna dag. Du hinner med att göra mycket, men du stressar inte. På kvällen träffar du gärna vänner.

Skytten 23/11-21/12

Under början av veckan stressar du mer än du behöver. Du är oroad för att det ska bli fel och därför göra du hellre saker själv än fördelar arbetet jämt. På tisdagen är du väldigt trött. Du har svårt att slappna av när du kommer hem på kvällen. Under onsdagen och torsdagen sätts din lojalitet på prov. En kompis testar hur mycket han eller hon kan lita på dig. Hålls tyst med all hemligheter som du får höra.

Stenbocken 22/12-20/1

Den här veckan handlar till stor del om att bjuda på sig själv och inte ta dagen så allvarligt. Ibland kan du bli lite väl seriös och det gör att människor som inte känner dig upplever dig som trist och konventionell. Under tisdagen passar det bra att vara kreativ. Onsdagen handlar om att hjälpa andra som har problem. Det kan röra sig om en kollega eller en vän. Torsdagen blir jäktig med rolig. Det blir många glada skratt den här dagen.

Annons

Vattumannen 21/1-19/2

Måndagen och tisdagen är bra dagar om du ska samarbeta med främmande människor. De här dagarna har du hjälp av Venus i ditt tecken som både ger dig karisma och gör det lättare för dig att lära känna okända personer. Ska du göra affärer passar onsdagen utmärkt. Då tänker du ovanligt klart och låter dig inte luras av falska leenden och smicker. Torsdagen är en bra dag att låta någon annan bestämma. Det är inte ofta du tar ett steg tillbaka.

Fiskarna 20/2-20/3

Under måndagen blir du arg för minsta lilla provokation. Det är Månen som gör dig så lättstött. Det här är en påverka som håller i sig under hela veckan, men styrka in påverkan avtar från onsdagen och framåt. På onsdagskvällen får du nyheter om en vän som du inte sett på väldigt länge. Det blir både roligt och ledsamt på en gång eftersom du trodde att det här var en person som du aldrig skulle få se igen. Torsdagen blir spännande men stressig.

Annons