Fredag 15/3 – söndag 17/3

15 mar, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-20/4

Just nu har du lite ont om pengar så du bör vara försiktig med dina utgifter. Ta matlåda med dig istället för att köpa mat eller gå ut och äta. Låt dig inte frestas av bra deal utan håll i slantarna. Under lördagen får du hjälp att avsluta ett projekt. Det är en vän eller en släkting som rycker ut. Under söndagen väntar en del smågräl inom familjen. Ni har svårt att dra jämt.

Oxen 21/4-21/5

Du har svårt att sakta ned tempot trots att helgen närmar sig. Just nu är det mycket krav på att du ska prestera på din arbetsplats. Under lördagen är det familj eller vänner som står i fokus. Det blir glad och avspänd dag där umgänge och skratt hjälper dig att koppla bort jobbet. På kvällen skämmer du gärna bort dina när och kära lite extra. Söndagen handlar om att få kontakt med vänner som du inte träffat på länge.

Tvillingarna 22/5-21/6

Under fredagen träffar du flera trevliga personer som bidrar till att dagen går försvinnande snabbt. Det blir en hel del skratt och en lite flirtande vilket piggar upp de tråkigaste arbetsuppgifter. Under lördagen inträffar något som förändrar ditt sätt att se på ditt privatliv. Du får en chans att förändra, men du inser att du har det bra som du har det just nu. Söndagen handlar om att ta hand om andra och om att visa dem att du älskar dem.

Annons

Kräftan 22/6-22/7

Den här helgen ska du låta fantasin flöda. Var inte rädd för att din kreativitet ska ta överhanden. Du behöver just den typen av galet skapande i ditt liv just nu. Under lördagen är det vänner och umgänge som står i fokus. Det verkar som du blandar det sociala med praktiskt arbete. Kanske är du volontär i något sammanhang. Kvällen kan bli senare än du tänkt dig. Söndagen blir ganska lugn. En bra dag att läsa en bok eller att bara ta det lugnt.

Lejonet 23/7-23/8

Under fredagen kan en del bråk uppstå på arbetsplatsen. Det handlar främst om att du är envis och inte vill ta åt dig av kritik. Försök att lyssna och ta in vad andra försöker att säga dig. Under lördagen får du massor av roliga tips från en vän, men du känner inte riktigt för att göra någonting. Du är utmattad både fysisk och känslomässigt. Det bästa är om du tog och vilade upp dig ordentligt. På söndagen väntar en överraskning som har med familjen att göra.

Annons

Jungfrun 24/8-23/9

Fredagen är en bra dag att förändra saker på. Du har många roliga idéer och det blir extra starka tack vare Solens inflytande i ditt tecken. Under fredagskvällen finns det chans att träffa en vän som du inte har sett på länge. Det blir en skön och avslappnad avslutning på veckan. Lördagen handlar om att ge och ta på lika villkor. Ställ inte krav om du inte är beredd att ge tillbaka. Söndagen blir en förvånansvärt aktiv dag. Den här dagen passar bra för utomhusaktiviteter.

Vågen 24/9-23/10

Under fredagen får du ett uppslag som du vill följa. Det handlar till stor del om att utveckla idéer och teorier som du har. Var inte rädd för att ta tuffa beslut, det kommer att behövas. Lördagen blir lugn och skön. Även om du har aktiviteter inbokade så är det inget som du upplever som särskilt påfrestande. Under lördagskvällen träffar du gärna vänner. Söndagen verkar handla om ett inköp av något slag. Det är en lite större investering.

Annons

Skorpionen 24/10-22/11

Den här helgen blir lugn och det behöver du. Det har varit en påfrestande vinter som aldrig tycks ta slut och bristen på värme gör dug grinig. Under lördagen får du nys om en hemlighet. Det blir en intressant vändning i den här intrigen. Det tycks handla om en eller flera släktingar som har svårt att dra jämt. Under lördagskvällen ska du skämma bort dig själv. Du behöver lite lyx i vardagen för att trivas. Söndagen handlar mest om att göra det du måste.

Skytten 23/11-21/12

Under fredagen lyckas du omedvetet imponera på en kollega. Din förmåga att visa upp dina talanger är unik. Det finns få människor som kan framhäva sig själv utan att bli jobbiga, men du behärskar den konsten. Lördagen passar bra till fysiska utmaningar. Oavsett om det är en runda på gymmet eller om du planerar att bestiga ett berg så mår du bra av att röra på dig. På söndagen har du lätt för att hamna i gräl. Du är lite retlig den här dagen

Annons

Stenbocken 22/12-20/1

Fredagen blir en förhållandevis lugn dag där du satsar på att vara med en kollega som du uppskattar. Han eller hon har en förmåga att få dig att må bra. Du vill gärna visa den här personen lite extra omtanke. Lördagen blir en ganska tråkig dag, men tråkigt är bra för din del. Just slentrianen kan få dig att uppskatta det höga tempot i veckorna. Under söndagen planerar du för framtiden. Det kan vara större planer eller ett mindre projekt. Det viktiga är att komma igång.

Vattumannen 21/1Under -19/2

Fredagen tycks handla om att vara effektiv och klara av arbetsuppgifterna på så kort tid som möjligt. Under fredagskvällen hinner du verkligen varva ned och njuta av tanken på den kommande ledigheten. Lördagen tycks handla mer om någon i din närhet än om dig själv. Det kan vara en tävling, en födelsedag eller något liknande. Du finns till hands och hjälper till. Under söndagen träffar du vänner eller släktingar. Du njuter av att umgås.

Fiskarna 20/2-20/3

Fredagen blir inte så aktiv som du trodde från början. Något har förändrats och det gör att du kan arbeta i lite lugnare tempo. Under fredagskvällen verkar ovanlig mat hamna i fokus. Lördagen handlar om att våga ta ut svängarna och vara lite mer än vanligt. Visa att du vill och kan vara annorlunda. Under söndagen ska du passa på att uppfylla en dröm som du har. Det är egentligen inget ouppnåelig dröm, det är bara att du har svårt att hitta tiden att förverkliga den.

Annons