Måndag 18/3- torsdag 21/3

18 mar, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar till stor del om att inte låta andra fatta beslut åt dig. Det är viktigt att du är med och bestämmer om saker som rör din framtid. Under tisdagen kan en konflikt förstöra ett bra samarbete. Här gäller det att kompromissa även om det är svårt. Under onsdagen möter du en person som kan ge dig en lösning på ett problem som du har. Torsdagen fokuserar mycket på ekonomi. Det kan vara din egen eller att du ansvarar för pengar på jobbet.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir ganska produktiv. Även om du är trött och helst håller dig för dig själv så är du effektiv. En förhöjning av jord i ditt tecken gör dig väldigt praktisk just nu. Du vet verkligen hur du ska lägga upp arbetet för att det ska bli så effektivt som möjligt. Under tisdagen är du på sprudlande gott humör och charmar alla som du möter. Under onsdagen ligger det när till hands att du skäller ut en kollega som du är innerligt trött på. På torsdagen har du mer tur än vanligt.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en bra start på veckan. Du kommer igång med flera projekt samtidigt och du känner att du har jobbet under kontroll. Privat verkar en av dina vänner må dåligt och hon eller han kan behöva lite extra uppmuntran. Under tisdagen eller onsdagen kan skvaller förstöra något som du byggt upp. Kväv det här ryktet i sin linda så kan du undvika problemet.  Torsdagen blir en bra dag om du fattar ekonomiska beslut. Du har en näsa för bra affärer den här dagen.

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen och tisdagen blir ganska intensiva. Du stressar mycket eftersom du tycks jobba mot en deadline av något slag. Se bara till att inte slarva för mycket med detaljerna, då är risken stor att du får göra om en hel del saker. Under onsdagen kan en kollegas torra humor rädda dagen. När du ser allt i svart så lyckas hon få dig på riktigt gott humör med sina skämt. På torsdagen har du möjlighet att ge något tillbaka till en person som alltid funnits vid din sida och ställt upp på dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Måndagen blir arbetsmässigt riktigt bra. Du får en hel del gjort och du är mer effektiv än du brukar vara. En konflikt mellan dig och din partner kan sluta i ett rejält gräl. Här gäller det att svälja sin stolthet och visa att du kan säga förlåt. Under tisdagen möter du en intressant person som charmar dig med humor och intelligens. Onsdagen och torsdagen kan bli dagar då du har svårt att komma ifrån i tid från jobbet. Det är så många måsten de här dagarna  att du glömmer bort vad klockan är.

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen och tisdagen försöker du övertyga en kollega om att du har rätt i en viss fråga. Du möts av en hel del höjda ögonbryn och skeptiska kommentarer. Här gäller det att du står på dig och visar vad du går för. Dina idéer är både ovanliga och genialiska. Onsdagen handlar om att förlåta en vän som gjort fel. På torsdagen kan du få utrymme till att prova på något som verkar spännande, men som du inte har haft tid att testa tidigare.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Den här veckan blir lite stressig eftersom du vill hinna med så mycket. Det är bra om du strukturerar ditt arbete ordentligt och försöker att prioritera bort det som är minst viktigt. Under måndagen och tisdagen hjälper dina kollegor dig att komma ikapp det du hamnat efter med. Onsdagen blir ganska förvirrad eftersom den inte är upplagd som det brukar vara. Under torsdagen behöver en vän eller släkting din hjälp. Du ställer upp fast du inte har tid.

Skorpionen 23/10-21-11

Måndagen blir lite annorlunda eftersom du får hjälpa en kollega med något som du inte brukar göra. På tisdagen möter du många nya människor i olika sammanhang. Du lär dig en hel del den här dagen. På onsdagen har du möjlighet att jobba på dina sociala talanger. Med hjälp av din charm och din förmåga att känna in nya människor kan du få en hel del fördelar den här dagen. Under torsdagen blir du förvånad när en vän frågar dig något som du anser är väldigt intimt och personligt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rolig och varierande vecka där du står för många av skratten. Tack vare din humor kan det tristaste arbete bli underhållande. Under måndagen och tisdagen får du massor av komplimanger. Sug åt dig du förtjänar varenda en av dem. Tisdagen och onsdagen handlar till stor del om punktlighet, något som du har problem med. På torsdagen möter du fler människor som kan hjälpa dig att bli bättre inom ett visst område.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir både kreativ och rolig. Du möter nya människor och du får testa på saker som du inte gjort tidigare. Under tisdagen och onsdagen händer det inget särskilt på jobbet, men privat är det mer kaotiskt. Du har svårt att komma överens med en nära vän som du vanligtvis aldrig bråkar med och du vet inte hur du ska hantera den här situationen. Torsdagen blir något av en mellandag. Du är utpumpad både mentalt och fysiskt.

Vattumannen 20/1-18/2

Annons

Den här veckan gäller det att inte ha några mentala hämningar. Din kreativitet är på topp tacka vare en kombination av både Sol och Måne i ditt tecken. Du har energi, vilja och förmågan att skapa något unikt. Under måndagen och tisdagen är den här influensen som starkast så ta till vara på varje uns av den. Under onsdagen måste du finnas till hands både arbetsmässigt och privat vilket kan göra att den här dagen blir hattig. Under torsdagen får du chansen att möta en helt unik person.

Fiskarna 19/2-20/3

Under måndagen visar du en vän precis hur lojal du kan vara. Du brukar undvika att ta ställning i konflikter, men i det här fallet anser du att du inte har något val. På tisdagen testar du en del nya metoder för att effektivisera ditt arbete. Det går kanske inte så bra som du hoppats på, men om du finslipar lite på tekniken kommer det nog att gå bra. Onsdagen passar bäst att koncentrera sig på en sak taget. Torsdagen är en riktigt bra daga att vara ledig på.

Annons