Fredag 22/3- söndag 24/3

23 mar, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här fredagen bjuder på det mesta. Dagen blir rolig men stressig. Periodvis är du irriterad på att en del av dina kollegor inte tycks förstå hur viktigt det är skynda på.  Under lördagen tycks mycket cirkulera kring hemmet. Det kan vara att du renoverar hemma eller har projekt som du känner dig tvungen att avsluta. Lördagskvällen bjuder snarare på mys än på fest vilket är lika skönt för dig som är helt slut. Under söndagen tar du gärna kontakt med någon från det förflutna.

Oxen 20/4-20/5

Under fredagen finns det par frågor som du vill ha svar på. Du tycker inte om överraskningar, särskilt inte om de är negativa. Under lördagen är det främst familj och vänner som står i centrum för din uppmärksamhet. På kvällen gör du något du inte brukar och det blir en härlig avslutning på en skön dag. Du är frisläppt tack vare Plutos inverka på ditt tecken och det gör dig mer nyfiken att prova på nya saker. Under söndagen blir du riktigt glad när en familjemedlem är extra omtänksam.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en lång och skön helg att se fram emot. Det kan hända att du är ledig redan på fredagen för den dagen ser ut att handla om intressen snarare än arbeten.  Under lördagen får du något av en vän eller familjemedlem som gör dig riktigt varm i hjärtat. På kvällen så träffar du människor som du tycker om. Det kan vara en mysig middag eller en skön fest. Du har roligt och du är i centrum för allas uppmärksamhet den här kvällen.

Kräftan 21/6-22/7

Den här helgen tycks du vilja resa bort eller göra något annorlunda. Mycket tycks cirkulera kring ett intresse som du har. Under fredagen blir du irriterad på en kollega som inte sköter sina arbetsuppgifter så bra som han/hon skulle kunna göra. Lördagen handlar om att resa en längre eller kortare sträcka. Det blir en lång men spännande dag. Kvällen handlar om att upptäcka nya saker. Under söndagen njuter du av nya människor och nya miljöer.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du behöver lugn och ro den här fredagen, men det blir svårt eftersom alla drar i dig. Du måste fokusera dig på en sak i taget. Under lördagen är du fri att göra lite som du vill. Det gäller att du utnyttjar den här friheten på bästa möjliga sätt så att du inte missar chansen att få som du vill. På kvällen tycks du umgås med barn eller yngre personer. Söndagen blir riktigt aktiv. Då har du lovat att hjälpa till på flera håll och du ser till att hålla det du lovat.

Jungfru 23/8-22/9

Den här helgen kretsar kring andra än dig själv. Det finns någon i din närhet som är beroende av du hjälper honom eller henne. På fredagen tycks du blanda arbete och ditt privatliv. Kanske kan det vara en mingelfest där du knyter kontakter samtidigt som du har roligt. Under lördagen finns du där för din vän/släktning. Du vet precis hur du ska hantera den här personen när han/hon är nere. Under söndagen kombinerar du aktivitet med att vara en stöttande vän. Det blir en skön dag.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under fredagen ska du undvika att råka i diskussion med en grälsjuk kollega. Det blir du som mår dåligt efter den här konfrontationen. Lördagen blir en bra, men lugn dag. Njut av att vara ledig. Du behöver verkligen få vila upp dig. Ha inte dåligt samvete över allt som du borde göra. Ibland är det rena rama hälsokuren att slöa. Under söndagen tycks du vara bortbjuden på en lunch eller ett kalas. Det blir trevligt och du kopplar bort jobbet helt under ett par timmar.

Skorpionen 23/10-21-11

Helgen handlar om att vara själv och fundera över framtiden. Det är inte så ofta som du är helt solo under mer än ett par timmar. På fredagen får du en fråga som du inte vill svara på. Var ärlig och säg att du anser att det här är ett privat område. Lördagen blir lugn, lite inåtvänd och reflekterande. Under söndagen försöker du att summera allt som du kommit fram till under helgen. Du inser att du behöver förändra vissa saker i ditt liv om du ska bli lycklig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under fredagen har du mycket att göra. Du är stressad från morgon till kväll. Egentligen handlar det mer om att du är dåligt organiserad än att det är så stressigt. Försök att fokusera på en sak i taget. Lördagen blir rolig och aktiv. Du tycks vara ute och röra på dig en hel del den här dagen. Har du möjlighet som kombinerar du ett fritidsintresse tillsammans med kvalitetstid med familjen. På söndagen vill du gärna ta det lugnt, men en vän vill att du följer med honom/henne ut.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir en lagom blandning av arbete och nöje.  Du får en massa uppmuntran på jobbet och du känner dig på riktigt gott humör. På kvällen ägnar du dig gärna åt dina vänner. Oavsett om ni går ut eller om ni är hemma så blir det en riktigt mysig kväll där du får massor av välförtjänt uppmärksamhet. Lördagen blir lugn, då är det främst familjen som gäller. På söndagen diskuterar du saker som har med framtiden och din ekonomi att göra.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Helgen handlar om att vila upp dig riktigt mycket. Du tycks vara trött och din hälsa är inte på topp. Unna dig både tidiga kvällar och sovmornar. Det är viktigt att du inte låter ditt dåliga humör gå ut över din familj. När du mår så här är det bättre att du stänger in dig med en bra bok än att du försöker vara social. Lyssna på din kropp. Under lördagen får du nyheter som rör din framtid. Du blir både överraskad och glad.

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen handlar om att vara uppmärksam på hur en kollega mår. Chan eller hon vill inte tala om vad det är som är fel, men kan ändå behöva ditt stöd. Under lördagen passar du på att fynda både till hemmet och till dig själv. Det blir en skön dag där du lägger fokus på dig själv. Kvällen handlar om att ha trevligt med vänner. Under söndagen får du möjlighet att ställa något tillrätta. Ta den här chansen för den kommer bara en gång.

Annons