Måndag 25/3 torsdag 28/3

25 mar, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir ganska enformig. Det finns inte så mycket kreativt skapande de här dagarna utan allt handlar om att göra saker på rutin och att göra dem bra. Under tisdagen satsar du på att vara charmig och vinna människors sympati. Tyvärr fungerar det inte på en kollega som tycker du är lite oberäknelig. Under onsdagen får du lova att jobba hårt om du ska hinna med. Torsdagen bli lite annorlunda. Har du möjlighet så är du ledig den här dagen.

Oxen 20/4-20/5

Under måndagen får du möjlighet att visa precis hur duktig du är när du får fria händer. Ditt skapande är både annorlunda, humoristiskt och praktiskt. Tisdagen handlar mer om att ge svar på tal och att inte låta någon sätta sig på dig än att bara jobba hårt. Den här dagen kan bli konfliktfylld. Under onsdagen är det bra om du håller ett jämt tempo. Torsdagen blir en ganska intensiv dag där du måste prestera på topp hela tiden.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen tvekar du mycket om du ska lyssna på skvaller eller inte. På tisdagen visar det sig att de rykten du hörde var sanna och du tycker det är skönt att slippa bli överraskad. Onsdagen blir en intensiv dag där du får räkna med att göra saker på ett annat sätt än du är van vid. Om du bara är flexibel så kommer allt att gå som en dans. Torsdagen handlar om att arbeta hårt utan att bli frustrerad när saker går fel.

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen och tisdagen är bra dagar att påbörja nya projekt. Då har du som mest energi i ditt tecken och Månen utökar din kreativa förmåga. Under onsdagen känner du sig lite slö. Du har ingen vilja att genomföra saker. Torsdagen blir en ganska märklig dag. Antingen är du ledig eller så tar du det rätt så lugnt på arbetet. Det blir inte mycket gjort, men humöret är på topp. På kvällen träffar du gärna kompisar. Det kan bli en riktig partykväll.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen får du ett besked som på sätt och vis chockerar dig. Det här var något du visste att du kunde förvänta dig, men som du ändå inte räknande med. Under tisdagen vill du gärna vara den som styr och ställer, både på arbetet och hemma. Onsdagen tycks handla om de små detaljerna. Du är noga med att allt blir precis rätt. Torsdagen blir en ganska jäktig dag eftersom du har åtagande på dagen och på kvällen.

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen försöker du lugna en vän som är upprörd. Du lägger inte ned så mycket energi på att lyssna till din vän och det gör att han eller hon inte finner din tröst särskilt uppiggande. Under tisdagen är det hårt arbete och hög koncentration som gäller. Det gäller att du inte smiter undan den här dagen för då kommer du att betraktas som en illojal arbetskamrat. Under torsdagen kan nyheter få dig att fundera på om du verkligen är på rätt plats i livet.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen och tisdagen har du möjlighet att påverka dina vänner. Du har en idé, men du har inte haft tid att färdigställa den förrän nu. Tack vare ditt inflytande kan du få hjälp från flera håll så att arbetet går fortare. Under tisdagen satsar du på säkra kort. Det här är ingen dag som du vill chansa. Onsdagen handlar om att vara tyst och att iaktta andra människors beteende. På torsdagen får du en komplimang som verkligen värmer dig inifrån och ut.

Skorpionen 23/10-21-11

Måndagen och tisdagen handlar om att ha mod och stå upp för någon som är svagare. Oftast följer du din egen väg och du föredrar att jobba ensam framför i lag. Den här veckan få du lära dig att dra nytta av att vara fler som spelar i samma liga. Under tisdagen och onsdagen väntar olika arbetsuppgifter som bör lösas i grupp för att resultatet ska bli så bra som möjligt. Under torsdagen passar du på att skämma bort dig själv lite extra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Måndagen och tisdagen blir bra dagar att utvecklas på. Du får en mängd ny information som du kan använda till din fördel. Under onsdagen är du trött och har svårt att ta in nya intryck. Det kan bli en väldigt virrig dag där risken är stor att du glömmer bort viktiga detaljer. Torsdagen blir en bra dag om du samarbetar med personer som du respekterar. Om du hamnar med människor som du har en aning svårt för är risken stor att du misslyckas med din uppgift.

Stenbocken 22/12-19/1

Under den här veckan måste du testa din stresstålighet. Du är redan irriterad över att det krävs mer av dig nu än för bara några veckor sedan. När pressen ökar så presterar du sämre och det gör dig besviken på dig själv. Under måndagen och tisdagen råkar du för ett smärre problem som tyvärr kan ta en stund att lösa. Under tisdagskvällen träffar du en vän eller bekant som du inte sett på länge. Det blir en lyckad kväll. Under onsdagen och torsdagen ska du lyssna på de goda råd som du får.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Den här veckan har du fler projekt på gång. Det blir en rolig och utvecklande vecka med en del sena kvällar. Här gäller det att ha en bra kommunikation med din partner. Om du lyssnar och tar in vad han eller hon tänker och tycker så kan ni undvika irritation på hemmaplan. Under onsdagskvällen får du goda nyheter beträffande jobbet. Torsdagen blir en förhållandevis tidig dag. Har du barn i din omgivning är det bra om du laddar med godis.

Fiskarna 19/2-20/3

.Under veckan kan du får en del kritik för ett beslut som du har varit tvungen att fatta. Gör klart för de inblandade att det här är inget som sker på ditt initiativ utan att beslutet kommer från högre ort. Under tisdagen eller onsdagen passar det bra med en långlunch tillsammans med någon du tycker om. Torsdagen handlar mer om att ha många bollar i luften samtidigt än att slita hårt. Här är det simultanförmågan som är i fokus.

Annons