Fredag 29/3-Söndag 31/3

29 mar, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen tycks handla om förberedelser av något slag. Det verkar vara en större middag eller fest på gång. Under lördagen är du centrum för allas uppmärksamhet. Det blir en härlig dag där du verkligen får skina. Din positiva energi gör att alla omkring dig blir på gott humör. Njut av nuet och grubbla inte så mycket på framtiden. Under söndagen tar du det lugnt. Du tycker att du förtjänar att få vila dig ordentligt. Försök att komma ut lite den här dagen.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir mysig med mycket umgänge och mycket mat. Ta det försiktigt med allt godis. Stjärnorna varnar för att du kan få problem med magen den här helgen. Under lördagen är du ovanligt social. Du lägger mycket energi och vilja på att få andra att må bra. På kvällen är du dödstrött och vill bara sova. Under söndagen passar du på att förena nytta med nöje. Det blir en trevlig dag där fokus ligger på släkt och familj. Även här bör du vara restriktiv med maten.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen passar du på att busa lite med familjen. Du är på gott humör och ditt glada leende är smittsamt. Under lördagen kombinerar du gärna utomhusaktiviteter med god mat och trevligt sällskap. Det ser ut att bli en påskafton som går i familjens och släktens tecken. Njut av all kärlek som du får den här helgen. Under söndagen är det full fart. Du har lovat att hjälpa till på flera håll och att fira med en avlägsen släkting. Om du bara håller tungan rätt i munnen så fixar du den här dagen galant.

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen tar du det lugnt. Du känner ett behov av att få vara ifred. En oväntad konflikt hänger som ett mörkt moln den här dagen. Under lördagen tycks det vara fest. Maten står i centrum och du njuter av att få umgås med människor som du håller av. Det blir en skön dag där du slipper fundera så mycket. Under söndagen tar du tag i mindre projekt hemma eller i närområdet. Det ser ut som du lovat en vän att hjälpa honom/henne med något.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under fredagen tar du tag i en massa saker som förknippas med hemmet. Det kan vara allt från matlagning, påskpyssel till storstädning. Fredagskvällen blir lugn och skön. Under lördagen är det främst familj och nära vänner som står i fokus för din uppmärksamhet. Oavsett om du är bortbjuden eller hemma så blir det en skön dag. Du äter lite för mycket och det finns en risk för illamående, men annars blir dagen fantastisk. Söndagen verkar handlar om utomhus aktiviteter.

Jungfru 23/8-22/9

Fredagen handlar till stor del om arr förbereda helgen som kommer. Det kan inbära en resa eller något du pysslar med i hemmet. Under lördagen slappnar du av. Venus har ett starkt förhållande till ditt tecken och det gör dig ovanligt social och utåtriktad. Under lördagskvällen kan ett mer seriöst samtalsämne stå i fokus. Under söndagen passar du gärna på att träffa släkt och vänner. Som det jordtecken du är ska du vara lite försiktig med all mat den här helgen.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Helgen handlar om gemenskap, mat och närheten till dem man älskar. Redan fredagen tycks vara väldigt social. Du träffar människor som du inte sett på länge. Under lördagen väntar flera fina överraskningar. Det blir en dag och en kväll som tycks cirkulera kring släkt och familj. Under lördagskvällen passar du på att skämma bort en närstående lite extra. Söndagen är en mer aktiv dag. Är det fint väder så är du gärna utomhus och njuter av den friska luften.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en lång helg att se fram emot. Eftersom du är ledig lite mer än vanligt så reser du gärna bort ett par dagar. Under fredagen kan ett familjerelaterat problem dyka upp. Här gäller det att vara rak från början. Du hjälper ingen genom att försöka vara diplomatisk. Säg vad du känner, din ärlighet kommer att imponera. Under lördagen får du verkligen lugn och ro. Det blir en odramatisk dag där du lägger mycket energi på dina när och kära. Under söndagen finns det en person du bör träffa.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Fredagen tycks handlar om att resa bort. Du är lite för trött för att se fram emot den här resan, men när du väl kommer iväg så vet du att det kommer att bli bra. Under lördagen njuter du av att omge dig med vänner och god mat. Det blir en skön dag där familjen är i fokus. Ett mindre gnabb mellan släktingar kan eskalera om du inte är där och medlar. Under söndagen passar du på att göra saker som du vill göra. Det blir en riktigt självcentrerad dag.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har mycket som du vill hinna med innan påsken börjar på allvar. Som det ambitiösaste av alla jordtecken sätter du ribban lite väl högt. Slappna av, även om påskgodiset inte är hemmagjort och riset inte har hunnit slå ut så blir det en härlig dag. Våga njuta av färdigköpt sill med gott samvete. Den här helgen handlar mer om att umgås med familjen än att leva upp till traditioner. Även du bör vara försiktig med maten. Jordtecken tenderar att äta lite väl mycket de här dagarna.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en lång och skön helg med massor av värme, god mat och roliga aktiviteter. Under fredagen tycks familjen stå i centrum. Du njuter av att träffa människor som du bryr dig om. Under kvällen får du en hel del komplimanger för något som du gjort. Lördagen handlar lika mycket om at ge som att få. Det blir en skön och avslappnad dag. Under söndagen ska du undvika att påbörja tidskrävande projekt. Du kommer bara bli arg när du inte hinner med allt du planerat.

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen är den skönaste av dagar. Du gör precis det du känner för och ingen tycks ha något emot att du är lite excentrisk. Under lördagen har du det ganska tråkigt. Du gillar egentligen inte påsken och dess traditioner därför är du avigt inställd till allt firande redan från början. Under lördagskvällen kan ett samtal från en vän muntra upp dig. Under söndagen försöker du komma ut lite. Fisk luft och motion får dig att må bra.

Annons