Måndag 1/4- torsdag 4/4

01 apr, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Nu är du trött på vinter och vill ha vår. Det finns en risk att du går ut med alldeles för lite kläder på dig och drar på dig en förkylning. Ditt horoskop varnar för den typen av impulsiva beteenden. Under måndagen passar du på att vara utomhus, umgås med vänner och njuta av ledigheten. Tisdagen handlar om att starta upp nya projekt. Det blir en intensiv dag där fokus ligger på arbetet. Onsdagen och torsdagen handlar om att kompromissa. Du kan inte alltid få igenom din vilja.

Oxen 20/4-20/5

Under måndagen passar du på att fixa lite i hemmet, träffa vänner och bara ha det trevligt. Tisdagen blir intensiv, stressig och väldigt krävande. Under onsdagen tycks du göra en kortare resa. Det blir en trevlig dag där du får massor av nya intryck. Torsdagen handlar om att fatta snabba beslut och att stå upp för sin åsikt även om den inte stämmer med majoriteten. Du vet att du har rätt så lita på din instinkt. På kvällen ska du passa på att skämma bort dig själv lite extra.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen har du en del pågående småprojekt, men inget som tar upp allt för mycket av din tid. Tisdagen blir en rolig och annorlunda dag där du fokusera på kreativa projekt som en hobby eller en arbetsuppgift som är annorlunda. Onsdagen blir ganska stressig. Du har svårt att hinna med allt du planerat att göra. Och det blir inte bättre av att människor drar i dig hela tiden. Under torsdagen ska du glömma bort ett löfte som du gett till en vän. Han/hon litar på dig.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en trevlig men stundvis intensiv vecka att se fram emot. Måndagen blir en lugnaste, men också den tråkigaste dagen den här perioden. Tisdagen och onsdagen tycks kretsa kring kompromisser. Du måste lära dig att veta när du ska driva din linje och när du ska stå tillbaka och låta andra få bestämma. Det blir en del misstag innan du hittar en bra balansgång. Under torsdagen får du nyheter som har med sommaren att göra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här veckan handlar till stor del om att våga vara annorlunda. Du har en hel del olika projekt igång och du kommer att märka att ditt sätt att tackla problem skiljer sig en hel del från din omvärlds. Våga stå på dig även om du är osäker. Just nu är det bättre att du fullföljer dina visioner framför att du låter någon annan ta över och göra på ett helt annat sätt. Tisdagen och onsdagen kan bli stressiga så se till att inte slarva med sömnen. Under torsdagen får du flera fina komplimanger.

Jungfru 23/8-22/9

Måndagen blir en lugn dag utan komplikationer. Du njuter av att vara ledig eller att ha det väldigt lugnt på arbetet. Under kvällen lyckas du övertyga en vän eller en partner om ett projekt som du vill genomföra. Tisdagen handlar om att jämka. Du vill gärna köra ditt eget race så därför blir det svårt att kompromissa.  Onsdagen är en bra dag att påbörja nya projekt och att göra affärer. På torsdagen glömmer du lätt bort saker och det är bra om du ser till att skriva ned allt du måste komma ihåg.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen är du ovanligt social vilket gör att du har svårt att vara ensam. Om du arbetar så söker du dig gärna till grupper, annars ser du till att ringa vänner eller släktingar. På tisdagen får nyheter om sommaren dig att börja dagdrömma. Det är lätt att tappa fokus de här dagarna så du måste skärpa dig när du står inför viktiga uppgifter. Onsdagen och torsdagen är bra dagar för fysiskt arbete. Du är velig och bör undvika att fatta beslut den här perioden.

Skorpionen 23/10-21-11

Början av veckan blir intensiv och ganska jobbig. Du har flera olika projekt på gång och du vill inte ta en sak i taget utan försöker att bolla med alla bollar i luften samtidigt. Som tur var är du en skicklig jonglör så du fixar det mesta så länge du inte tar dig an saker som ligger utanför ditt vanliga arbetsområde. Under onsdagen eller torsdagen kan ett mejl/samtal omkullkasta vissa planer som du har. Det gäller att inte gräva ned sig i sin besvikelse utan att ta nya tag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här veckan handlar om externa problem. Du vill hjälpa en kollega eller vän som har råkat i knipa, men frågan är om du har tillräckligt med kunskap inom just det här området. Ibland är det bra att bara finnas till hands och inte lägga sig i för mycket. Under tisdagen har du en del saker som du inte får glömma att göra. Onsdagen tycks handla om fysiska aktiviteter. På torsdagen blir du överraskad av en vän eller din partner

Stenbocken 22/12-19/1

Det här är en bra vecka om du vill påbörja kreativa projekt. Du har Månen i ett gynnsamt läge och det tillsammans med Jupiters placering gör att du ser projekt och problem ur en lite annorlunda synvinkel. Utnyttja din förmåga att tänka utanför ramarna. Du kommer att upptäcka att ditt sätt att tackla problemen är både mer effektivt och roligare än det brukar vara. Ska du göra en större investering så ska du passa på under tisdagen eller torsdagen.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns ett visst mått av slentrian i ditt horoskop just nu vilket gör att du agerar mycket på impuls. Tänk på att många av de beslut du fattar just nu är baserade på att du har tråkigt och de är inte särskilt väl genomtänkta. Under måndagen och tisdagen påbörjar du gärna projekt som är kreativa. Under onsdagen satsar du på ett miljöombyte av något slag. Torsdagen handlar om att kompromissa med människor som du inte kommer så bra överens med.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen blir lugn och harmonisk. Vårkänslorna smyger sig på oavsett väderlek och har du möjlighet tillbringar du en del av dagen utomhus. Under tisdagen ska du passa dig för syrliga kommentarer från en kollega som är lite avundsjuk på dig. Onsdagen handlar om att vara modig. På torsdagen är alla initiativ bra initiativ. Du kommer få mycket gjort den här dagen. På kvällen ska du inte vara rädd för att skämma bort dig själv lite extra.

Annons